Arama sonuçlarınız

1. cirakoglu

Suzuki Grand Vitara 2.0 Td Xl-7 (2006) Azami Lastik Ebadı

Ynt: Suzuki Grand Vitara 2.0 Td Xl-7 (2006) Azami Lastik Ebadı Bayram kardeş aracın hayırlı olsun. Rizede kini mi aldın? Lastik orjinaline sadık kal. Başka bir jeepte competus kullanıyordum. Yumuşak hamurlu lastik alma bence.

2. cirakoglu

Cemre Karadeniz'e Düşmüş Dediler...

Ynt: Cemre Karadeniz'e Düşmüş Dediler... Burası Doğu Karadeniz gayri resmi olarak da cemre düşmedi. Bence dönün Sinopu'da boşverin. Sizin karavana yazık gezebileceği onca yaylayı gezemeyecek. BİR KAÇ AY SONRA BATUM'A KADAR GELİN. Emin olun siz ve karavanınız çoook daha fazla keyif...
  3. cirakoglu

Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey

Ynt: Motokaravan Olarak Vw Grubu Araçlar Hakkında Herşey Tebrikler. Çok iyi duruyor.

4. cirakoglu

Yeni Bir Defender'cı Geldi!

Ynt: Yeni Bir Defender'cı Geldi! Hayırlı olsun kazasız belasız..
  5. cirakoglu

Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur...

Ynt: Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur... Geçmiş olsun.

6. cirakoglu

Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız Tamer Bey mesajınızın zamanı mükemmel 11:11:11 insan istese yapamaz herhalde..

7. cirakoglu

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız Şaka maka az kalsın bende alıyordum bu tüp hikayesine almamıştım. Gittim 4runner aldım. Şimdi de sattım. Kaşıntı var. Karavan mı? Jeep mi? Yeni Otomobil mi? Sayın TULUMCU hemşehriyiz. Aynı derede yaşıyoruz. Sizin arabanıza bile binmişliğim...
  8. cirakoglu

N2 Sınıfı Araç N1 Sınıfına Geçebilirmi?

Ynt: N2 Sınıfı Araç N1 Sınıfına Geçebilirmi? Aracınız hayırlı olsun. Bugünlerde ben de transporter yüksek tavan 4x4 ve farklı bir kaç model bakıyorum. Temizi çok zor çoğu çok yüksek kilometrelerde. Temiz olanda çok pahalı . Satıcılar karavan dönüşümü işini çözmüşler dolayısı ile fiyatlar...
  9. cirakoglu

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız Kronik hiç problemi de yok yani :) ;D ??? Alsak mı?

10. cirakoglu

Defender 130 Lpg Yada Dizele Dönüşüm

Ynt: Defender 130 Lpg Yada Dizele Dönüşüm Ne diyeyim şimdi kendime 4runner 2.4 benzinliyi yeni sattım. bilsem uğraşırdım. Şimdide kafa karışık ama bunu not ediyorum. İhtiyaç olursa başınıza ekşirim.:)) Teşekkürler.

11. cirakoglu

Defender 130 Lpg Yada Dizele Dönüşüm

Ynt: Defender 130 Lpg Yada Dizele Dönüşüm Verdiğiniz güncel bilgi midir? Motorun üretilmemesi, daha güçlü olması gibi şarlar konuşuluyordu önceden teşekkürler.
  12. cirakoglu

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Malüm site kapalı bu dakikalar da iyi de olmuş..

13. cirakoglu

Nihayet Sonunda Kararı Verdik ...

Ynt: Nihayet Sonunda Kararı Verdik ... Allah yolunuzu açık etsin.
  14. cirakoglu

Karavan için Ranzalı Yatağa Dönüşen Koltuk

Ynt: Karavan İçin Ranzalı Yatağa Dönüşen Koltuk Uzun araçlarda arkadan öne doğru yerleştirilebilir.:)
  15. cirakoglu

4*4 low2 garage

Ynt: 4*4 Low2 Garage Hayırlı kazançlar. Bol müşteriler.

16. cirakoglu

Defenderle Marmaris - Moskova Yolculugu

Ynt: Defenderle Marmaris - Moskova Yolculugu Geçmiş olsun. Hoş geçtiniz.
  17. cirakoglu

Bir Projenın Daha Sonuna Geldık :)

Ynt: Bir Projenın Daha Sonuna Geldık :) İnsanın defender alası geliyor. Maşallah..
  18. cirakoglu

Terranolar Neden Çok Ucuz...

Ynt: Terranolar Neden Çok Ucuz... Sayın ttogan ve erolsungur Teşekkürler.

19. cirakoglu

Terranolar Neden Çok Ucuz...

Ynt: Terranolar Neden Çok Ucuz... :) motorları aynı değil mi? Ya da aynı olanlar yok mu :)
  20. cirakoglu

Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5

Ynt: Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5 Hayırlı olsun. Kazasız belasız.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,175
Kayıtlı Üye Sayımız
167,060
Kaydolan Son Üyemiz
dusttornado

Çevrimiçi üyeler

Geri