Arama sonuçlarınız

1. Voyagers

İzolasyon Çalışması (before & After)

Ynt: İzolasyon Çalışması (before & After) Köpük banyomuzdan sonra cehennemde sıcağında ter atma vakti :'( :'( Tünel kısmını değerli arkadaşların tavsiyeleri üzerine parça parça kapladım. Aklımızda bulunsun tünel kısmı adamın canına okuyor valla. Çok zor oldu. Birde Vites bölgesindeki süngeri...

2. Voyagers

Ynt: İzolasyon Çalışması (before & After) Selamlar, Resimleri yükleyemiyorum, site sürekli olarak hata veriyor, birde, her seferinde 5 adet resim yükleyebiliyorum. Devamı geliyor resimlerin;
  3. Voyagers

Selamlar, Defender' ımızı ilk aldığımız gün izolasyona ihtiyaç olduğunu anlamıştık. Haftasına operasyona başladık ve tam 1 aylık saatlik bir mesai ile hedefimize ulaştık sonucu muhteşem oldu. Ses ve ısı engellendi. Resimleri aşağıda. Bu işlemler sırasında, sadece izolasyon malzemelerinin yanı...

4. Voyagers

Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum)

Ynt: Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum) Mi ? Alkım Bey, Çok teşekkürler, Eşim Ankara' lı yollumuz çok düşüyor o taraflara. Kısmet olursa geldiğimizde uğrarız yanınıza. Atıf Bey, Çok teşekkürler tekrar. :))))))))))))))))...
  5. Voyagers

Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum)

Ynt: Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum) Mi ? Atıf Bey, Hem iyi dilekleriniz için hem de teklifinizi için ayrı ayrı teşekkür ederim. Yapı marketlerde kiralık olduğunu bilmiyordum. Soracağım. Satın alayım dedim malum ev biraz...

6. Voyagers

Ynt: Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum) Mi ? Göktuğ Bey, Selam, Motor dış tarafında izolasyon yok. Ben izolasyonu içeriden yapacağım ne yazık ki, çünkü motoru indiremiyorum. Tabi, motor indirmenden de yapılabilir mi ? Onu da...

7. Voyagers

Ynt: Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum) Mi ? Göktuğ Bey, Merhaba, Anladım, tavsiyeni için çok teşekkür ederim. Ön tüneli parça parça söktüm ayrı ayrı izolasyon yapayım dediğiniz gibi. Yarın öbür gün sıkıntı olmasın, çok sağ olun...
  8. Voyagers

Ynt: Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum) Mi ? Hımm anladım, Ben bu çıkışları snorkel mesafesinde kadar çıkarırsam problem olur mu acaba ? Birde şanzıman da baskı balatanin bulunduğu yerde iki somun eksikti. Bunların yenilerini...
  9. Voyagers

Ynt: Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum) Mi ? Hayirlisi diyelim Insallah daha buyuk aman aman bir sıkıntı olmaz. Zaten ufaktan yavaş yavaş başladık yenilemelere. Önce paslı yüzeyler yenilenecek ve boya uygulaması yapacağım...

10. Voyagers

Ynt: Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum) Mi ? Hahahah :D :D :D :D o da iyimiş yaa :) Müjde, sahibini buldum, tanıştık araç 64 modelmiş, içimden "wauuv" dedim" :) Sonra "logolar" dedim ::) "yok" dedi gülerek. "Kolçak" dedim...

11. Voyagers

Ynt: Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum) Mi ? Umut Bey, Maşallah aracınız çok güzel. Evet, haklısınız, aracın üzerindeki logolar 110'a pek uygun değil, onun için vazgeçtim :) Ama çok ta güzel duruyorlar yaww Burak Bey, Aracın...
  12. Voyagers

Ynt: Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum) Mi ? Asagidaki Defender kaç yılına ait olduğu konusunda bir fikri olan var mı ? Üzerinde Bir takım aluminium logolar var bir bulabilsem sahibini satın almak için teklif edicem ama...

13. Voyagers

Ynt: Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum) Mi ? Cahidim Bey, Çok Teşekkürler, inşallah çok daha büyük bir sıkıntı yaşamayız. Ama ufak tefek te sıkıntıları olsun yaww, yoksa tadını çıkaramayız bu veledin. Erdal Bey, Teşekkürler...
  14. Voyagers

Ynt: Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum) Mi ? Burak Bey, Yolun daha çok başındayız, inşallah bizlerde birer land' cı olabiliriz. Şimdi, dturan Bey'in konu ve yorumlarını forumda aramaya başlıyorum, eminim hem sizlerden hem de...
  15. Voyagers

Ynt: Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum) Mi ? Dostlar hatanın nereden kaynaklandığını buldum. Şayet başınıza bu tip bir durum gelirse (İnşallah gelmez) aklımızda bulunsun. ;) Eski yerinden çıkan cıvatayı aldım Tuzla oto...

16. Voyagers

Ynt: Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum) Mi ? Yine de Usta'nın günahını almak istemem ama bana da usta hatası gibi geldi. Sanayiden aldıktan sonra toplam yaptığım mesafe 30 km var yada yok. Neyse, umarım ciddi bir sıkıntı olmaz...
  17. Voyagers

Ynt: Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum) Mi ? Dostlar, Selam, Bugün Allah'ın izni ile sanayinden aracımızı aldık. Hidrolik direksiyon pompası ile baskı balatası değişti. Motor indirildi, motor kulağı kopmuştu o değişti. Yola...
  18. Voyagers

Ynt: Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum) Mi ? Umut Bey, linkteki araç benim satın aldığım araç değil. Ama hedefimdeki araç diyebilirim. Benim aracım Berk Güneri nin aracı. O da sağolsun araca bayağı bir emek harcamış forumda...

19. Voyagers

Ynt: Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum) Mi ? Şayet varsa bir link, paylaşırsanız sevinirim. Ben, araç Berk Güneri'deyken toplandığı fotoğraflarını buldum ama bilmediğim başka bir dönemi de varsa bilmek isterim. Acaba bu...
  20. Voyagers

Ynt: Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum) Mi ? Çok teşekkür ederim, Aracın benden önceki ikinci sahibi (Berk Güneri) aracı toplarken bu forumda toplama sürecini fotoğrafları ile paylaşmış. Ama Citröen' den çıkma koltuk yok arkada...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,174
Kayıtlı Üye Sayımız
167,059
Kaydolan Son Üyemiz
dancebykarizma@gmail

Çevrimiçi üyeler

Geri