Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Defendere Sulu Webasto Uygulaması
100amper bir akü ile tam kapasite çalışırsa bir saat çalışabiliyor hesapladığım değer ama dur kalk yapacaktır sıcaklık set değerinde gelirse tahminim 2 saat çalışabilir diye düşünüyorum.inverteri de 1500w modifiye sinüs aldım ama bilmiyorum...
Ynt: Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu
:))teşekkürler,her hafta ilgi alaka göstermek lazım kendilerine ki onarda yolda yüzümüzü güldürsün:) bayramda planınız varmı ben mersin Antalya arası yada karadeniz düşünüyorum ama netleştiremedim bitürlü kararsızlıktanda bişi yapamıycam...
Ynt: Defendere Sulu Webasto Uygulaması
ben bir mobil klima900w(9000btu) ve inverter(1500w) aldım birde yedek akü alacağım(sanırım jel akü olacak güneş palenindende şarj etmek için).250amp bir anahtar vasıtasıyla 1 . akü 2. akü geçişii yapabileceğim kabinden ve ana kesici gibide fonksiyonu var...
Ynt: Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız
Marş motoru kömürleri değiştirdik ve cam ve kapı fitilleri için araştırma yaptık.ön şaft havalandırma hortumu takıldı ve ön mafsallara gresörlük taktık yağladık oldu direksiyon Hidrolik :))