Arama sonuçlarınız

1. veteran

Defenderle Marmaris - Moskova Yolculugu

Ynt: Defenderle Marmaris - Moskova Yolculugu helal olsun valla bu arada gürcistandan abhazyaya giriş var ama abhazyadan gürcistana yok diye biliyorum ben? öyle gitme imkanınız olsaymış bayağı kısalırmış aslında soçiye varış kısmı olarak da

2. veteran

Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı

Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı benimkinin montaj da bitti de ekstra başka işler var tek sıkıntı tam kurcalayamadık ama ekranın ışığını kapatmayı beceremedik olmadı yardım isteyecez nahit beyden:)
  3. veteran

Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı defender için montajı bi aksilik olmazsa çarş ya da perş yapacaz

4. veteran

Gösterge Panosu

Ynt: Gösterge Panosu aaa. o kalordifer peki neryee montajlanıyor?
  5. veteran

Gösterge Panosu

Ynt: Gösterge Panosu klima & kalorifer orjinal land rover ürünü değil di mi?

6. veteran

235 85 16 Cooper Stt 4 Adet Satılık

Ynt: 235 85 16 Cooper Stt 4 Adet Satılık mm olarak ölçemedim derinlik böyle işte lastiklerin depoya kaldırdığım için gidip bakacak fırsat bulamıyorum işin aslı. defenderımdan çıkmadır.

7. veteran

Aspava Kadikoy

Ynt: Aspava Kadikoy habersiz sorgusuz sualsiz gelip test edecem:)
  8. veteran

Aspava Kadikoy

Ynt: Aspava Kadikoy hayırlı olsun 1.si kaça kadar açık 2.si kadıköyde nerde:)
  9. veteran

Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı üründen bugün 2 adet olarak aldık. kısa süre içersinde de montajı yaparız ama memnun kalacağımızı düşünüyorum. Nahit Bey herşeyden önce iyi insan, yardımsever bi insan. montajı sabırsızlıkla bekliyorum.

10. veteran

110 ile tekrar aranizdayim

Ynt: 110 İle Tekrar Aranizdayim bu arada pickupların, arka paneli camlı olan, tabanın arkası yani, bunu ayrıca sıfır harici temın edinilebilecek yer bilen var mı?

11. veteran

Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı defender için yeterli olan model dh2500 ama değil mi?
  12. veteran

Pickup Defender

Ynt: Pickup Defender kademe de napıyolarsa artık:) hayırlı uğurlu olsun bu arada

13. veteran

Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı şahsen fiyat daha uygun olursa ben düşünüyorum webasto alma arifesindeyken...:)
  14. veteran

Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı fiyatta anlaşıp alalım mı:)
  15. veteran

Webostaya Yerli Alternatif

Ynt: Webostaya Yerli Alternatif diğer yabancı markalra göre fiyat olarak ciddi bir avantajı olsaymış, ciddi ciddi düşünürdüm aslında shava yı da...

16. veteran

Defender Koltuk Sorunları

Ynt: Defender Koltuk Sorunları ideali bence disco 2 arka koltuklar ama arka kısım köşelerde tadilat lazım kasada
  17. veteran

235 85 16 Cooper Stt 4 Adet Satılık

Ynt: 235 85 16 Cooper Stt 4 Adet Satılık 2010 imiş. diş derinliğine de akşam bakar yazarım aynı şekilde inşallah:) depoya kaldırdım çunku lastikleri
  18. veteran

Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland

Ynt: Tek Başıma Otomobil İle İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 Km Overland selamlar senin yazdığın yazıları emek verip paylaştığın fotoğrafları incelememek mumkun mu abi? eline ayağına sağlık. devamlarını da bekliyoruz.

19. veteran

4 Aile 3 Çocuk 4 Defender Yalova Yaylaları Kampı

Ynt: 4 Aile 3 Çocuk 4 Defender Yalova Yaylaları Kampı çok güzel olmuş vallahi orhan abi,ye de selamlar bu arada:)
  20. veteran

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri tdi çıkmadı mke dan değil mi hiç?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,176
Kayıtlı Üye Sayımız
167,061
Kaydolan Son Üyemiz
AliCan07

Çevrimiçi üyeler

Geri