Arama sonuçlarınız

1. gezmekistiyoz

Ankara Kızılcahamam - Isparta - Antalya Gezi Görsellerimiz

Ynt: Ankara Kızılcahamam - Isparta - Antalya Gezi Görsellerimiz

2. gezmekistiyoz

3. gezmekistiyoz

Ynt: Ankara Kızılcahamam - Isparta - Antalya Gezi Görsellerimiz noel baba müzesinden sonra hedef myra antik kent,yine hızlı hareket etmemiz lazım çünkü bugün ikinci ve son günümüz,daha sırada kaputaş,tlos antik kent ve yakapark restorant var. myra ya ulaştığımızda artık görmeye aşina olduğumuz...

4. gezmekistiyoz

5. gezmekistiyoz

6. gezmekistiyoz

Ynt: Ankara Kızılcahamam - Isparta - Antalya Gezi Görsellerimiz noel baba devam

7. gezmekistiyoz

Ynt: Ankara Kızılcahamam - Isparta - Antalya Gezi Görsellerimiz noel baba müzesi
  8. gezmekistiyoz

Ynt: Ankara Kızılcahamam - Isparta - Antalya Gezi Görsellerimiz sayın medford ve gezenbilirin saygıdeğer üyeleri gezi yazımı sonlandırmaktaki amacım beklediğim ilgiyi görememek değil,sadece tek taraflı bişeler paylaşmanın rahatsızlığını duydum hepsi bu. yani,ben bekliyodum ki okuyan...
  9. gezmekistiyoz

Ynt: Ankara Kızılcahamam - Isparta - Antalya Gezi Görsellerimiz kimse ne bi yorum yapıyo ne bişe...sanırım faydalı bi yazı olmadı,vaktinizi almamak adına gezi yazımı burda kesiyorum...saygılar

10. gezmekistiyoz

Ynt: Ankara Kızılcahamam - Isparta - Antalya Gezi Görsellerimiz noel baba müzesi

11. gezmekistiyoz

Ynt: Ankara Kızılcahamam - Isparta - Antalya Gezi Görsellerimiz kahvaltıdan sonra otelden ayrılıp finikeden demreye geçtik. ilk durağımız noel baba müzesi bu heykelin hikayesi şöyle.bu heykel bu meydana dikilen 3. heykel. birinci heykeli 2000 yılında meydana koymuşlar,sonra ordan alıp noel...
  12. gezmekistiyoz

Ynt: Ankara Kızılcahamam - Isparta - Antalya Gezi Görsellerimiz yanartaştan sonra artık yorulmuş pestilimiz çıkmıştı.bian önce yarın ilk gezeceğimiz yer olan demre gitmeli kalacak yer bulmalıydık. kumlucadan geçerken yol üzerinde bi otele boş oda soralım dedik,yer yokmuş.biz de finikeye devam...

13. gezmekistiyoz

Ynt: Ankara Kızılcahamam - Isparta - Antalya Gezi Görsellerimiz aşağı inmeden önce çıkarken aldığımız sular çoktaan bittiğinden su takviyesi yapalım dedik. sağolsunlar yukarıda her türlü içecek satışa sunulmuş.su,gazoz,bira vs vs. bir tane suyun 2 tl olduğunu duyunca eşimin elindeki suyu...
  14. gezmekistiyoz

Ynt: Ankara Kızılcahamam - Isparta - Antalya Gezi Görsellerimiz yanartaş efsanesi(alıntıdır) Argos Kralı'nın oğlu olan Bellerophontes bir av partisi esnasında erkek kardeşini kazayla öldürdüğü için babası tarafından kovulmuştur. (zaten Bellerophontes kardeş yiyen,kardeş öldüren anlamındadır.)...
  15. gezmekistiyoz

Ynt: Ankara Kızılcahamam - Isparta - Antalya Gezi Görsellerimiz karnımızı doyurup hava da kararınca yanartaşa doğru yola çıktık. yanartaşa çıkınca anladım ki havanın kararmasını boşuna beklemişiz.tırmanmamız üzün sürdüğü için zaten biz tepeye çıkana kadar hava kararırmış yani. tırmanmaya...

16. gezmekistiyoz

Ynt: Ankara Kızılcahamam - Isparta - Antalya Gezi Görsellerimiz olimpostan çıkınca geri dönüş yolunda gücümüzü toplayalım dedik.biz aç midelerimizi antalyanın turist yemeği! gözleme :) ile doyururken hava da kararmaya başladı. her gözlemecinin farklı salata tabakları var,bu seferki 4 çeşit...
  17. gezmekistiyoz

Ynt: Ankara Kızılcahamam - Isparta - Antalya Gezi Görsellerimiz burdan önce phaseliste denize girdiğimiz için olimposta girmiyoruz,hem vakit dar hem karnımız acıktı.olimpostan çıkıp karnımızı doyurduktan sonra hava kararınca yanartaşa gitmeyi planlıyoruz.. olimpostan son fotolar...
  18. gezmekistiyoz

Ynt: Ankara Kızılcahamam - Isparta - Antalya Gezi Görsellerimiz karşıdaki kaleye çıkıp bikaç foto almak istedim ama bizim ufaklıkla çıkılamıyacağını düşünerek eşimle oğlumu aşağıda bırakıp vurdum kendimi kaleye, tahmin ettiğim gibi çocuk için zor bi yer ama beni çok yormadı tahmin ettiğim kadar...

19. gezmekistiyoz

Ynt: Ankara Kızılcahamam - Isparta - Antalya Gezi Görsellerimiz evet en son phaseliste brakmıştık gezimizi..biraz devam edelim.. phaselisten sonra doğru olimposa gittik,zaman o kadar kısıtlı ki hiçbir şey için fazladan zaman ayırmak mümkün değil, yanından geçerken kadirin ağaçtan evlerine...
  20. gezmekistiyoz

Ynt: Ankara Kızılcahamam - Isparta - Antalya Gezi Görsellerimiz bi konuda yanlış anlaşıldım sanırım,biz antalya gezimizi 2 günde bitirdik ve eve döneli bir hafta oluyo.ama finikede o tekneleri görünce içim gitmedi değil hani. bi dahaki akdeniz gezimizde bi yat gezisi mutlaka yapmalıyız,işin o...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,196
Kayıtlı Üye Sayımız
167,069
Kaydolan Son Üyemiz
pentur

Çevrimiçi üyeler

Geri