Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Hilux Flanş ?
Bayağı bir zaman emanet bir flanş kullandım. Sonra da 10 inçlik -45 jant aldım. Şİmdi şık oldu. Aracınız herhalde tek kabin bence flanş alacağınıza bir o kadar verip jant alın. -45 ofset 6 bijon 10 inç.
Ynt: Yer Uçağı Audi A6 2.8 Quattro
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-full-plus-full-176.km-de-degisensiz-full-orjinal-yer-ucagi-165841635/detay
tekrar satılık :)
Ynt: Gürcistandan Telefon Alma Ve Yakıt Alma Hakkında Güncel Bilgiler
Bulunduğum yerden Batum daki ilk petrol istasyonu 70 km gidiş geliş tabiki 140km :) toplam masraf yakıt lpg artı harç 70 tl ,65 lt benzin alabiliyorum. Yakıt bir gürcünün dünkü beyanına göre 2.8 tl kısaca toplamda ben 3.8...
Ynt: Satılık 1993 Toyota 4runner
Beklerim her zaman. Araçta duruyor ufak ufak uğraşıyoruz. Satışa da çıkardım ama satılacağını düşünmüyorum.
Sizin tarihler belli oldu mu?
Ynt: Satılık 1993 Toyota 4runner
Büyükşehirlerde problem yok gibi. Ucuz değil çok pahalı da değil.Bende bozulan cam motorları vardı. Kısaca keyifli araçlardır. Bu araç çok eskiden beri forumda ...