Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
-Dinçer İzzet Canım gecenin 1 inde beni arayıp ''kalk oynayak deme'' korkuyorum kardeşim!
-Erem abi arayıp tehdit edip kapatma.Geriliyorum Abi.Sabahları kapıya tehdit notları bırakanda sensin!
;D ;D ;D Yorumsuz
Haydaaaa !!!! Tolgayla odun topladık geldik ateşe attık demediğin kalmadı Başkan herkes şahit ;D.
Birde merak ettiğim konu Erem abi gelince niye sana "Savaş pişman mısın?" diye sordu lütfen cevaplarmısın ;D ;D ;D
" Kalk oynayak "
:D ;D :D ;D
Hala aklıma geldikçe gülüyorum. Etkinliğin sloganı oldu. Gece kamp ateşi muhabbetinde olmayanlar anlayamadılar ama bir daha ki kampımızı şereflendirirlerse daha güzel muhabbetler olacağına inanıyorum. Çok güzel...
Şekerparem, Tabiki yarışlar için, yarışları ekipçe izlesek yorumlar çekirdek falan keyifli olur diye düşünüyorum. Ama çoğunluğa uyarım grubun kararı önemli. Bu arada arkadaşlar teneke tavuk apatarı ulus sobacılar çarşısında satılıyor ama...
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
Arkadaşlar ben Sinop'ta kalıyorum Offroad kariyerime burada Sinoff klübünde enişte kontenjanından devam etmeye karar verdim.Hakkınızı helal edin. :) :) :) Başkan sende helal edersen belki geri gelebilirim.
Allah bu fotoyu çekenden de poz verenden de razı olsun sayenizde yüzümüz güldü Allah'da sizleri ve tüm grubu güldürsün.
Bişeye kapıldığımız yok ama açıklaman fotoğraf tarihi kadar eski Sayın Başkan. Öpmeyecektin biliyorsun imam gaz kaçırırsa cemaatin hali harap
Diyebilirdik ama Savaş alkole karşı etkinliklerde kesinlikle yasak keşke içeydi de sarhoştum falan deyip yırtardı. Ama tamamen özgür iradesiyle yapılan bir eylem İstersen resme bir daha bakalım