Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Yerli Üretim - Araç Üstü Çadır İmalat Ve Satışı
melih bey bizim yaptıgımız bu
http://www.youtube.com/watch?v=4q_-1VpdIfg
arac ustune monte edilerek dıstan merdiven ile cıkılarak yatak oluyor
sizin istediginiz ise aracın tavanının acılması ve yatak olaması olmaz degil olur ama ozel...
melih bey slm tavan kenarlarına su iceri girmesin diye iki cm gibi dısa bukulerek bu sorun cozulebilirnir
nevzat videoları seyrettim ust kalıbı yaparız ancak yatak olayını anlamadım musait zamanınızda beni ararsanız goruselim ilhami 0 536 2757384
t3 ve t4 serisi icin ikinci kat olarak calısma yapabiliriz tel ulasırsanız detaylı bilgi verebilirim
levent bey sistem aynı baza sistemi ve maggiolina dan esinlenerek yaptık hani derler ya tıpkısının aynısı :(
baza amortisoru kullandım elinizle cok hafif bir kuvvet uyguladıgınızda acılıyor
kumas ozel cadır kuması hava geciriyor ama...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)
slm degerli karavan dostları sizler guzel bir haberim var karvanınız misafiriniz var ama yatacak yer sorunu mu var portatif ozel uretim tamamen yerli ister karavanın ustune isterseniz cekici aracın ustune monte edebilirsiniz misafiriniz veya...
http://www.youtube.com/watch?v=oqJYtbRVPxQ&feature=endscreen
buradaki gibi gazlı amtisor sistemi vardır 200x130 ebatlarında iki kişi rahat edebilmektedir
200x130 cm ebatlarında istek dogrultusunda olculerde degisiklik yapabilirim
www.youtube.com/watch?v=UXVmZQFqoAs
Ynt: Yerli Üretim - Araç Üstü Çadır İmalat ve Satışı
İSTEYENE ROMORK UZERİNE MONTE EDİLMİŞ VE ROMORK KISMI İKİ KİŞİLİK YATAK OLARAK DİAZAYN EDİMİS DUBLEX KARAVANI DA VEREBİLİRİM 0 536 2757384 DEN ULASABİLİRSİNİZ
Ynt: Yerli Üretim - Araç Üstü Çadır İmalat ve Satışı
ARAC USTU CADIR ACMASI VE KAPAMASI 30 SANİYE GİTTİGİNİZ HER YERDE EVİNİZ HAZIR AYNI ZAMANDA ROMORK UZERİNE DE MONTE EDİLEBİLİNİR
arac ustu cadır tamamen fiber glas malzeme dayanıklı acması 30 sn kapaması 30 sn basit ve kulanıslı ister araca ister romorke monte edilebilinir avrupası 3000 euro yerli turk malı 1000 euro