Arama sonuçlarınız

1. onkal

Çanakkale Off-road Ekibimiz

Çanakkale Off-road Ekibimiz Millet buralarda değil herhalde :)

2. onkal

300 tdi defender mi, 2.8 hilux mu?

Bende katılıyorum arkadaşa :)
  3. onkal

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Land Rover Defender Satış İhaleleri Takip

4. onkal

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Tüm yeni dostlarımız hoşgeldiniz. :)
  5. onkal

Çanakkale Off-road Ekibimiz

Ynt: Çanakkale Off-road Ekibimiz Vural Hocadan duymuştum bu grubu takipteyim :-)

6. onkal

Hayalimdeki VX 80 ime kavuştum..

Ynt: Hayalimdeki VX 80 ime kavuştum.. hayırlı olsun güzel günlerde kullanın, darısı da isteyenlerin başına ;)

7. onkal

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkeşler hoşgelmiş :)
  8. onkal

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Her ne kadar bende cok eski olmasam da aramıza yeni katılan arkadaslar hosgeldiniz :)
  9. onkal

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Tüm yeni gelen arkadaşlar Hoşgeldiniz.

10. onkal

Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking (29 - 31 Ekim 2010)

Ynt: Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking (29 - 31 Ekim 2010) bende tavsiyenize uymak istiyorum bir dahaki organizasyonda organizasyonlarda :) şekspir gibi benimde boynum bükük kaldı; "olamadım ben orda olamadıııııııııım" ;D

11. onkal

Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking (29 - 31 Ekim 2010)

Ynt: Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking (29 - 31 Ekim 2010) fotoğrafları görünce gelemediğimiz için içim daha bi cııızzz etti :-\
  12. onkal

Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking Duyurusu (29 - 31 Ekim 2010)

Ynt: Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking Duyurusu (29 - 31 Ekim 2010) Demek istediğim sıcağın doğada çözümü zor iken soğuğa önlem alınabilir gibi bir şeydi :) Kamp yapıyorsak piknik masasına ne hacet, yayılalım ve yumulalım ;D

13. onkal

Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking Duyurusu (29 - 31 Ekim 2010)

Ynt: Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking Duyurusu (29 - 31 Ekim 2010) Benim gezenbilir ile ilk etkinliğim olacak eğer o hafta sonuna bir şey çıkmaz ise minimum iki kişi olarak katılmayı planlıyoruz. ilk etkinlik acemilik var aklıma takılanları sormak istedim; yemek işi nasıl...
  14. onkal

Ynt: Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking Duyurusu (29 - 31 Ekim 2010) Normalde eylül ayından sonra Kaz Dağı serin ve yağmurlu olur ama mevsimlerin dengesi değişti ekimde nasıl olur bilemedim. Sıcağa çözüm yok; soğukta kalın giyiniriz mantığıyla temiz havası yeter diyorum :)
  15. onkal

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Yeni gelen tüm arkadaşlar hoşgeldiniz... :)

16. onkal

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkescikler hoşgelmiş :)
  17. onkal

Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!.

Ynt: Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!. Bende Çanakkale için elimden gelen çalışmayı yaparım.
  18. onkal

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Cümleten hoşgeldiniz efendim. :)

19. onkal

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Hayat ve iki teker tecrübelerinize istinaden benim ve bir çoğumuzun üstadısınız efenim, önerileriniz bizler için değerlidir :)
  20. onkal

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Üstadımsınız peşinizdeyim o zaman :D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,195
Kayıtlı Üye Sayımız
167,069
Kaydolan Son Üyemiz
pentur

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR