Arama sonuçlarınız

1. mertkabul

Muğla Civarında ki Off Roadçılar

Ynt: Muğla Civarında ki Off Roadçılar oktay abi öne vinçi soru verdim iyileri 1100 ile 1200 tl 9 ton ucuz olanları ise 600 den başlıyor

2. mertkabul

Ynt: Muğla Civarında ki Off Roadçılar güldün ya bu lastikçiyi arasak ya bi biran önce yenileyelim lastikleri
  3. mertkabul

Ynt: Muğla Civarında ki Off Roadçılar sen birşey yaptın mı oktay abi

4. mertkabul

Ynt: Muğla Civarında ki Off Roadçılar yok bir şey yapmadım babam ile ava gittim 4*4 kıymete bindi o ben dağa ben gidecem diyor ben ben gidecem diyorum o daha ağır basıyor bu sefer zincir takarak yine göktepeye gittim
  5. mertkabul

Ynt: Muğla Civarında ki Off Roadçılar haşmet abibu arabayı hep sanayide görüyorum ne işle meşgulsünüz acaba

6. mertkabul

Ynt: Muğla Civarında ki Off Roadçılar murat arkadaşımız yanlış yazmış gezimiz cumartesi veya pazar olacak 4ünde veya 5inde her ikisi de olacak hem dağları gezeceğiz hemde bize hitap yerde mangal tarzı bir şey yaparız derim irtibata geçelim kesin olarak bu sefer yeterli sayıya ulaşalım...

7. mertkabul

Ynt: Muğla Civarında ki Off Roadçılar anladmm buluşalım da karar veririrz
  8. mertkabul

Ynt: Muğla Civarında ki Off Roadçılar bncede 10-11 arası otogar veya heykel önün de toplanalım yılanlı olabilir- göktepe olabilir birde bi yer aklıma geldi karabörtlen geyik kanyonu ama kar var mı garanti veremem =)
  9. mertkabul

Ynt: Muğla Civarında ki Off Roadçılar arkadaşlar yer olarak nereye gidelim tam olarak saat kaç gibi çıkmamız lazım

10. mertkabul

Ynt: Muğla Civarında ki Off Roadçılar bir aksilik olmazsa ben geleceğim ford ranger 4*4 \ ford ranger ve 2 adet toyota land cruise katılacak

11. mertkabul

Ynt: Muğla Civarında ki Off Roadçılar yer yücel kerestenin oradan kozağaç köyünden devam edilir soğuk su geçilerek göktepe yoluna çıkılır yol kavaklıdereye kadar uzannır.
  12. mertkabul

Ynt: Muğla Civarında ki Off Roadçılar yani kanka en zevkli yeride sucuk ekmek di mangalda =) ne demek her zmn ara 7- 24 gelirim kurtarmaya ama asıl kurtarma fotalarını yükleyelim =)

13. mertkabul

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba herkese hemen hemen öğrencilik zamanında tüm türkiye yi gezdim sayılır geçen aylarda değişiklik olması için 4*4 araç alarak dağları tam olarak gezmek istedim muğla merkezdeyim off road gruplarıyla tanışmak istiyorumm pazarları bilinmeyen...
  14. mertkabul

Ynt: Muğla Civarında ki Off Roadçılar yılanlı civarındaki hemen hemen coğu bölgeyi biliyorum bazen başka bir yere çıktım zmnlarda oluyor ama olsun =)
  15. mertkabul

Ynt: Muğla Civarında ki Off Roadçılar merhaba arkadaşlar yeni 4*4 araç alınca dağlarda yeni parkurlar keşif etmek istiyorum daha doğru toplu şekilde pazar günleri eğlenmek yeni ekpler ile tanışmak istiyorum ford-ranger 4*4 araçım muğla merkezden mert

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,175
Kayıtlı Üye Sayımız
167,060
Kaydolan Son Üyemiz
dusttornado

Çevrimiçi üyeler

Geri