Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar,
Uzun zaman sonra 4 tekeride canlı bir araca bugün kavuştum. Artık otoyola bağlı kalmayacağım ;)
2004 model 3.2 dıd aldım. Kitapçıklarından okuyorum ama barometre ve buna bağlı olarak altimetre ayarlama menüsünü bulamadım. Şu anda barometre 1058 de alt. 0 sabit olarak kalıyor...
Merhablar.
Tabiki ,Yağını suyunu iyi mazotunu koymak şartıyla 3.2 lerin motor ve sanzuman kullanım süreleri hakkında paylaşım yaparsanız elimizde bir istatistiki veri seti oluşabilir.
iyi günler
Merhaba ;
Uzun zamandır binek aracımla takas yaparak LC VX 100 arıyordum. İzmirdeki bu araca oldukca yaklaştım :).
TEM servistende telefon ile destek alarak duzenli servis bakımları ve KM doğru olduğuna kanaat getirdik ve hafta sonu almak için kısmetse gideceğim.
Aracı gören bilen varsa...
malum site 90847890 ilan no 29,500 TL
Baskı balata gergi kayışları vb bakımlar yeni yapıldı. Toyota landcruiser alabilmek için aracımı satıyorum.
saygılar.
merhabalar ;
istanbulda aşkın jeepteki bu VX 100 için bilgisi olan var mı? Antalya kökenli bir araç
http://www.askinjeep.com/aracdetay/1407/toyota_land_cruiser_2001.html