Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Satılık 3.2 Frontera
ilan no aşşagıdaki büyük ihtimalle
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-opel-acil-temiz-ve-satilik-173285469/detay
Ynt: Frontera 3.2 İn Ne Kadar Yakıyor
vitarayı kullanmadım ama tahminimce yakıt sarfiyatı konusunda fronteradan pek aşağı kalır yanı yoktur.ortalama aynı yakıt tüketim değerleri birbirine yakındır.arazide vitara iyidir.parça konusunda sıkıntı yaşamassınız.
Ynt: Frontera Yükseltme Kiti 3"
bendede 3.2 frontera var yükseltmek istiyorum ama mevcut helezonlar kısa 5cm get koydum ve 1.5 cm yükseltti .yaylar çok yumuşak land crueser 99-2001 arası modelinin helezon yayı uyuyomuş çevresinde çıkma felan rastlarlarsa alabilirim.
Ynt: Fronteranız Kaç Kuruş Yakıyor ?
motor hacmi ve agırlıgı beraber düşünüldügünde aracların yakıt sarfiyası cok makul degerlerde.birde usta sıkıntısı olmasa .
Ynt: Artık Bende 3.2 V6 Sahibiyim
gizli lpg uygulamasında lpg tankına koruma yaptılarmı .tam olarak takıldığı konum neresi.keşke takılırken bir foto çekip bizimle paylaşsaydınız.muayeneden geçtimi son haliyle.
Ynt: Opel Frontera Motor Numarası Ve Tekerlek Bilyası Boşlugu
halil abi işi bilmez ustalar seni bayagı yormuş .nerden yazıyosun foruma ..bazı konularda sıkışınca seni rahatsız edelim.
Ynt: G63 Amg 6x6
VAY BE 750 BİN EURO ÇOK PARA O KADAR PARAM OLSADA VERMEM .O PARAYA ESKİ TÜM MODELLERİN 4X4 ALIR GARAJ KURAR HER HAFTA 1 ARABAYA BİNERDİM . YİNE HAYAL KURMAK BEDAVA ::)
Ynt: Lütfen Acil Yardım!!!eksantrikler Karıştı
hüseyin usta var sorunuzu yanıtlayabilecek kendiside frontera sahibi ve şimdiye kadar aradıgımızda her zaman elinden geldiğince yardımcı olmaya calışmıştır. bir arayın gorüşün.. cebi nikindede var 0532 762 00 27