Arama sonuçlarınız

1. deserteagle

Kamplı Etkinlikler için Balta Tercihi

Ynt: Kamplı Etkinlikler İçin Balta Tercihi Ağzın yuvarlaklığı derken kesitinden bahsetmiyorsunuz di mi? Balta kısa ağızlı bir alet olduğundan ben şahsen ağzın fazla kavisli olmasını istemem. Verdiğim fotoğraftakilere oranla ağız çok kavisli olmasın isterim.

2. deserteagle

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri Araç, binek otomobil vs. metan tavanlı araç ise yıldırım sizi çarpmaya tenezzül etmeden araç üzerinden toprağa ulaşır. Eğer bir kamyonetin açık kasasındaysanız size kötü haberim var.
  3. deserteagle

Ynt: Kamplı Etkinlikler İçin Balta Tercihi Hımmm, paylaşmayı unutmuşum. Yukardaki baltamın son hali: Bir ara, ağırlığını biraz azaltmak, daha düz bir yüzey, köşelerden kurtulmak ve biraz da şeytan dürtmesinden dolayı baltayı çok kabaca da olsa zımparalamıştım. Vaktim olup da daha çok uğraşssam...

4. deserteagle

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri Çantanın içindekiler de düşman olarak neyi tanımladığımızı çok iyi açıklıyor.
  5. deserteagle

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri Saygı duydum, çok güzel bir saptama. Paylaştığınız için teşekkürler. Bunu aklımda tutmalıyım.

6. deserteagle

Kaşık Denemem

Ynt: Kaşık Denemem Kolay gelsin. Kendinize şunlardan bir tane yaparsanız işiniz kolaylaşacaktır: Ref: http://www.eylemcengiz.com/workshop/carving_knives/

7. deserteagle

Hafif Ama Dayanıklı Çadır Kazığı

Ynt: Hafif Ama Dayanıklı Çadır Kazığı Ben sizin yamulttuğunuz kazıkları sormuştum. Aynı boyda olan kazıkları çelikten yapabilir miyim diye araştırmak için. Aluminyum olması meseleyi gayet güzel açıklıyor. Adam gibi ama olabildiğince hafif çelikten yapıp su verirsem iş görür mü acaba diye...
  8. deserteagle

Hafif Ama Dayanıklı Çadır Kazığı

Ynt: Hafif Ama Dayanıklı Çadır Kazığı Geçmiş olsun. Fotoğraftaki kazıkların boyutlarını verebilir misiniz? Boyu ve çapı nedir acaba? Kaç gram bunlar? Bir de bunlar paslanmaz çelik midir diye sorayım. Bu çubuklara görünüşe göre su verilmemiş ya da su verilemeyen bir çelikten. Isıl işlem...
  9. deserteagle

Çakı ve Bıçak Seçimi

Ynt: Çakı Ve Bıçak Seçimi İnşaat demirlerinin 1040 olduğu doğru değil. Daha doğrusu gördüğüm kadarıyla ağırlık olarak %0.20 küsurlu Karbon oranlarına sahipler. Elimize geçen herhangi bir nervürlü demir parçasının bıçak yapacak yeterlilikte olduğunu varsaymak iyimserlik olur. Bkz. sa.1...

10. deserteagle

Çakı ve Bıçak Seçimi

Ynt: Çakı Ve Bıçak Seçimi İşte bu tür keyfiyete karşı durmadığımız sürece çok kaybederiz. Adamlar Amerika'da göğe iki kademeli roket atıyorlar da kimse onları suçlu diye yaftalamıyor.

11. deserteagle

Boynuz Saplı Bir Çakı Ve Genel Yapısı Hakkında Yardım

Ynt: Boynuz Saplı Bir Çakı Ve Genel Yapısı Hakkında Yardım Boynuzun ne boynuzu olduğundan emin değilim. Geçenlerde baktığımda bir kaç farklı sitede farklı şeyler yazıldığına denk gelmiştim. Kullanmazsanız bir ömür boyu gider de kullanırsanız yanıtlamak zor. Bu noktadan itibaren yanıt...
  12. deserteagle

Ynt: Boynuz Saplı Bir Çakı Ve Genel Yapısı Hakkında Yardım Kendi aldığım Nuragus'u bıçaksanatı'nda raporlamıştım:

13. deserteagle

Ynt: Kamplı Etkinlikler İçin Balta Tercihi Son edindiğim baltayı raporladım. Bunu yapan İzmir'deki mekanı genel olarak tavsiye ederim: Bkz.: http://www.bicaksanati.com/forum/index.php?topic=5250.0
  14. deserteagle

Ynt: Boynuz Saplı Bir Çakı Ve Genel Yapısı Hakkında Yardım Valla bu ürünlerin orta yollusu pek yok. İşinizi, özellikle doğada iyi gören bir çakı ile şehir içinde göze batmayan çakı genelde aynı çakılar değiller.
  15. deserteagle

Ynt: Boynuz Saplı Bir Çakı Ve Genel Yapısı Hakkında Yardım Nuragus'lar kaliteli ve güzeller. Ben Tahtakale Karabulut ticaret'ten en ufağından bir Nuragus edinmiştim. Şıklığıyla tam bir beyefendi çakısı. Balçaksız olan ilk Nuragus, beklediğinizden küçük olabilir. Bu galiba Victorinox'un en...

16. deserteagle

Çakı ve Bıçak Seçimi

Mercan'daki av malzemeleri satan dükkanlarda ve Karaköy'deki outdoor dükkanlarında Bora'ları bulma şansınız olur. Testereli bir sırta sahip olan bir bıçaktan beklentinizi Victorinox'ların, Wenger vb'nin testeresi karşılar. Bıçaklarda ise benzer bir kesme performansı alamazsınız.
  17. deserteagle

Çakı ve Bıçak Seçimi

Güle güle kullanın. :)
  18. deserteagle

Çakı ve Bıçak Seçimi

Wild boar fotoğraflarında iç bükey taşlama var. Dış bükey değil. Hatta bildiğim bir dış bükey taşlamalı bıçağı yok Bora'nın. Fuardan "Serdar Kılıç"ın ise artık düz/scandi taşlamalı olacağı haberi vardı. Tabi öyle bile olsa raflarda iç bükey ağızlılar bulunacaktır.

19. deserteagle

Bauhaus'dan Mora Biçak

Ynt: Bauhaus'dan Mora Biçak Aslında karbon çelik bıçaklara alışmak için iyi bir tercih olabilir. Hani paslanacaksa da böyle ucuzu paslansın. :)
  20. deserteagle

Osmanlı Ocağı Nasıldır?

Bu aralar neo osmanlıcılık moda. Bari dandik işlerde bu adı kullanıp Osmanlı sırtından para kazanmaya çalışmak yerine Osmanlı'yı taltif edecek düzgün işlerde bu adı kullansalar.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,178
Kayıtlı Üye Sayımız
167,061
Kaydolan Son Üyemiz
AliCan07

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR