Arama sonuçlarınız

1. veteran

İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor

Ynt: İzmir De Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim Başlıyor ciddi sabır ve uğraş var ama hafif hafif defenderın çizigisinden uzaklaşma da var gibi geldi bana... detaylandırdıkça iç uzar uzadıkça hedeften sapar, maliyet artar vs vs. aman dikkat edin.

2. veteran

Alınık Defender Teneke 4 Adet Jant

Ynt: Alınık Defender Teneke 4 Adet Jant yav hiç sorma. aracı toplarken hediye ettik, şimdi para verip alacaz iyi mi:) abi harcamıcam harcamıcam diyorum yine olmuyo:)
  3. veteran

1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar

Ynt: 1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar çok seksi:D

4. veteran

Ynt: Alınık Defender Teneke 4 Adet Jant lastik sıfır alacam öncelik teneke jant temininde :) jant lastik takmadan zaten bunları da sökemem
  5. veteran

Ynt: Alınık Defender Teneke 4 Adet Jant bende olan jant bu yalnız göbek 2 ya da 3 tane var. aslında jant lastik olarak satmayı düşünüyorum zaten mevcut 235 85 16 cooper sst lerle

6. veteran

kendi tenekelerini toplarken hediye ettmiştim, orjinale döndürme hevesi var o yüzden 4 tane teneke jantından arıyorum. lütfen düzgün rakamlar teklif ediniz:)

7. veteran

Firüs Başarı İle Yüklenmiştir (defender)

Ynt: Firüs Başarı İle Yüklenmiştir (defender) selamlar kaputtaki fiber mi yoksa plastik mi? bir de onu taktıktan sonra alttan o kadar kısmı kesip açmak mümkün mü motorun ust kısmına yer açmak için?
  8. veteran

235 85 16 Cooper Aranıyor

stepnelik olarak aranmaktadır. sıfır veya sıfıra yakın fiyatlı olanlar düşünülmemektedir. stepne içindir. stepne içindir. ve stepne içindir. özel mesajla ulaşabilirsiniz.
  9. veteran

Yeni model torpido..

Ynt: Yeni Model Torpido.. valla helal olsun ben uğraşamadım verdim tuncaya, yaptı ya, helal olsun:)

10. veteran

defender ı nasıl yapalım

Ynt: Defender I Nasıl Yapalım ben de topladıktan sonra ilk anda satmaya niyetlenenlerdendim, ama sonra 1 2 kez araziye çıkınca fikir dğeişti, kolay kolay ayrılamam daha:D

11. veteran

Yeni Araç...190hp 320nm Tork..3900cc V8..86 Model Orjinal İngiliz Def 110

Ynt: Yeni Araç...190hp 320nm Tork..3900cc V8..86 Model Orjinal İngiliz Def 110 abi lastik ebatın nedir? spacer var mı? bir de önden ve arkadan foto alabilir miyim:) çok mu soru sorudm? olsun canım sağolsun di mi?:D:D:D
  12. veteran

Yeni Araç...190hp 320nm Tork..3900cc V8..86 Model Orjinal İngiliz Def 110

Ynt: Yeni Araç...190hp 320nm Tork..3900cc V8..86 Model Orjinal İngiliz Def 110 alttaki gayet güzel onat

13. veteran

Defender İçin Vinç Ve Vinç Tamponu Arıyorum

Ynt: Defender İçin Vinç Ve Vinç Tamponu Arıyorum tamponun fotosu var mı acaba? uygulanmış halini görebilme şansımız veya?
  14. veteran

Defender Kaput Üstü Fiber Uygulaması

Ynt: Defender Kaput Üstü Fiber Uygulaması görsel sanırım. orjinalinde motor için biraz daha alan oluyor da, bunu orjinal kaputa eğer o alanı kesmeden takarsanız sadece görsel oluyor diye düşünüyorum
  15. veteran

Defender İçin Vinç Ve Vinç Tamponu Arıyorum

Ynt: Defender İçin Vinç Ve Vinç Tamponu Arıyorum defender için boru tipi tampon fiyatı bende burdan alabilirsem sevinirim

16. veteran

Defender 90 Sahibi Olduk Sayılır...

Ynt: Defender 90 Sahibi Olduk Sayılır... benden size tavsiye bu arada burda planlanan rakamları 1.5le çarpın en azından:) forumdaki hesap sanayiye uymuyor kesinlikle
  17. veteran

Defender 90 Sahibi Olduk Sayılır...

Ynt: Defender 90 Sahibi Olduk Sayılır... fotosunu koyduğunuzun aracın yan parçalar ek kahn design widebody kit olarak getirtebişlirsiniz kaç bin euro bilmiyorum, keza jantlarda aynı şekilde... bence hedef buysa 90lık defender alıp girişmek daha uygun olur. ki ben de yerinizde olsam orjinaline...
  18. veteran

Defender yükseltme

Ynt: Defender Yükseltme yok abi satılmaz satılmaz oynayıp duracaksın her sene buyuk bişey yapa yapa:D

19. veteran

Defender yükseltme

Ynt: Defender Yükseltme duruyo di mi hala abi?
  20. veteran

36. Uluslararası Erzincan, Kemaliye(eğin) Kültür Ve Doğa Sporları Şenliği

36. Uluslararası Erzincan, Kemaliye(Eğin) Kültür ve Doğa Sporları Şenliği daha fazla bilgi için: http://kemaliyesenibekliyor.com/ 21 Haziran - 25 Haziran 2014 Yer: Erzincan Kemaliye, Türkiye Düzenleyenler: KEMAV - Kemaliye Kültür ve Kalkınma Vakfı ve Kemaliye Belediyesi...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,176
Kayıtlı Üye Sayımız
167,061
Kaydolan Son Üyemiz
AliCan07

Çevrimiçi üyeler

Geri