Arama sonuçlarınız

1. BIM01

OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Opel Frontera Serbest Muhabbet Köşesi aracınız hayırlı olsun biraz bilgi verin aracınız hakkında kac km .de kaca aldınız.nasıl bir problem

2. BIM01

Frontera 3.2 İn Ne Kadar Yakıyor

Ynt: Frontera 3.2 İn Ne Kadar Yakıyor lpg oldu 3.100 bide soguklar ..sarfiyat fazlalaştı biraz.
  3. BIM01

Egr İptali

Ynt: Egr İptali ben 4 -5 aydır kablosunu cektim o şekilde kullanıyorum sorun yok.farklı araclarda iptal edenler sorun yok genellikle

4. BIM01

Helezon Yayı

1999 - 2002 arası land crueser ikinci el cıkma uygun fiyata helezon yayı arıyorum.aracını yukseltip eski yayları kullanmayan arkadaş varsa msj atabilirmi.saygılar.
  5. BIM01

Helezon Yayı

1999 - 2002 MODEL ARASI TOYOTA LAND CRUESER CIKMA 2 EL UYGUN FİYATLI HELEZON YAYI LAZIM .ELİNDE OLAN VARSA ..CİDDİ ALICIYIM

6. BIM01

fronteranız kaç kuruş yakıyor ?

Ynt: Fronteranız Kaç Kuruş Yakıyor ? lpg oldu 3.100 bide üste kış yakıt arttı bayagı

7. BIM01

Frontera 3.2 Salıncak Burcu Ve Rölanti Sensörü

Ynt: Frontera 3.2 Salıncak Burcu Ve Rölanti Sensörü abi maşallah sendeki araştırma ruhu olayları problemleri cozme becerisi hırs valla takdir edilecek adamsın.cok faydalı bilgiler veriyosun.ozel mesajdan bişey sordum abi .
  8. BIM01

Frontera 3.2 Rölanti Senserü Arızası

Ynt: Frontera 3.2 Rölanti Senserü Arızası valla ustanın bilgi birikimiyle alakalı bişey ..ne diyelim allah ustalara düşürmesin ustasız da etmesin
  9. BIM01

Frontera 3.2 Rölanti Senserü Arızası

Ynt: Frontera 3.2 Rölanti Senserü Arızası halil bey malesef bizim bazı ustalarımız doğan şahin üzerine ihtisas yaptığı için diğer araçlara yanaşamıyorlar.elektronik parçalar konusunda bazen sıkıntı yaşıyoruz ..siz bu sorunu çok ucuz maliyetle çözmüssünzü.bir diğer sorunda abs sensörüydü o da...

10. BIM01

fronteranız kaç kuruş yakıyor ?

Ynt: Fronteranız Kaç Kuruş Yakıyor ? bencede vaz geçinn lpg benzin bu fiyatlarda iken böyle bir araba 450 yakıyor hala düşürmeyle uğraşmayın

11. BIM01

Frontera A 1997 Abs Sensör Tamiri

Ynt: Frontera A 1997 Abs Sensör Tamiri arkadaşlar ne oldu kianınki uydumu merakla bekliyoruz
  12. BIM01

Frontera Ve Diger Araçların Yag Bilgileri

YAG ALMA AREFESİNDEYKEN CASTROL ARACLAR ICIN YAG MARKA VE DETAYLI LİTRE HESAPLARI VAR LİNK AŞAGIDA HER MARKA VE MODELİN ORANLARI VAR http://www.castrol.com/castrol/sectionbodycopy.do?categoryId=9041330&contentId=7074757 Frontera 3.2i V6 4x4 (Frontera B) MOTOR YIL 2000-2005 TAVSIYE KAPASITE...

13. BIM01

Yeni Araç Alımı Hakkında Yardım

Ynt: Yeni Araç Alımı Hakkında Yardım abi sorentonun oluyomus bozuk olanı cıkarıp bı gıtsen ya
  14. BIM01

Ynt: Yeni Araç Alımı Hakkında Yardım ;D ;D :D
  15. BIM01

Ynt: Yeni Araç Alımı Hakkında Yardım MÜJDELİ HABER BEKLEYEN ÇOK FAZLA SENSÖRÜ

16. BIM01

Ynt: Yeni Araç Alımı Hakkında Yardım 4x4 konusunu ne yaptınız..yakıt tüketimi ucu acık bir konu kullanım tarzı ,lastik araç bakımı , vs. vs uzayıp gider...yakıt tüketimi konusunda diğer başlıkları incelemeniz yeterli http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=94564.msg1286064#new
  17. BIM01

Opel Frontera için Yedek Parçacıları Hakkında

Ynt: Opel Frontera İçin Yedek Parçacıları Hakkında triger seti 250 devir daim pompası 100 toplam 350 tl .fiyatlar cok uygun istanbul opel cıhan oto ..
  18. BIM01

Opel Frontera A ( Çeşitli Yedek Parça )

Ynt: Opel Frontera A ( Çeşitli Yedek Parça ) hocam arac 2.2 olanmı ..bende 3.2 var ama yukseltme ıcın helezon yayı kısa kaldı .2.2 lerın yayı daha uzunmus .satmadıysan helezon yaylarınının fıyatını alabılırmıyım.

19. BIM01

Ynt: Yeni Araç Alımı Hakkında Yardım HOCAM ARACI LİFTTE KALDIRIP TEST EDİN 4X4 ALINCA GELEN SESE ALDANMAYIN .ALACAĞINIZ ARACI KÖTÜLEMEK İÇİN DEĞİLDE DAHA ÖNCE UCUZ FİYATLARA FRONTİ ALIP 4X4 KISMINDAN SORUN YAŞAYAN ARKADAŞLAR VARDI.ARAC GÜZEL ARAÇTIR. BEKLENTİLERİNİZİ FAZLASIYLA KARŞILAR.PARÇA...
  20. BIM01

Yokohama Go*12

YOKOHAMA GO*12 245-70-16 UZERİ 16 INC TEMIZ AZ KULLANILMIS LASTIK ARIYORUM..SAYGILAR AYRICA TOYOTA LAND CRUESER ARACINI YÜKSELTME KİTİ İLE YÜKSELTMİŞ ESKİ HELEZON YAYINI KULLANMAYAN VARSA ALABİLİRİM...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,176
Kayıtlı Üye Sayımız
167,061
Kaydolan Son Üyemiz
AliCan07

Çevrimiçi üyeler

Geri