Arama sonuçlarınız

1. A

Adrasan - Sazak koyu

Ynt: Adrasan - Sazak koyu sorulmuş ama cevaplanmamış. bir daha sorsam faydası olur mu acaba ? şu an çıralıda kamptayım. aracımla sazak koyuna gidebilirmiyim ? yoksa ulaşım sadece yaya ve tekne ile mi acaba ?

2. A

İncekum Milli Park Orman Kampının Son Akibeti!..

Ynt: İncekum Milli Park Orman Kampının Son Akibeti!.. Ağustos'un son haftası 3 gün kaldım. İlk defa gittiğim için önceki halini bilmiyorum tabii. Benim kaldığım 3 günlük süre de gayet güzeldi. Güncel fiyatı elektrik dahil çadır başı 27.5 lira. Buzdolabına da 5 lira alıyorlar. Bir daha...
  3. A

Andriake Camping Demre Sezonu 1 Martta Açıyoruz..

Ynt: Andriake Camping Demre Sezonu 1 Martta Açıyoruz.. güncel fiyat bilgilerinizi yazabilirmisiniz acaba ? internet sitesi sorunlu biraz...

4. A

Venüs kamp - Özdere

Ynt: Venüs kamp - Özdere ayrıca kamp yakınındaki örenyeri klaros'ta (kahin ve bilicilik merkeziymiş) pek bir numara yok.
  5. A

Venüs kamp - Özdere

Ynt: Venüs kamp - Özdere +bonus olarak kampta kalacak olanlara belirtmek istiyorum. ben yapamadım içimde kaldı ama olurda kalan olursa tadını çıkarsın. özdere tarafından gelirken sağ tarafta ismini yanlış hatırlamıyorsam kargacık mesire yeri diye ufak gizli bir koy var, kargacık koyu diye...

6. A

Venüs kamp - Özdere

Geçen sene keşfetmiş 4-5 gün konaklamıştım. Karavan ve çadır kampı için uygun bir yer ve kamera ile gözetleniyor. geçen sene günlüğü 20 liraya kalmıştım. yer olarak özdere'de kalıyor. maydanoz koyu diye geçiyor. facebook sayfası varmış resimlerine burdan bakabilirsiniz...

7. A

İstanbul'a Yakın Kamp Alanları

Ynt: İstanbul'a Yakın Kamp Alanları 5 saatten fazla sürüyor fakat 2-3 günlüğüne kaçmak için çok ideal. geçen sene kalmıştım fakat tuvaletler çok kötüydü.
  8. A

Ege Kıyılarında Camping Yer Tavsiyesi

Ynt: Ege Kıyılarında Camping Yer Tavsiyesi yanlış hatırlamıyorsam pırlanta plajındaki bahsettiğiniz yer kalyoncu kamping ve piknik alanı. eğer kalınacaksa haftaiçinden gidilmeli kesinlikle. haftasonu izmir'li günübirlikçiler tarafından çok fazla rağbet görmekte. çadır kurmak için akşama kadar...
  9. A

Assos-Gargara Kamp

Ynt: Assos-Gargara Kamp sanırım daha önce giden yok. o bölgede kamp alanı ararken internetten bende görmüştüm. siz giderseniz eğer yorumlarınızı yazmayı unutmayın lütfen.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,178
Kayıtlı Üye Sayımız
167,061
Kaydolan Son Üyemiz
AliCan07

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR