Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Defenderle Marmaris - Moskova Yolculugu
helal olsun valla
bu arada gürcistandan abhazyaya giriş var ama abhazyadan gürcistana yok diye biliyorum ben? öyle gitme imkanınız olsaymış bayağı kısalırmış aslında soçiye varış kısmı olarak da
Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı
benimkinin montaj da bitti de ekstra başka işler var tek sıkıntı tam kurcalayamadık ama ekranın ışığını kapatmayı beceremedik olmadı yardım isteyecez nahit beyden:)
Ynt: 235 85 16 Cooper Stt 4 Adet Satılık
mm olarak ölçemedim derinlik böyle işte lastiklerin depoya kaldırdığım için gidip bakacak fırsat bulamıyorum işin aslı.
defenderımdan çıkmadır.
Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı
üründen bugün 2 adet olarak aldık. kısa süre içersinde de montajı yaparız ama memnun kalacağımızı düşünüyorum.
Nahit Bey herşeyden önce iyi insan, yardımsever bi insan.
montajı sabırsızlıkla bekliyorum.
Ynt: 110 İle Tekrar Aranizdayim
bu arada pickupların, arka paneli camlı olan, tabanın arkası yani, bunu ayrıca sıfır harici temın edinilebilecek yer bilen var mı?
Ynt: Tek Başıma Otomobil İle İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 Km Overland
selamlar
senin yazdığın yazıları emek verip paylaştığın fotoğrafları incelememek mumkun mu abi?
eline ayağına sağlık.
devamlarını da bekliyoruz.