Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yurtdışında ön taraf için komple salıncak bağlantıları yükseltiliyor yeni kasalarda ama ülkenizde imkanlar kısıtlı maalesef
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba ben de yeni kasa (2012 sonrası) 4x4 dmax kullanıcısıyım. Yükseltme yapan arkadaşlarımız var mı, varsa kaç cm ye kadar yükseltme gerçekleşebiliyor fiyat nedir?
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar herkese merhaba. Ben de aranıza 1 ay önce katıldım.Daha önceden Hyundai Galloper 2.5 tdı 2001 aracım vardı. Lafı uzatmak istemiyorum, arkdaşlar şuanki aracım Isuzu D-max 4X4 V-CROSS MT 2012. Aracın (Isuzu D-max) jant ölçülerini bilen bir arkadaş var mı?
Yardımlarınızı bekliyorum...
Ynt: L-200 Lastik Ebadına Bağlı Değişimler
Arkadaşlar kusura bakmayın konuyu değiştiriyorum ama benim de bir kaç sorum olacak siz l200 kullanıcılarına.
1- araçtan memnun musunuz yani tavsiye eder misiniz?
2-intense invite instle magnum gibi sınıflara ayrılmış bir araça bu sınıf aralarındaki...
Ynt: Galloper'ciler Biz Kaç Kişiyiz?
sorularımızı cevapldiniz için teşekkürler dediğiniz gibi gerçektende 2 çekiştede çok bşarılı bir araba tekrara teşekkürleer
Ayrıca bir sorum daha olacak bu lsd dediğiniz şey arazide ne kadar faydalı olur ve otomatik midir yani herhangi bir tuş yardımıyla mı açılıyor
şimdiden saolun
merhaba arkadaşlar.Ben de bir Hyundai Galloper 2500cc 5 kapı dizel kullanıcısıyım.Aklıma takılan bir kaç konu var.
1-2.5 motorlarda difransiyel kilidi bulunyor mu?
2-Aracımın ön süspansiyonlarında kaldırma ayarı gibi bir şey gördüm.Böyle bir şey...