Arama sonuçlarınız

1. yalova1977

Blazer Yedek Parca

05324777666 fuat ,yedek parça konusunda yardımcı olabilir

2. yalova1977

Chevrolet Blazer lüfen yardım

Bu tür araçlarda prins marka tercih edin.ikinci tercih ise atiker olabilir(fiyattan dolayi)Su an icin düşünmüyorum. Diğer aracım impreza .zaten o 600 kuruş yakıyor du. Bu gidişle benzinlige ortak oluruz
  3. yalova1977

Aracta tüp yok benzinli.60-70 kuruş arası yakıyor. Koltuğa yapıştırma doğru , bilmiyordum.Pedalı dipledigimde fark ettim.Teşekkürler

4. yalova1977

Bu modeli özellikle araştırdım.Araç koldan vitesli. il önce Sahibindende Auto 911 de araç buldum.Fotograflar çok aldatıcı olduğunu birkez daha anladım.Resim başka araba başka.300000 de mil içi ve motoru dökülen siyah blazer çıktı.Hala ilanı var.motorunu göstermeye giderken yoldan geri dödüm...
  5. yalova1977

Çift farlı,resindeki .ilk defa koltuguna ayar yapmadan bindiğim araba.4 çekerini arazide kullanmadım.Güçlü ve konforlu.İlk sahibinden denk geldi.100000 milde.araba uzun zaman yatmış,kazası yok.Şarj etmiyordu,aküsünü değiştirdik gereksiz yere 3 ustada akü dedi,şarj dinamosu çıktı.Bugün elektrik...

6. yalova1977

Arkadaslar,1996 blazer i bir hafta önce aldım. Park ve vites te farları yanıyor. Normalmidir

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,188
Kayıtlı Üye Sayımız
167,066
Kaydolan Son Üyemiz
cwradio

Çevrimiçi üyeler

Geri