Arama sonuçlarınız

1. veteran

Defender 130 Aliyordum

Ynt: Defender 130 Aliyordum Reha abi on numara adamsin yillardir takip ederim yazdiklarini filan forum ortaminda ama, kitlemen lazim bu tarz konulari sahsi fikrim. Yoksa dort tekerlekli tenekeler yuzunden acaip acaip tartismalar cikiyor. Dort tekerli tenekeler diye yaptigim genelleme yeryuzunde...

2. veteran

DEFENDER MOTOR MUHAFAZA KORUMA SACI 125 TL

Ynt: Defender Motor Muhafaza Koruma Sacı 125 Tl o zaman iki araç hazırlamak farz olmuş abi:D
  3. veteran

DEFENDER MOTOR MUHAFAZA KORUMA SACI 125 TL

Ynt: Defender Motor Muhafaza Koruma Sacı 125 Tl valla v8 atmaktan gerisi yalan ben size diyim:) bu arada ben bi yerlerde görmüştüm depo için koruma sacı ama nerede hatırlamıyorum...

4. veteran

285 75 16 İnsa

Ynt: 285 75 16 İnsa abi fiyat nedir öncelikle? bi de 4.yü nerden buluruz:)
  5. veteran

Abhazya Hakkında

Ynt: Abhazya Hakkında valla cesaret edemedik dilden ötürü, ingilizce kurtarmazsa sıkıntı yaşarız diye, rota midlliye döndü:)

6. veteran

285 75 16 İnsa

4 adet lastik aramaktayım (sıfır değil) varsa satan pmlerse veya buraya yazarsa sevinirim

7. veteran

Defender arka tampon vinç yuvalı model

Ynt: Defender Arka Tampon Vinç Yuvalı Model nejat abi senden beklemezdim böyle bi dalgınlık:D
  8. veteran

Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (İmal Etme)

Ynt: Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (imal Etme) 4 tekerlekli gemi olmuş bu:)
  9. veteran

Alınık Defender Teneke Jant 16'

aranmaktadır. orjinalinden genişi olursa tadından yenmez:D

10. veteran

Bi Defender`de Osmaniyeden Gelsin

Ynt: Bi Defender`de Osmaniyeden Gelsin peki turbolu manifolddan nerden bulabilirz acaba?::)

11. veteran

Abhazya Hakkında

arkadaşlar selam aranızda abhazya ya gitmiş olan, buraya dair tavsiyesi, uyarısı, önerisi veya tecrübesi olan var mı? ingilizceyle iletişim kurulabilir mi? rusça şart mı? neler yapılır nereler görülür? uçakla gitmeyi planlıyoruz. ama ülke hakkında pek bilgimiz yok...
  12. veteran

Bi Defender`de Osmaniyeden Gelsin

Ynt: Bi Defender`de Osmaniyeden Gelsin benim bildiğim motor içi komple aynı değil ama turbo versiyonuyla atmosferik olan bd30 un ama?

13. veteran

1. Erzincan Offroad Şenlikleri (30 Ağustos - 1 Eylül 2013)

Ynt: 1. Erzincan Offroad Şenlikleri (30 Ağustos - 1 Eylül 2013) inşallah oralarda olduğum bir zaman denk gelirim ben de
  14. veteran

1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar

Ynt: 1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar çok güzel oldu valla billa ellerine sağlık
  15. veteran

1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar

Ynt: 1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar ardından daaaa, defender geliiiiiirrrrrr....

16. veteran

130 Kasa 3,5 V8 Defender ile Yeniden Aranızdayım

Ynt: 130 Kasa 3,5 V8 Defender İle Yeniden Aranızdayım heh şöyle:) maşallah maşallah bırakma defenderını küstürme kendine:D
  17. veteran

35. Uluslararası Erzincan, Kemaliye(eğin) Kültür Ve Doğa Sporları Şenliği

Ynt: 35. Uluslararası Erzincan, Kemaliye(eğin) Kültür Ve Doğa Sporları Şenliği şenlik zamanı gidemedim evvelin de gittim, 2 3 foto paylaşalım. tamamı için: http://www.panoramio.com/user/7747362
  18. veteran

Satın Almak İçin Defender Arıyorum

Ynt: Satın Almak İçin Defender Arıyorum 12-15 arasına kaportası ortalama-ortalama altı birşeyler bulabilirsiniz sanırım. eğer kaporta boyası düzgün, aksesuarlı bir şeyler alacaksanız 20-25ten aşağı zor bulmanız.

19. veteran

Defender yükseltme

Ynt: Defender Yükseltme bundan verelim?:)
  20. veteran

Defender yükseltme

Ynt: Defender Yükseltme haftasonu silivri kumburga tarafındaydım bana da alo diyebilirsin abi o taraflarda olursam yardımcı olurum:D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,178
Kayıtlı Üye Sayımız
167,061
Kaydolan Son Üyemiz
AliCan07

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR