Arama sonuçlarınız

1. gezmekistiyoz

Ankara Kızılcahamam - Isparta - Antalya Gezi Görsellerimiz

Ynt: Ankara Kızılcahamam - Isparta - Antalya Gezi Görsellerimiz basınç konusundaki aydınlatmanızdan ötürü teşekkürler :) tahtalı ile manavgat tam ters istikamette,yani biz laradan geri döndük tahtalıya doğru,devam etseydik manavgata gidebilirdik. bide manavgatı şahsen 3 kez gördüğüm için oraya...

2. gezmekistiyoz

Ynt: Ankara Kızılcahamam - Isparta - Antalya Gezi Görsellerimiz phaselisle ilgili biraz bilgi Akdeniz'in bütün güzelliklerini gösteren yeni açılan sahil yolundan Antalya'ya 35 km kala Phaselis levhasından sapıldığında, bir orman yolu bizi Tekirova Köyü'ndeki Phaselis'e götürür. Yakınında...
  3. gezmekistiyoz

Ynt: Ankara Kızılcahamam - Isparta - Antalya Gezi Görsellerimiz tahtalıdan sonra phaselise geçtik,sapaktan sonra çok güzel ağaçlar içinden geçerek girişe geldik.görevliden içeride yiyecek içecek namına hiçbir şeyin olmadığını öğrenince geri dönüp gözleme yemeye gittik. phaselis girişinde benim...

4. gezmekistiyoz

Ynt: Ankara Kızılcahamam - Isparta - Antalya Gezi Görsellerimiz tepede çocuklar için küçük bir oyun parkı,büyükler için şezlonglar var.restoran,cafe,hediyelik eşya satılan yerler mevcut.bide para atıp aşağıyı gözlemleyebileceğiniz teleskop varkarışık tost 10 tl.tuvaletler ücretsiz :) aşağısı ne...
  5. gezmekistiyoz

Ynt: Ankara Kızılcahamam - Isparta - Antalya Gezi Görsellerimiz laradan çıktıktan sonra hiç oyalanmadan doğru tahtalıya yollandık. anayoldan teleferik yoluna saptıktan sonra bayağ bi tırmandık araçla.dedim heralde bütün dağı araçla çıkarcaklar bizi :) sanırım 700 metre kadar araçla...

6. gezmekistiyoz

Ynt: Ankara Kızılcahamam - Isparta - Antalya Gezi Görsellerimiz devamı

7. gezmekistiyoz

Ynt: Ankara Kızılcahamam - Isparta - Antalya Gezi Görsellerimiz ıspartada biraz daha oyalandıktan sonra yavaş yavaş antalyaya geçtik.daha önceden herhangi bir otelde rezervasyon yaptırmamıştım ama sorun da yaşamadık, antalyada ilk oda sorduğumuz otelde yer bulduk,hem de oğlumuz için de ek...
  8. gezmekistiyoz

Ynt: Ankara Kızılcahamam - Isparta - Antalya Gezi Görsellerimiz hacıbenlioğluna nasıl gidilir.valla ben şehir merkezine girdim hiç sağa sola dönmedim sanırım.önümdeki yolu takip ettim karşımda buldum. tarihi dalboyunoğlu hamamının yanında.bu hamama girmedim bi dahaki sefere inş...
  9. gezmekistiyoz

Ynt: Ankara Kızılcahamam - Isparta - Antalya Gezi Görsellerimiz kızılcahamam gezimize tekrar dönecem ama bu arada biz antalyaya kaçtığımız için kalan bölümü en sona bırakıyorum. şimdi antalya gezimize gelelim... antalyada tam iki gün geçirdik ama dolu dolu iki gün. antalyaya ısparta üzerinden...

10. gezmekistiyoz

Ynt: Ankara Kızılcahamam - Isparta - Antalya Gezi Görsellerimiz gördüğünüz havuzun suyu direk yerden geliyo ve kabarcıkları görebiliyosunuz,o kadar doğal bir hamam ki yerdeki suyun çıktığı kayalar aynen duruyo, suyun etrafına duvar örmüşler de hamam yapmışlar. hamamda benden başka 70 yaşlarında...

11. gezmekistiyoz

Ynt: Ankara Kızılcahamam - Isparta - Antalya Gezi Görsellerimiz sey hamamı fotolar devam
  12. gezmekistiyoz

Ynt: Ankara Kızılcahamam - Isparta - Antalya Gezi Görsellerimiz devamı gelecek de resimleri küçültmem gerekiyomuş onunla uğraşıyom bi halledebilsem seri bi şekilde devam..foto çoook bak bak bitmez

13. gezmekistiyoz

Ynt: Ankara Kızılcahamam - Isparta - Antalya Gezi Görsellerimiz hamamın yapılışı çok eskiye dayandığı için pek tabii tadilat görmüş ve dışardan normal bi hamam görüntüsü veriyo ama içeri girince herşey ne kadar da farklı...
  14. gezmekistiyoz

selamlar daha dün bitirdiğimiz,aslında pek de planlı olmayan,gezenbilir.com daki okuduklarımızdan yola çıkarak başladığımız kızılcahamam antalya gezimizi sizlerle paylaşmayı boynumun borcu bilirim boynumun borcu diyorum neden,gezenbilir.com la tanşmadan önce antalyayı düden,kurşunlu ve...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,196
Kayıtlı Üye Sayımız
167,069
Kaydolan Son Üyemiz
pentur

Çevrimiçi üyeler

Geri