Arama sonuçlarınız

1. 4WD

Ahşap Defender Torpido Yapımı

Üstadım eline ve emeğine sağlık mükemmel ötesi.

2. 4WD

Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye...

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... ;) Mehmet bey, Söylemeden edemeyeceğim Frontera benimde ilgimi çeken araçlardan birdir ama get ile 16cm çok ciddi bir yükseltme, aracınızı bu kadar yükselttikten sonra ben ön torsiyonlarda ilerleyen zamanlarda bazı sıkıntılar olabilme ihtimalini...
  3. 4WD

Evros Adventure Trophy 2012 (9-10-11 Mayıs 2012)

Ynt: Evros Adventure Trophy 2012 (9-10-11 Mayıs 2012) ?

4. 4WD

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. +1
  5. 4WD

UNIMOG YEDEK PARÇA

Ynt: UNIMOG YEDEK PARÇA Fatih bey merhaba, Bana bir ünimog 404 şasesi lazım. Defransiyeller ve yaylar üzerinde olacak şekilde istiyorum. fiyat durumuna göre şanzuman gurubunuda listeye dahil edebilirim. kısacası bu linkteki gibi bir şase istiyorum. bana yardımcı...

6. 4WD

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Uğur abi öyle kuru kuru gezdirdim demek olmaz. çamurlu foto ve video isteruk. ;D

7. 4WD

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Uğur abi emeğine sağlık araç muhteşem olmuş ama araca bakıyorum bakıyoum. sanki bir portal birde 44'' lazım gibi duruyor :) sanki bunun sonu yok ;D ;D ;D ;D ;D
  8. 4WD

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Maşallah çok güzel oluyor. aracın her noktası nakış nakış işleniyor adeta
  9. 4WD

Ünlü Programda Türkiye'ye Hakaret Yağdı

Ynt: Ünlü Programda Türkiye'ye Hakaret Yağdı Arkadşlar üzülerek söylüyorum. Bazı yerde haklılık payları var. Ben kuzey Irakta yaşıyorum. 2 yıldır süleymaniyedeyim evim orda ve şu anda şantiyemiz Erbil'de 3 ay kadardırda erbildeyim kuzey ırakın her yerine gittim ve bir çok kere kara yoluyla...

10. 4WD

39 Swamper Kullanan Cherokee

Ynt: 39 Swamper Kullanan Cherokee Birde böyle bişey vardı.

11. 4WD

39 Swamper Kullanan Cherokee

Ynt: 39 Swamper Kullanan Cherokee Turkcell reklam aracı hakkında bir konu daha önce bu sitede açmıştım ama niyedir eklediğim fotoğraflar kaldırılmış yada görünmüyor. ilgili topik: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=86138.0 Aracın resimlerinide bu sitede bulabilirsiniz...
  12. 4WD

BM’den Otokar’a Rekor COBRA Siparişi

Ynt: BM’den Otokar’a Rekor COBRA Siparişi Bunun sivil satışı yok mu? ;D

13. 4WD

Lastik ihtiyacı olanlar, italyanca bilenler buraya

Ynt: Lastik ihtiyacı olanlar, italyanca bilenler buraya Aynı lastiği belkide daha kaliteli olabilir burda yapan arkadaşlar var. bi inclemenizi tavsiye ederim ilgili link. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=57109.0
  14. 4WD

satılık 36x13,5x15 süperswamper irok

Ynt: satılık 36x13,5x15 süperswamper irok Alana ve satana hayırlı olsun. Bu fiyata bu lasik hemde hiç kullanılmamış. Takip.
  15. 4WD

Hummer, Jeep ve Dodge Firmaları Birleşse Dahi Ortaya Bunu Çıkaramaz

Ynt: Hummer, Jeep ve Dodge Firmaları Birleşse Dahi Ortaya Bunu Çıkaramaz Kürşat abi ama araç için istenen rakam 30.000TL. İlan başlığınada afrika aslanı yazmış. Bu renkle bu dizayn ile bence afrikadan çok çöl şartları için kullanılan amerikan askeri aracı gibi. diflere kadar aynı renk. baya...

16. 4WD

Hummer, Jeep ve Dodge Firmaları Birleşse Dahi Ortaya Bunu Çıkaramaz

Bugün Sahibinden.com sitesinde satılık araçlara bakarken bunu gördüm. Başlıktada söylediğim gibi bu 3 firma birleşse bunu ortaya çıkaramaz :) Araba S100 Dodge. yandan bakınca özelliklede ön cam Hummer H1. ön panjur Cj öamurluk Powerwagon Dodge vs. vs. Zevk meselesi kimimiz beğeneceğiz kimimiz...
  17. 4WD

Rusya

Ynt: Rusya Üsttn ikinci fotoğrafa dikkat hız sınırı 70 :)
  18. 4WD

pw 250 4x4 tek kabin 2000 model

Ynt: pw 250 4x4 tek kabin 2000 model Aracın hublarından kaynaklanan sorun var. yani kaba bir tabirle aks kilidi diye tanımlanan parçalar var ön tekerlek ile ön aksi bağlayan aparat. Onu detaylıca inceleyin derim. benim acizane görüşüm

19. 4WD

Sis Farları Yüzünden Arabayı Bağlıyorlardı.

Ynt: Sis Farları Yüzünden Arabayı Bağlıyorlardı. +1
  20. 4WD

Piyasadaki ve Kamudaki Satılık 4x4 ler

Çok Düzgün Power Wagon Dodge Bugün internette yakaladım. çok güzel ve düzgün bir araç.şanzumana bağlı vinç var http://www.tasit.com/sahibinden-ikinciel-araba/dodge-power-wagon/4571543.html

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,174
Kayıtlı Üye Sayımız
167,059
Kaydolan Son Üyemiz
dancebykarizma@gmail

Çevrimiçi üyeler

Geri