Arama sonuçlarınız

1. aydogan07

Antalya'da Karlara ulaşmak...

Yeni rotalar keşfetmek ve bisikletlerimizle doğada olmak üzere sabah 07:00 de Antalya'dan hareket ederek Tahtalı Dağı yakınlarında bulunan Ovacık Köyü'ne ulaştık. Eşsiz manzara ve doğada bisiklet keyfini doya doya yaşadık. Biraz yorucu bir tur olsa da tadına doyum olmadı...

2. aydogan07

2004 Model 2.0 Grand Vitara için Hangi Akü uygundur?

Ynt: 2004 Model 2.0 Grand Vitara için Hangi Akü uygundur? Öncelikle ilginiz ve yanıtınız için teşekkürler. Bu mesajı yazdıktan sonra bir kaç gün bekledim, kullanan yada konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan bir cevap gelebilir düşüncesiyle. Ancak cevap verilmedi ve geçenlerdeki şiddetli...
  3. aydogan07

2004 Model 2.0 Grand Vitara için Hangi Akü uygundur?

Merhaba, Araçta takılı olan akü üzerinde Volt değerlerini göremedim. 2004 Model Grand Vitara 2.0 Model için hangi akü uygundur? Teşekkürler.

4. aydogan07

LPG Tankı Değişimi

Ynt: LPG Tankı Değişimi Murat Bey, söyledikleriniz kesinlikle mantıklı ve akla yatkın. Ancak ülkemizde malesef bazen işler mantık çerçevesinde yürümüyor. O nedenle herhangi bir sorun yaşamamak, yada başımıza neler olabileceğini önceden öğrenerek ona göre işlemleri tamamlamak için bilen yada...
  5. aydogan07

LPG Tankı Değişimi

Ynt: LPG Tankı Değişimi Murat bey, söyledikleriniz mantıklı. Büyük depo bagaj kullanımını neredeyse öldürmüş. Benim için bagaj kullanımı tüp kullanımından daha önemli. En azından, gideceğimiz mesafeye göre tüp durumunu tahmin edebilir, gerekirse benzin takviyesinde bulunulabilir. Ancak bu...

6. aydogan07

Antalya-Saklıkent Günübirlik gezi

Ynt: Antalya-Saklıkent Günübirlik gezi Çok Teşekkürler ...

7. aydogan07

LPG Tankı Değişimi

Merhaba, Yeni aldığım aracın üzerinde 60 Lt. lik LPG tankı takılı. Haliyle tank büyük olduğu için, koltuğun arkasında boylu boyunca yatmakta ve bagajın büyük çoğunluğunu kaplamaktadır. Bagajı daha efektif kullanabilmek adına, bu tankı daha küçük boyutlarda olan bir tank(30-35 Lt) ile...
  8. aydogan07

Ynt: Antalya-Saklıkent Günübirlik gezi .
  9. aydogan07

Ynt: Antalya-Saklıkent Günübirlik gezi .

10. aydogan07

Merhabalar, Forumda yayınlayacağım ilk gezi olacağı için, öncelikle bir yanlışlık yaparsam affınıza sığınıyor selamlar sunuyorum... Yeni almış olduğumuz ilk arazi aracımızın deneme gezisidir aslın bu gezi. Hem aracın karlı ve yumuşak zemindeki kabiliyetlerini görecek, hemde aracın özelliklerini...

11. aydogan07

Suzuki Grand Vitara 2.0 Yakıt Tüketimi

Ynt: Suzuki Grand Vitara 2.0 Yakıt Tüketimi 2004 Grand Vitara 2.0, 140 Tl LPG ile uzun yolda 480 Km gitti. Yol ara ara karlı. Hız genelde 90-100 Km arası, ara ara 130-140 km hızlara çıktım. Yol durumuna göre gerekli yerlerde arazi vitesi kullandım. (11.01.2013 tarihi verileri)
  12. aydogan07

Otomatik Vites 5 Kapı Vitara Km'de Ne Kadar Yakıt Harcar ?..

Ynt: Otomatik Vites 5 Kapı Vitara Km'de Ne Kadar Yakıt Harcar ?.. 2004 Grand Vitara 2.0, 140 Tl LPG ile uzun yolda 480 Km gitti. Yol ara ara karlı. Hız genelde 90-100 Km arası, ara ara 130-140 km hızlara çıktım. Yol durumuna göre gerekli yerlerde arazi vitesi kullandım. (11.01.2013 tarihi verileri)

13. aydogan07

Vitara arıyorum...

Ynt: Vitara arıyorum... Aracı dün Kayseri'ye giderek aldım. İlk İzlenimler olumlu, çok temiz, düzgün ve sorunsuz bir araç gibi. Herşey mükemmel ve sorunsuz çalışıyor. Dahasını zaman gösterecek. Sürüş keyfi çok güzel bir araç.
  14. aydogan07

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) 01-Hakan Irıklı - Suzuki Vitara 2000 - İstanbul. 02 - Murat Sayar.......... .(Suzuki Vitara-1993) İstanbul 03 - İlhami Özdemir........(Suzuki XL7-2006) Bolu 04 - İlker Musa..............(Suzuki Vitara-2000) İstanbul 05 - Okay...
  15. aydogan07

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhaba, Ömer AYDOĞAN 36 yaşındayım, 10 yaşında ikiz kızlarımız var, Eşimde bende Sağlıkçıyız, Antalyadayız. Çocukluğumdan beri Doğa tutkunuyum, çocukluğumda alıp başımı dağlara giderdim :) 4 yıl önce bıraktığım sigaradan sonra aktif olarak dağ bisikleti...

16. aydogan07

GRAND VİTARA ARIYORUM..

Ynt: GRAND VİTARA ARIYORUM.. Merhabalar, Hala araç arıyormusunuz bilemiyorum ama, bu günlerde bende bir araştırma içinde olduğum için, sahibi ile telefonla görüştüğüm ve kesinlikle ekpertiz yaptırarak alabileceğiniz Ankara da ki bir araç önerebilirim...
  17. aydogan07

Vitara arıyorum...

Ynt: Vitara arıyorum... Teşekkürler.
  18. aydogan07

Vitara arıyorum...

Ynt: Vitara arıyorum... Aranan kan bulunmuştur :) Nerden nereye, dünya küçük derler ya işte öyle bir şey. Aradığım araç hemde hatasız boyasız tertemiz, yıllardır görüşmediğim arkadaşımda çıktı. Yaşadığım olaydan dolayı uzak illerde ki ilanlara bakmaya cesaret edemezken, bir göz gezdireyim dedim...

19. aydogan07

Vitara arıyorum...

Ynt: Vitara arıyorum... RK.209 ilginize ve cevabınıza çok teşekkür ediyorum. Düşündüğümüz araç sizin aracınızdan bir sonraki kasa olanlar. Tekrar çok teşekkürler ilginiz için. Bugün 2 araca bakma imkanım oldu ancak malesef onlarda olmadı. Sanırım temiz bir araç bulmak çok zor. Bir kez canımız...
  20. aydogan07

Vitara arıyorum...

Ynt: Vitara arıyorum... Araç hakkında biraz daha detay yazarmısınız, yada ilanı varsa linkini verirmisiniz?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,230
Kayıtlı Üye Sayımız
167,093
Kaydolan Son Üyemiz
Nabukat

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.