Arama sonuçlarınız

1. 4WD

pw 250 4x4 tek kabin 2000 model

Ynt: pw 250 4x4 tek kabin 2000 model araç kaç model?

2. 4WD

pw 250 4x4 tek kabin 2000 model

Ynt: pw 250 4x4 tek kabin 2000 model Araç nasıl kasıyor tam olarak anlamadım. ama gezinme meselesini diyorsanız bu Dodge'ların ortak sorunu. heleki arazili dodge'larda daha fazla gezinme oluyor. sonuç olarak 1 ön dingilin makasın tam merkzinde olup olmadığını kontrol edin. 2 ön dingilin aracın...
  3. 4WD

Sis Farları Yüzünden Arabayı Bağlıyorlardı.

Ynt: Sis Farları Yüzünden Arabayı Bağlıyorlardı. Değrli dostum her topluluğun içinde istenmeyen davranışlar olmuş olabilir. sonuçta burası bir forum ve tartışma ortamı bu ve buna benzer şeylere fazla kulak asmamanız daha doğru olur. tepki vermekte geyet haklısınız. sizin yerinize bende olsam...

4. 4WD

Toyota'lara "Onlar" ve "Biz" Ne Kadar Bedel Ödeyerek Biniyoruz ?..

Ynt: Toyota'lara "Onlar" ve "Biz" Ne Kadar Bedel Ödeyerek Biniyoruz ?.. Irakta yaşıyorum. tabiri caiz ise 4 eşşek satanın bir araba aldığı bir ülke. land cruiserler burda doblo nissan patrollar kango.bazı şaşırtıcı rakmlarla 0 km land cruiser 40 bin dolar 2011 chevy tahoe 25.000. 0 km bmv x6...
  5. 4WD

Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (İmal Etme)

Ynt: Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (İmal Etme) ilk denemede? ;D yani geri geri olsada araç yürüdü? :)

6. 4WD

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Ugur abi mevcut difler 42''leri taşırmı? ayna mahruti oranı standart dodge ile aynı mı?

7. 4WD

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Uğur abi Maşallah arabayı bitirdin. Şimdi sadece bu aracı görmek için Trabzona gelirim. Dünya gözüyle bir görelim. :) En çok dublör şanzumanı merak ediyorum nasl oldu? Keşke forumun teknik başlığı altında sadece...
  8. 4WD

Sovyetler Birliğinden Emekli Şaşırtıcı Araçlar

Tesadüfen gezinirken buldum. Bir dönem sovyetler birliğinde kullanılan şaşırtıcı arçlar. Şimdi hurdalıkta yatıyor. üzerlerinde vinçler geniş defransiyeller falan çok güzel ekipmanlar var hatta lastikler flan çok iş yapar :) Keşke bu hurdalar bizde olsaydı diye iç geçirmeden edemedim...
  9. 4WD

KARABÜKLÜLER BURADA TANITALIM KENDİMİZİ

Ynt: KARABÜKLÜLER BURADA TANITALIM KENDİMİZİ Bayram Özdemir. 10 Kasım 1982 Eskipazar doğumluyum. Ankara'da ikamet ediyorum. işim gereği son 2 yıldır Irakta yaşıyorum. Doğalgaz ve petrol teknikeriyim. Offroad ile beraber yurt içi ve yurt dışı gezilerle ilgileniyorum.

10. 4WD

Ynt: Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (İmal Etme) Gökan abi akşam akşam bu habere sevindim. patrola olursa Dana 60 ve Dana 44 Diff.ler için haydi haydi olur. Ama mog portalı yanılmıyorsam çift dişliden oluşuyor. yani dönüş yönü ters değilmi? İnşallah Allah emeğinizin karşılığını versin...

11. 4WD

Ynt: Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (İmal Etme) Üstadım 1 yıl olmasın ya ;) bu camia bunu yeterince bekledi :) artık finali görmek istiyoruz. Herşeyden önce Allah amacınıza ulaştırsın hayırlısı ile
  12. 4WD

Unimog Şase

Ynt: Unimog Şase Yavuz abi çok uygun fiyataymış. Şimdi bana defransiyeler yaylar vs. üzerinde aynı sizin sattığınız gibi bir şase lazım oldu. Şimdi olsaydı o fiyata hiç kaçırmazdım. Ankarada yine bu fiyatlara sizin verdiğiniz şase gibi bir şase bulabilir miyim? Veya nerden kimden bulabilirim...

13. 4WD

ARAZİDE VİNÇ ATACAK BİR YER BULAMAZSANIZ?

Ynt: ARAZİDE VİNÇ ATACAK BİR YER BULAMAZSANIZ? Bir kamyoncudan öğrendiğim teknik. lastiklerin önüne ve arkasına kireç atarsanız araç çıkar :) ancak hiçkimsenin yanında kireç taşımayacağı gibi bende taşımıyorum bu yüzden bunu denemedim :)
  14. 4WD

Roll Cage Teknik bilgi

Ynt: Roll Cage Teknik bilgi Bende öyle düşündüm ama kaportaya bağlı değilmiş. kaportaya baglı olan yer içtende şaseye bağlı
  15. 4WD

Rusya

Ynt: Rusya Konuyu hortlatacağım İnsan ve yük taşımcılığının %90 ı demir yollarıyla yapılan bir ülke. otoban rusyada yok şehirler arası son erece dar ıssız bir bakıyorsunuz sonsuz gibi gelen ormanlar içinden geçiyor bir bakıyorsunuz sonu görünmeyen tarlalar içindesiniz. bu kadar geniş coğrafya...

16. 4WD

Roll Cage Teknik bilgi

Ynt: Roll Cage Teknik bilgi Bu fotoğraftki borular şaseye bağlı mı?
  17. 4WD

Ynt: Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (İmal Etme) İnşllah emeğiniz size ve camiamıza hayırlı olur. Ben bunu ticari olarak tedarikçi yani imalatçı mantığı ile hiç düşünmedim çünkü inşaat ile uğraşan biri olarak bu beni aşıyor. Sizin işiniz yanılmıyorsam makina ve bu işin altından kalkabilecek...
  18. 4WD

ARAZİDE VİNÇ ATACAK BİR YER BULAMAZSANIZ?

Ynt: ARAZİDE VİNÇ ATACAK BİR YER BULAMAZSANIZ? Çok güzel birşey. Hem kürek hem viçleme kazığı. Daha önce ben çekiçle çakılan ve sonra yerinden çıkarmak için dakikalarca uğraşılan vinçleme kazığı kullandım. ancak araç güzelce batmışsa kazık işe yaramıyor araç onu yerinden söküyor bu resimdeki...

19. 4WD

Ucuz Silverstone lastik

Ynt: Ucuz Silverstone lastik Lastikler satıldı mı?
  20. 4WD

Sis Farları Yüzünden Arabayı Bağlıyorlardı.

Ynt: Sis Farları Yüzünden Arabayı Bağlıyorlardı. Yani benim anladığımca, port bagaj hemen hemen her araç için fabrika opsiyonu olarak tip onay belgesinde taşıma kapasiteleri göz önünde bulundurularak yer almış. Yani araç tip onay belgesi kapsamında değerlendirirsek port bagajı ruhsat işletme...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,175
Kayıtlı Üye Sayımız
167,060
Kaydolan Son Üyemiz
dusttornado

Çevrimiçi üyeler

Geri