Arama sonuçlarınız

1. recepozkan61

Isuzu D Max Lift Kit

Yurtdışında ön taraf için komple salıncak bağlantıları yükseltiliyor yeni kasalarda ama ülkenizde imkanlar kısıtlı maalesef D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. recepozkan61

Isuzu D Max Lift Kit

Araçta Torsiyon olduğu hakkında bilgim yoktu.teni kasalarda da Torsiyon mevcut mu? D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. recepozkan61

Isuzu D Max Lift Kit

Merhaba ben de yeni kasa (2012 sonrası) 4x4 dmax kullanıcısıyım. Yükseltme yapan arkadaşlarımız var mı, varsa kaç cm ye kadar yükseltme gerçekleşebiliyor fiyat nedir? D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. recepozkan61

Lastiklere Diş Açarak Performans Artirma

LASTİKLERİ İSPRALLE DİŞ AÇTIM VE PERFORMANSTA ARTIŞ GÖRDÜM UMARIM RESİMLERDEN ANLAŞILIR. ÖNCE SONRA
  5. recepozkan61

Isuzu D-max 2012 4x4 V-cross Jant Ölçüleri

Arkadaşlar herkese merhaba. Ben de aranıza 1 ay önce katıldım.Daha önceden Hyundai Galloper 2.5 tdı 2001 aracım vardı. Lafı uzatmak istemiyorum, arkdaşlar şuanki aracım Isuzu D-max 4X4 V-CROSS MT 2012. Aracın (Isuzu D-max) jant ölçülerini bilen bir arkadaş var mı? Yardımlarınızı bekliyorum...

6. recepozkan61

L-200 Lastik ebadına bağlı değişimler

Ynt: L-200 Lastik Ebadına Bağlı Değişimler Arkadaşlar kusura bakmayın konuyu değiştiriyorum ama benim de bir kaç sorum olacak siz l200 kullanıcılarına. 1- araçtan memnun musunuz yani tavsiye eder misiniz? 2-intense invite instle magnum gibi sınıflara ayrılmış bir araça bu sınıf aralarındaki...

7. recepozkan61

Galloper'ciler Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Galloper'ciler Biz Kaç Kişiyiz? sorularımızı cevapldiniz için teşekkürler dediğiniz gibi gerçektende 2 çekiştede çok bşarılı bir araba tekrara teşekkürleer
  8. recepozkan61

Ynt: Galloper'ciler Biz Kaç Kişiyiz? Ayrıca bir sorum daha olacak bu lsd dediğiniz şey arazide ne kadar faydalı olur ve otomatik midir yani herhangi bir tuş yardımıyla mı açılıyor şimdiden saolun
  9. recepozkan61

Ynt: Galloper'ciler Biz Kaç Kişiyiz? çok teşekkür ederim.yereince yardımcı oldunuz. Çok saolun

10. recepozkan61

Ynt: Galloper'ciler Biz Kaç Kişiyiz? merhaba arkadaşlar.Ben de bir Hyundai Galloper 2500cc 5 kapı dizel kullanıcısıyım.Aklıma takılan bir kaç konu var. 1-2.5 motorlarda difransiyel kilidi bulunyor mu? 2-Aracımın ön süspansiyonlarında kaldırma ayarı gibi bir şey gördüm.Böyle bir şey...

11. recepozkan61

Galloper ile Off-Road

Ynt: Galloper ile Off-Road MERHABA BEN DE HYUNDAİ GALLOPER 2.5 DİZEL KULLANICISIYIM DEFRANSİYEL KİLDİNİ NEREDEN TEMİN ETTİNİZ?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,230
Kayıtlı Üye Sayımız
167,093
Kaydolan Son Üyemiz
Nabukat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR