Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Agoff Çekmeköy-polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz
tam amatör işi, olması gerektiği gibi, eğlenceli kalmalı geçmeli muabbetli olmuş.
Allah muhabbetınızı arttırsın. çok eğlenildiği belli
Ynt: Kemaliye
sevtap hanım pek yazmıyor sanırım artık ama belki bilen başka birileri veya kendisi görür de yazar.
merak ettiğim birşey var:
şenlik zamanında görüyorum genelde, bir kale var bayraklarda filan. nedir kimindir neden vardır bilen var mı?
235/85/16 cooper stt model 4 adet temiz yamasız yırtıksız 7 8 bin km deki lastiklerimi
yine aynı durumda olan daha geniş tabanlı defender araca uyacak ebatlarda lastiklerle takas etmek istiyorum.
fiyat konuşuruz.
Ynt: İnternette Kasan Tek Site Gezenbilir - "benim Kullandıklarım Arasında"
en çok bakılanların başında jant&lastik olduğu için, bir de her markada ortak olduğundan,
jant lastik
parça ve aksesuarlar
2.el taşıtlar
gibi bile ayırabilseniz bence iyidir.
aynen katılıyorum bende. pazar alanı ekonomi bir ülkenin olduğu gibi, forumun da can damarıdır:)
benim de fikrim bu yönde...
selamlar arkadaşlar.
ben kendim A noktasından B noktasına giderken ki güzelgahımı kaydedebileceğim, gerekli yerlerine etiketleme yapabileceğim (mesela rota üzerinde noktalara isim vermek gibi) bir program arıyorum. ios için olabilir, android için olabilir.
yardımcı olabilecek var mı?
takip...
selamlar.
satılık alınık kısmında eski sisteme dönülse, daha iyi olmaz mı?
yeni sistemde kimse uğraşmıyor ve direkt forum içinde kendi markasına dair bölümde ilanlar açıyor.
normal alınık satılık kısmı aktif olsa...