Arama sonuçlarınız

1. insider_m

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi hocam ben trekking'te kullanacağım. Etrafımda da bikaç kişide var memnunlar öyle patlama gibi bir şikayet duymadım. İyi marka sonuçta. Ama dediğiniz gibi bi problem yaşarsam onu da paylaşırım :)

2. insider_m

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Arkadaşlar istediğim özellikte bir bot buldum. North face bot ve fiyatı da piyasaya göre iyi geldi bana. Haber vericem demiştim. Buyrun... http://www.gezginsepeti.net/urun/hedgehog-tall/46936
  3. insider_m

Bafa ( Kapıkırı Köyü )

Ynt: Bafa ( Kapıkırı Köyü ) Hocam, güzel anlatmışsın cennet bafa'yı. Ben kapıkırı ile 6 yıl önce tanıştım ve hayran kaldım 3 yılbaşını burada geçirdim. Sazla Davulla kutlama yaptık. Eşimle ilişkimiz burada başladı o yüzden de bende yeri ayrıdır Kapıkırının. Herkese tavsiye ederim mutlaka...

4. insider_m

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Merhaba Arkadaşlar, Forumda yeniyim. Trekking için ayakkabı/bot bakıyorum bende bi süredir. Northface kullanan arkadaşlarım çok memnun. Modelleri de çok güzel. Tabi böyle sağlam bi markanın fiyatları da sağlam oluyor :-\ 200 tl gibi bir fiyata bulursam alacağım. Tavsiyeniz...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,174
Kayıtlı Üye Sayımız
167,059
Kaydolan Son Üyemiz
dancebykarizma@gmail

Çevrimiçi üyeler

Geri