Arama sonuçlarınız

1. BIM01

Bir V8 130 Kasa Defenderin Daha Restorasyon Operasyonuna Start Verdik Hayırlısıyla...

Ynt: Bir V8 130 Kasa Defenderin Daha Restorasyon Operasyonuna Start Verdik Hayırlısıyla... bizde yeni resimleri bekliyoruz

2. BIM01

Satılık 3.2 frontera

Ynt: Satılık 3.2 Frontera ilan no aşşagıdaki büyük ihtimalle http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-opel-acil-temiz-ve-satilik-173285469/detay
  3. BIM01

Frontera 3.2 İn Ne Kadar Yakıyor

Ynt: Frontera 3.2 İn Ne Kadar Yakıyor vitarayı kullanmadım ama tahminimce yakıt sarfiyatı konusunda fronteradan pek aşağı kalır yanı yoktur.ortalama aynı yakıt tüketim değerleri birbirine yakındır.arazide vitara iyidir.parça konusunda sıkıntı yaşamassınız.

4. BIM01

Lada Niva Turbo Motor Uygulaması

Ynt: Lada Niva Turbo Motor Uygulaması bizde merakla takip edecegiz gelişmeleri
  5. BIM01

Frontera Yükseltme Kiti 3"

Ynt: Frontera Yükseltme Kiti 3" bendede 3.2 frontera var yükseltmek istiyorum ama mevcut helezonlar kısa 5cm get koydum ve 1.5 cm yükseltti .yaylar çok yumuşak land crueser 99-2001 arası modelinin helezon yayı uyuyomuş çevresinde çıkma felan rastlarlarsa alabilirim.

6. BIM01

Yeni Aracım Opel Frontera 2.2

Ynt: Yeni Aracım Opel Frontera 2.2 yeni aracınız hayırlı olsun .uzun yıllar sorunsuz kullanmanız temennisiyle

7. BIM01

fronteranız kaç kuruş yakıyor ?

Ynt: Fronteranız Kaç Kuruş Yakıyor ? motor hacmi ve agırlıgı beraber düşünüldügünde aracların yakıt sarfiyası cok makul degerlerde.birde usta sıkıntısı olmasa .
  8. BIM01

Frontera 3.2 Rölanti Senserü Arızası

Ynt: Frontera 3.2 Rölanti Senserü Arızası halil abi şu sıfırlama olayını biraz açarmısın .bunu yeni duyuyorum
  9. BIM01

Frontera B Abs G Sensör Arızası

Ynt: Frontera B Abs G Sensör Arızası aslında telefonunu alsak veya dukkan adresi veya ismini alsak illaki bi gün lazım olur.

10. BIM01

Acil Yardim...

Ynt: Acil Yardim... hocam bence sen once ustayı degiş.sonra depoyu soktur ve pompayı temızlet dene bak.adım adım gidersen sorun cozulur bence.

11. BIM01

Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

Ynt: Frontera Kullananlar İçin Kısa Bilgilendirmeler hüseyin abi flanşların fiyatı ne ::) :)
  12. BIM01

Lastik Hava Basıncınız Ne Olmalı Buyrun..

Ynt: Lastik Hava Basıncınız Ne Olmalı Buyrun.. 240*70*16 frontera b için 26 bar basınç bana az geldi

13. BIM01

Artık Bende 3.2 V6 Sahibiyim

Ynt: Artık Bende 3.2 V6 Sahibiyim gizli lpg uygulamasında lpg tankına koruma yaptılarmı .tam olarak takıldığı konum neresi.keşke takılırken bir foto çekip bizimle paylaşsaydınız.muayeneden geçtimi son haliyle.
  14. BIM01

Opel Frontera Motor Numarası Ve Tekerlek Bilyası Boşlugu

Ynt: Opel Frontera Motor Numarası Ve Tekerlek Bilyası Boşlugu halil abi işi bilmez ustalar seni bayagı yormuş .nerden yazıyosun foruma ..bazı konularda sıkışınca seni rahatsız edelim.
  15. BIM01

Acil Krank Ve Piston Kollarını Arıyorum

Ynt: Acil Krank Ve Piston Kollarını Arıyorum gecmiş olsun hocam .

16. BIM01

Frontera Ların Bilindik Araçlarla Aynı Olan Parçaları

Ynt: Frontera Ların Bilindik Araçlarla Aynı Olan Parçaları
  17. BIM01

G63 AMG 6x6

Ynt: G63 Amg 6x6 VAY BE 750 BİN EURO ÇOK PARA O KADAR PARAM OLSADA VERMEM .O PARAYA ESKİ TÜM MODELLERİN 4X4 ALIR GARAJ KURAR HER HAFTA 1 ARABAYA BİNERDİM . YİNE HAYAL KURMAK BEDAVA ::)
  18. BIM01

Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

Ynt: Frontera Kullananlar İçin Kısa Bilgilendirmeler huseyın hocam eline saglık..

19. BIM01

Lütfen Acil Yardım!!!eksantrikler Karıştı

Ynt: Lütfen Acil Yardım!!!eksantrikler Karıştı huseyin ustanın ellerine saglık... sizede gecmiş olsun
  20. BIM01

Lütfen Acil Yardım!!!eksantrikler Karıştı

Ynt: Lütfen Acil Yardım!!!eksantrikler Karıştı hüseyin usta var sorunuzu yanıtlayabilecek kendiside frontera sahibi ve şimdiye kadar aradıgımızda her zaman elinden geldiğince yardımcı olmaya calışmıştır. bir arayın gorüşün.. cebi nikindede var 0532 762 00 27

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,176
Kayıtlı Üye Sayımız
167,061
Kaydolan Son Üyemiz
AliCan07

Çevrimiçi üyeler

Geri