Arama sonuçlarınız

1. izmirly_musty

İzmir'de Yakından CJ5 Görmek İstiyorum

Ynt: İzmir'de Yakından CJ5 Görmek İstiyorum

2. izmirly_musty

Ynt: İzmir'de Yakından CJ5 Görmek İstiyorum Çok teşekkürler CJ7 benzettim bende o konuda hemfikiriz tabikide babanınız sözü çok dogru en iyi araç işimi gören olucak bunu ilk adım olarak paylaştım. Çürük,motor,plaka sorun degil hepsini tabikide yapıcam onlar bu yazdan sonra bakıma girer motor...
  3. izmirly_musty

Ynt: İzmir'de Yakından CJ5 Görmek İstiyorum Yorumlar çok güzel ve samimi arkadaşlar bende şuanda şehir dışındayım yarın satış işlemleri yapılcak fakat cj5 yerine Kia Sorento 1994 2.2 dizel aldık biraz farklı olsun dedim en yakın zamanda sanırım kabul ederseniz güzel bir gezi yapabiliriz...

4. izmirly_musty

Tavsiyeler için teşekkürler izmir fakat genelde çiftlik var tarla bizim orda kullanılcak onun için fakat dizel büyün araçlar bizim o yüzden alışkında degiliz yarın 2.0 dizel motorlu var ona bakmaya gidicem hayırlısı artık :) off road yapmaya mutlaka etkinliklere katılıcam ama kafaya taktım :)...
  5. izmirly_musty

Güncel ... ???

6. izmirly_musty

Çok iyi olur gercekten karşılıklı incelemek,bende grup üyeyim nasip olursa etkinliklerde buluşuruz yarın rahatsız ederim sizi o zaman çok çeşitleri var banada örnek olur görüşmek üzere teşekkürler .

7. izmirly_musty

Cj5 almak istiyoruz dizel veya 1.6 4 silindir LPG'li bakıyoruz hangisi uyumludur acaba sizce ? Yakıt konusunda korkumuz var az yakan dizelmi olur LPG'li mi ? Hazır almak istiyoruz 9.000 12.000 arası yardım bekliyorum ? Teşekkürler

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,185
Kayıtlı Üye Sayımız
167,065
Kaydolan Son Üyemiz
wallirikz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR