Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
MEtin bey verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim araç sahibi ile irtabat kuracağım
Değerli karavancı dostlarım
aşağıdaki link için görüşlerinizi alabilirmiyim günde 16 kere camper 16 kere alkoven arası gelip gidiyorum
bu hymer ihtiyaçlarımı karşılar gibi yanlız neye dikkat etmeliyim teşekkürler...
Aradığımda yarım saat önce kaporasını verdiğinizi öğrendim halbuki bende GEzenbilir üyleri çok memnun kalırsa, fiyat 20'ye düşerse ve 5 000 TL'yi kredi kartına taksit yaparsa alırım diyordum ki satılmış ;D
HAyırlı uğurlu olsun çok çok güzel görünüyor kurban kesmenizi öneririm (kesin nazar...
Cevap veren herkese tesekkur ederım burada bılgı paylasımı bızler ıcın cok onemlı ınternette satılık defenderlar var. Defendar MKE den alıp ustune alkoven yaptırsam nasıl olur 25000 TL ye cıkarım gıbı gelıyor.
Ben bu karavanla...
MEtın bey oncelıkle ılgınız ıcın cok tesekkur ederım esım mımar ve bu ıc tasarımı cok begendı sızın goruslerınız dogrultusunda da mıdubusten vazgectım (sormayın dedınız sormuyorum) Allah nasıp ederse bu modele karar verdım...
Metın bey oncelıkle cevap yazdıgınız ıcın tesekkur ederım Ford Indıgo karavanın motoru cok gurultulu Can karavan mercedes oldugu ıcın bıraz daha sessızdır dıye dusunuyorum ve dısardan daha temız duruyor. Can karavan altındakı...
Degerli paylasimci dostlar siteye ilk mesajim 20000 TL param var ve 3 arac arasindayim
2 si ford 1i iveco sizin fikirleirnizi alabilirmiyim...