Arama sonuçlarınız

1. O

Aranıyor - Suzuki Samurai SJ413

Ynt: Aranıyor - Suzuki Samurai SJ413 bu arada link için tesekkurler bu aracı takip ediyordum ilan onay surecindeymiş görüntüleyemedim ama olsun temiz bir araca benziyor

2. O

Ynt: Aranıyor - Suzuki Samurai SJ413 benimde işime gelir sorunsuz araç ama satanlar da çok uçuk rakamlar istiyorlar.Bende düşündümki kaporta ve motor aksamı arızalı olsa bile parçaları tam olan bir araç alayım kendim yapayım masraflarını.sonuçda ben temiz araç alsamda kafama göre yine masraf...
  3. O

Ynt: Aranıyor - Suzuki Samurai SJ413 rent çıkması taksi cıkması farketmez ;D bi samurai bulalımda gerisi kolay sadece motoru 1300 olsun yürüsün yürümesin farketmez mersinden selamlar

4. O

Ynt: Aranıyor - Suzuki Samurai SJ413 ben özellikle aracı kendim toplamak istiyorum belli masrafları goze alarak o fiyatı verdim masrafsiz binilecek var ama benim kafama yatmaz o ayrı bi konu antalyada cok oldugunu duydum oralardan olan arkadaşlardan yardım eden olursa uygun bir samurai alıcam...
  5. O

Ynt: Aranıyor - Suzuki Samurai SJ413 GÜNCEL

6. O

Etik Araç Satışı

Ynt: Etik Araç Satışı kendisini zeki sanan insanlardan daha zeki insanlarda var ama bu zeki insanların varlıgından kendini zeki sananların haberi yok

7. O

SELAM ARKADAŞLAR Ben mersinden özer suzuki samurai 1300 cc araç arıyorum verebilecegim en üst fiyat limiti 6500 tl
  8. O

suzuki samurai sj413 arıyorum

selam arkadaşlar mersin veya cevre illlerden suzuki samurai arıyorum özellikle 1300 motoru olan satan veya satan tanıdıgı olan arkadaşlar varsa maximum limit 6500 tl yardımcı olacak arkadaşlara da simdiden teşekkürler
  9. O

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu mersinden selamlar off-road tutkunuyum cross motosikletimi sattım simdi sıra 4x4 jeeplerde ;D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,198
Kayıtlı Üye Sayımız
167,070
Kaydolan Son Üyemiz
lycianwayturkey

Çevrimiçi üyeler

Geri