Arama sonuçlarınız

1. Voyagers

300 Tdi - Water Cooling Temp., Cylinder Head Temp. & Expansion Tank Water Levelling Alarm

Herkese Selamlar, Konuya önem gösterecek arkadaşlar için paylaşıyorum. Ustalarımızdan ve bir çok platformda öğrendiklerimize göre 300 Tdi kendi sınıfındaki en iktisadi ve uzun ömürlü motorlardan biri. Lakin bu motorun en büyük hassasiyeti "hararet". Göstergelerimizdeki sayaçların bazen...

2. Voyagers

5.viteste Titreşim

Merhaba, Dave Ashcroft konuya her zamanki gibi açıklık getirmiş. Bunu gözlemlemek için önce LT 230'u sonrada R380'i indirmeniz gerektiğini düşünüyorum. Ben geçen hafta arkadaşlarım ile lt 230'u atölyede indirdik. Komple dağıttım. Eski yağ ve sıvı contaları temizledim. Sonra doğru tork...
  3. Voyagers

5.viteste Titreşim

Merhabalar, Evet yorumlarınızda kesinlikle haklısınız. Az önce deve boynu sıkıntısı ile aracında titreşim yaşayan abimiz ile görüştüm. Kendisi de aynı yorumlarda bulundu. Aracın daha çok baş tarafının sallandığını ve salınımın direksiyonda daha çok hissedildiğinden bahsetti. Umarım konuya...

4. Voyagers

5.viteste Titreşim

Günaydın Şenol Bey Şimdi daha iyi anlıyorum. Tahmin ettiğimizden farklı bir durum söz konusu. Artarak yükselen bir titreşim var ise durum biraz karışık. Kesinlikle rod balance olmadığı kanısındayım. Şaft gibi, priz direk gibi bir milin yaptığı bir salınım ancak artarak böyle bir vibrasyon...
  5. Voyagers

5.viteste Titreşim

Rica ederim, ne demek. Her zaman Bu arada hitap açısından isminiz nedir ? Evet haklı olabilirsiniz. Ben 110 ile 120 de balans hissediyordum. 4. viteste hiç o surratlere çıkmayı denemedim açıkçası. Başka bir aktarma organindan da kaynaklanıyor olabilir. Tam olarak hangi hız aralığında...

6. Voyagers

5.viteste Titreşim

Merhabalar, Benim de 300 Tdi, R380, 110 Defender' im var. Bende sizin gibi 5 viteste çok ciddi bir titreşim yaşıyordum. Motor kulaklarından tutunda, şafta kadar, istikamet kütüklerinden turunda Transfer Case'e kadar nelere baktık bulamadık. Biraz fazla detaycı düşündüğümüz için yabancı...

7. Voyagers

Yardım-bilgi

Merhabalar, Çok düzgün ve efendi biridir. Bizde kendi aracımızı Ankara'dan aldığımızda tanışma fırsatımız olmuştu. İlgili ve alakalı birisidir. Satın almayı düşündüğünüz araç Ankara'da ise muhtemelen bilgisi vardır. İsterseniz size özelden kendisinin cep telefonu numarasını...
  8. Voyagers

Merhabalar, Eski bir 88 Defender 110 - 2,5 kullanıcısıyız. 110'u satalı henüz 1 ay oldu ondan...

Merhabalar, Eski bir 88 Defender 110 - 2,5 kullanıcısıyız. 110'u satalı henüz 1 ay oldu ondan acelemiz yok. Gördüğüm kadarı ile eski bir LC BJ 60 kullanıcısısınız. Ankara'da internette gördüğümüz bir iki ilan dikkatimizi çekti. Ricam Defender & LC BJ 60'ı arasaındaki kabaca artı ve eksiler...
  9. Voyagers

Tavan Konsolu Çalışması (roof Console) - Defender 110

Resimleri görebiliyor musunuz ? Ben hiçbirini göremiyorum. Konularımı bu yüzden güncelledim. Selamlar.

10. Voyagers

Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum)

Resimleri görebiliyor musunuz ? Ben hiçbirini göremiyorum. Konularımı bu yüzden güncelledim. Selamlar.

11. Voyagers

İzolasyon Çalışması (before & After)

12. Voyagers

Vinç Bakım,onarım Ve Yenileme Çalışması (winch Maintenance And Reparing)

13. Voyagers

Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum)

Ynt: Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe M Sayin, Mntklrlfrs; Cok tesekkur eferim, insallah Allah gonlunuse gore verir insallah. Bir sevdadir gidiyor Defender bizde ailce sevilen bir arac oldu sanki evin bir bireyi :))'. Ne kadar...
  14. Voyagers

Defender Yakıt Göstergesi / Şamandıra

Ynt: Defender Yakıt Göstergesi / Şamandıra Selamlar, Depoda şamandıra takılı kaliyor olabilir. Şamandıraya bakmak yada yenilemek gerekebilir. Ya da, göstergeniz de bir anormallik olabilir. Göstergenin doğru çalışıp çalışmadigini anlamak için, deposu çeyrek yakıtın altına düşmüş birinin...
  15. Voyagers

Land Defender Ne Kadar Yakıt Tüketiyor

Ynt: Land Defender Ne Kadar Yakıt Tüketiyor 2,5 düz dizel, 12,0 ltr ile 12,4 ltr arası 100 km'de (karma) Selamlar.

16. Voyagers

Ynt: Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum) Mi ? .
  17. Voyagers

Ynt: Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum) Mi ? Ve son olarak masklemeler boyanın dokunma kuruluğuna geldiğinde temizlendi. Menteşe açıklarını tüm uygulma bittiktan sonra yaptığım için çevresinde kuru sprey ve portakallanma oldu...
  18. Voyagers

Ynt: Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum) Mi ? Son kat boyasının viskozitesi ayarlandı son temizlik işleri yapıldı ve uygulamaya geçildi.

19. Voyagers

Ynt: Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum) Mi ? Son kat boya uygulamasından önce tekrar yıkandı ve tüm yüzey maskeleme işleminden sonra solvent ile temizlenerek mumlu bezlerle tozdan arındırıldı.
  20. Voyagers

Ynt: Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum) Mi ? Su zımparasından sonra açığa çıkan yüzeylere sprey (yine 2 kat) astar uygulaması yapıldı.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,174
Kayıtlı Üye Sayımız
167,059
Kaydolan Son Üyemiz
dancebykarizma@gmail

Çevrimiçi üyeler

Geri