Arama sonuçlarınız

1. ozantomur

Toyota Land Cruiser HJ 75

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75 bol çamurlu günlerde kazasız belasız kullanmanız dileğimle.

2. ozantomur

Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı

Ynt: Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı bilgim var, ancak genede tebrik etmek istedim. selamlar.
  3. ozantomur

Land Rover Pick Up Yeniden doğuyor (yine biz)

Ynt: Land Rover Pick Up Yeniden doğuyor (yine biz) gene bir anka kuşu doğmuş adeta.

4. ozantomur

Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı

Ynt: Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı gökhan bey gerçekten emeklerinize değen bir eser çıkartmışsınız ortaya. umarım ilerleyen zamanlarda bu özverili ve sabırlı çalışmalarla daha nice araçlar çıkarırsınız ortaya.
  5. ozantomur

Takoser'den 1998 TDİ Beyaz inci 110 kapalı kasa daha.

Ynt: Takoser'den 1998 TDİ Beyaz inci 110 kapalı kasa daha. ellerinize sağlık, iyi çalışmalar.

6. ozantomur

Takoser'den bir Pick-up - Martı Daha ( Ankara için)

Ynt: Takoser'den bir Pick-up - Martı Daha ( Ankara için) hayranlıkla çalışmalarınızı takip ediyorum. ellerinize sağlık

7. ozantomur

Toyota fj80 yapımına başlama

Ynt: Toyota fj80 yapımına başlama aracınız hayırlı olsun harika bir sonuç çıkartmışsınız ortaya. kazasız belasız kullanırsınız inşallah.
  8. ozantomur

TOYOTA 75 kamyonet hayata geçirilmesi

Ynt: TOYOTA 75 kamyonet hayata geçirilmesi ahmet bey gene harikalar yaratmış güle güle kullanın.
  9. ozantomur

Benim ufaklığın son hali

Ynt: Benim ufaklığın son hali Syn Ceyhanlı ahmet usta harikalar yaratmış. bol çamurlu, kazasız belasız sürüşler dilerim.

10. ozantomur

Bugün itibariyle VX 100 sahibiyim...

Ynt: Bugün itibariyle VX 100 sahibiyim... hayırlı olsun allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. darısı başıma :)

11. ozantomur

ARAZİDE TROFF

Ynt: ARAZİDE TROFF karadenizin kaplanlarısınız gerçektende. İngilizin hastasıyım :)
  12. ozantomur

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası uğur bey aracınızın yapım aşamasını formdan başından sonuna ilgiyle okudum, ortaya gerçekten dehşet bir çalışma çıkartmışsınız. Güzel günlerde kazasız belasız kullanmak dileğiyle.

13. ozantomur

Yeni Toyota Land Cruiser VX 100 aracım.

Ynt: Yeni Toyota Land Cruiser VX 100 aracım. erkut bey allah kızınıza sizlerle beraber uzun yıllar nasip etsin aracınızı takip ediyorum gayet güzel çalışmalar oluyor.
  14. ozantomur

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) merhabalar gezenbilir dostları ismim ozan aranıza katılalı 8 gün oldu. antalyada yaşıyorum serbest meslekle uğraşıyorum. off roada olan ilgim askerde şöförlüğünü yaptığım defender 110 TD ile başladı henüz kendime ait bir off road aracım yok bu zamana kadar hep...
  15. ozantomur

Akıllı Telefonlar Üzerinden PTT (Bas-Konuş) Haberleşme

güzel program rica etsem şifreyi alabilirmiyim bende.

16. ozantomur

Kopan tampon adamı öldürecekti

Ynt: Kopan tampon adamı öldürecekti vallahi adam ballıymış resmen, ucuz atlatmış. Çok dikkat etmek lazım.
  17. ozantomur

AKDENİZ OFFROAD GRUBU

Ynt: AKDENİZ OFFROAD GRUBU Antalyalı off roadcılara hayırlı uğurlu olsun.
  18. ozantomur

Hilux Tamamlandı, Extra Hilux Oldu...

Ynt: Hilux Tamamlandı, Extra Hilux Oldu... kazasız belasız kullanın inşallah, güzel olmuş

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,175
Kayıtlı Üye Sayımız
167,060
Kaydolan Son Üyemiz
dusttornado

Çevrimiçi üyeler

Geri