Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Grand Cherokee 2.7 CRD Motor Lambası
Ben de onu demek istedim....Oraya ustayım diye oturuyorsa hakkını verecek,yok değil se onu oraya oturtmayacaklar...İşi ehil olan yapsın tek derdimiz bu....
dostum sen olayı nasıl algıladın bilemem.Benim problemim yok,arkadaşların problemini derinden hissedip empati kurduğum için bu yorumu yazdım...Deneme yanılmayla zaten herşey çözülür merak etme.....
Konuyu merakla ve hayretle okudum....Ama bir sonuca varamadım....2.7crd düşünen biri olarak hayal kırıklığına uğradım...En sorunsuz motor olarak bilinen bu motorun çözümü yokmu şimdi....Amerikalı yapıyor biz çözemiyoruz....Yetkili servisleri didiklemek...
Ynt: Grand cherokee 2.7 crd ilk izlenimler
Zaten aracı göbeğine kadar çamura,suya sokarsan çıkınca mutlaka servisin yolu görünür....Elektronik aksam olarak zengin olduğu için sensörler vs.hasar görebilir....Şahsi fikrim bu tip araçları expedisyon tarzı gezilerde kullanmak...Yani yola...
toyota nın sağlamlığına diyecek yok...ancak bir gıdım fark için çok fark ödemek gerek,bandrol farkıda cabası...
Paylaşım için teşekkürler...Uzun süredir bu araçları takipteyim...Overland ile limited arasında hava yastığı sayısı vs.gibi önemli farkları varmı acaba...2004 ve üzerini tavsiye ediyorlar...Acaba siz ne düşünüyorsunuz...selamlar...
Ynt: Yamaha WR125R bu motoru tanıyan varmı?
Evet getirilmiş....Maddi duruma göre 250 tercih edilebilir...Ancak benim için 125 yeter....Herkese selam....
Ynt: Bu disco'yu bana değerlendirebilir misiniz?
Nacizane fikrim,kazasını bilemem ama,hasarsız ve rutin bakımları yapıldığını varsayarsak gayet uygun....Sonuçta bakımı yoksa bu motorlar nazlıdır,sürekli arıza verir ve 20 binlirayla bile iş bitmez....Selamlar....
Ynt: Yamaha WR125R bu motoru tanıyan varmı?
Henüz almadım.WR250 yi daha getiren yok sanırım....Ancak KLX mi WR250 mi derseniz kesinlikle WR derim...KLX WR nin yanında çok mülayim kalır...Selamlar...