Arama sonuçlarınız

1. cirakoglu

Kaçkarlar,yukaarı Kavrun Yaylası

Ynt: Kaçkarlar,yukaarı Kavrun Yaylası Arkada gözüken vitara sizin mi? :)

2. cirakoglu

Yavuz (çelikel) Arkadaşımızn Babasını Kaybettik

Ynt: Yavuz (çelikel) Arkadaşımızn Babasını Kaybettik Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah.
  3. cirakoglu

18-20 Ekim Doğu Karadeniz Turu

Ynt: 18-20 Ekim Doğu Karadeniz Turu Herhangi bir otomobille yapabilirsiniz.

4. cirakoglu

Yapmayı Planladığımız Doğu Karadeniz Turu

Ynt: Yapmayı Planladığımız Doğu Karadeniz Turu Nasıl gidiyor? Burak Bey.
  5. cirakoglu

Yapmayı Planladığımız Doğu Karadeniz Turu

Ynt: Yapmayı Planladığımız Doğu Karadeniz Turu Hayırlı yolculuklar..

6. cirakoglu

1 Aylık Kiralık Duster Arıyorum

Ynt: 1 Aylık Kiralık Duster Arıyorum bence iyi fiyat :)

7. cirakoglu

Hilux Flanş ?

Ynt: Hilux Flanş ? http://www.offroadlastikjant.com/1021-15X10-6X1397,PR-617.html daha uyguna da bulunabilir.
  8. cirakoglu

Hilux Flanş ?

Ynt: Hilux Flanş ? Bayağı bir zaman emanet bir flanş kullandım. Sonra da 10 inçlik -45 jant aldım. Şİmdi şık oldu. Aracınız herhalde tek kabin bence flanş alacağınıza bir o kadar verip jant alın. -45 ofset 6 bijon 10 inç.
  9. cirakoglu

Lada Niva 4x4 Yenileştirme Ve Modifikasyon

Ynt: Lada Niva 4x4 Yenileştirme Ve Modifikasyon tebrikler.. snorkel de çok güzel. :)

10. cirakoglu

Satılık Nissan Navara

Ynt: Satılık Nissan Navara Gercekten ciddi sormuştum. :D Bazen gümrük girişli enteresan araçlar olabiliyor.

11. cirakoglu

Satılık Nissan Navara

Ynt: Satılık Nissan Navara Bu araç LPG'li mi?
  12. cirakoglu

arabayla Gürcistan Batum gezisi

Ynt: Arabayla Gürcistan Batum Gezisi Kiralamadan ziyade taksi tutmak uygun diye biliyorum.

13. cirakoglu

Sizce Hangisi Gerçekten Yardıma İhtiyacım Var

Ynt: Sizce Hangisi Gerçekten Yardıma İhtiyacım Var Dakka 1 gol diyeceğim ama inşallah gol değildir :(
  14. cirakoglu

Direksiyon Simidi Soyulan Yada Eskiyen Arkadaşlar

Ynt: Direksiyon Simidi Soyulan Yada Eskiyen Arkadaşlar http://www.hepsiburada.com/liste/modacar-vinil-deri-siyah-sarmali-direksiyon-kilifi-180004-/productDetails.aspx?productId=otm180004&categoryId=20024867 benziyor sanki..
  15. cirakoglu

Araç Üstü Çadır ...gıpsy Adventure Home

Ynt: Araç Üstü Çadır ...gıpsy Adventure Home çok güzel görünüyor.tebrikler.

16. cirakoglu

SSANGYONG ARAÇ KAYIT LİSTESİ

Ynt: Ssangyong Araç Kayıt Listesi Yeni aldınız ise hayırlı olsun. kazasız belasız.. :)
  17. cirakoglu

Yer Uçağı Audi A6 2.8 Quattro

Ynt: Yer Uçağı Audi A6 2.8 Quattro http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-full-plus-full-176.km-de-degisensiz-full-orjinal-yer-ucagi-165841635/detay tekrar satılık :)
  18. cirakoglu

Gürcistandan Telefon Alma Ve Yakıt Alma Hakkında Güncel Bilgiler

Ynt: Gürcistandan Telefon Alma Ve Yakıt Alma Hakkında Güncel Bilgiler Bulunduğum yerden Batum daki ilk petrol istasyonu 70 km gidiş geliş tabiki 140km :) toplam masraf yakıt lpg artı harç 70 tl ,65 lt benzin alabiliyorum. Yakıt bir gürcünün dünkü beyanına göre 2.8 tl kısaca toplamda ben 3.8...

19. cirakoglu

Satılık 1993 Toyota 4runner

Ynt: Satılık 1993 Toyota 4runner Beklerim her zaman. Araçta duruyor ufak ufak uğraşıyoruz. Satışa da çıkardım ama satılacağını düşünmüyorum. Sizin tarihler belli oldu mu?
  20. cirakoglu

Satılık 1993 Toyota 4runner

Ynt: Satılık 1993 Toyota 4runner Büyükşehirlerde problem yok gibi. Ucuz değil çok pahalı da değil.Bende bozulan cam motorları vardı. Kısaca keyifli araçlardır. Bu araç çok eskiden beri forumda ...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,176
Kayıtlı Üye Sayımız
167,061
Kaydolan Son Üyemiz
AliCan07

Çevrimiçi üyeler

Geri