Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız
lastik havalarımız kaç olmalı?(lassa7,5-16c mevcut lastiklerimiz series3 109'') her detayı biliyoruz sayılır en temeldekini kaçırmışız:)
motor yağı değişti yağ filtresi değişti tüm geresörlüklere gres basıldı diferansiyel yağları kontrol edildi onlarda eksilme yok.şanzumanlardada eksilen yağları tamamlandı.mis gibide yıkandı.kışın çamurunu attı üzerinden:)bahar gezilerine hazırız...
:)) aman aman başparmak içim bir hoş oldu.vazgeçtim ben marş motorum yeni zaten :))))))
ama dursa iyiolur bi köşede insan kendini emniyette hisseder başparmak hariç :).ama orada T nin gireceği yer yok kare kesitli bi körtapa gibi bişi var kasnağı...
:))) tahmin etmiştim bi sende vardır.kaç kuruştu yaklaşık hatırlıyormusun bide onun ucu nasıl bişey tampondaki boşluk farklı döndürülen yerdeki şekilleri farklı:) bilemedim sanki bi aparat lazım dönecek kısma?
Ynt: The Bilo ( Geç Kalmış Bir Landrover 88 Macerası )
:)) kapı kollları seriesin yanda bulunan imzasıdır bence değiştirilmemeli def kapısı olsa bide kapıkolu koruması ister:) isterde ister çok yüz vermemek lazım
fitilci içikadife olanlardan seçti sac çıtanın içine girebileceği camla beraber fakat fitilin bi tarafında uzantısıda vardı boydan boya fazlalığı keserek uygun hale getirildi son halinden memnunum bi dediğim gibi iki cam arasına orijinal...
teşekkürler içikadifeleri ben değiştirdimde camcı-fitilcide :)) bende çalıştım onlarla. iki cam arasına uygununu bulamadım yapıştırdık bir iki deneme oldu farklı fitillerle ama tam olmadı sanki dışarda duruyor gizli olursa daha iyi...