Arama sonuçlarınız

1. bakas

2.1 TD choreke

Ynt: 2.1 TD choreke Arazi aracını 2 çekerde kullanıp da aracı kötülemek yanlış bence. Ben de 2.5 Cherokee'nin 2 çekerde ne kadar kaydığını ve yolu tutamadığını tecrübe ettim, ancak Jeep sürüyorsunuz, olayı zaten yandaki o arazi vitesi ve yapabilecekleri. Ayrıca 1300 küsür kilo da gerçekten az...

2. bakas

Nihayet Temiz Bir ZJ Buldum

Ynt: Nihayet Temiz Bir ZJ Buldum Göz göze gelememişiz heralde, yoksa ben de baktım hani :). Yeni aracın hayırlı olsun abi, 5.9 kervanına ben de hayırlısıyla gireceğim bir gün.
  3. bakas

Nihayet Temiz Bir ZJ Buldum

Ynt: Nihayet Temiz Bir ZJ Buldum Savaş abi hayırdır neden satıyorsun? Işıkta yanyana durduk geçen, benim aracı beğenip onu mu almaya niyetlendin yoksa? :D

4. bakas

Cherokee ler Ankara Buluşması

Ynt: Cherokee ler Ankara Buluşması Yalnız buluşmanın hem ismi hem afişi XJ kasa üzerine olmuş sadece, hele ki çoğunluk ZJ ile katılacakken :). Ben de sonunda ZJ ile alakalı bir afiş/logo olacak diye sevinmiştim aslında.
  5. bakas

Yok Böyle Bişey

Ynt: Yok Böyle Bişey Konsept çalışması ancak gerçekten güzel bir çalışma. Umarım bir kaç yıla çıkar da 20 yıla bineriz biz de :D

6. bakas

wj 3.1 td yardım

Ynt: wj 3.1 td yardım WJ'de de sanırım triger zincir olarak var, 250-300.000'lere kadar değişmiyor. Ancak kayış varsa da bir fikrim yok, ZJ kullanıcısıyım :) Uğultu diferansiyelden(ayna mahruti), bilyalardan veya şafttan geliyor olabilir, ya da lastiklerinizin uğulttusudur en basitinden...

7. bakas

LPG'li ZJ Ne Kadar Benzin Yakmalı?

Ynt: LPG'li ZJ Ne Kadar Benzin Yakmalı? 55 olan geçiş derecesini 45'e çektim. Eskiden 250 kmde 50-55 lira benzin harcayan araç şimdi 25-30 lira falan harcıyor. Bence şimdi doğru oldu diyebiliriz. Bir de hep kısa mesafe gittiğimi düşünürsek.. :). Ama yine de termostat aklımda benim de, haftasonu...
  8. bakas

Zj için Lund marka kep/güneşlik/sunvisor

Ynt: Zj için Lund marka kep/güneşlik/sunvisor Ya acaba bu visörlerdeki ışık sistemi nasıl çalışıyor bilginiz var mı?
  9. bakas

GC zj için geri görüş kamerası mı? Park sensörü mü?

Ynt: GC zj için geri görüş kamerası mı? Park sensörü mü? Hocam park sensörü geri viteste devreye girer sadece hani, anca o zaman öterse öter çamurla kaplanınca hani :). Çamurla kaplanınca kamera da işlevsiz kalacaktır haliyle.. Yine de elbette tekrar söylüyorum maddiyatla ilgili bir durum bu...

10. bakas

GC zj için geri görüş kamerası mı? Park sensörü mü?

Ynt: GC zj için geri görüş kamerası mı? Park sensörü mü? Bu daha çok ekonomik duruma bağlı bir durum. Fiyat olarak aralarında epey fark olan ürünler sonuçta. Açıkçası ben park sensörümden oldukça memnunum, hem de sonuçta trafikte arkadan girilme olsun, arazide taş sıçraması olsun vs, çok çok...

11. bakas

97 ZJ için CD li ve uygun fiyatlı-hibe "orjinal" teybi olan varmı acaba???

Ynt: 97 ZJ için CD li ve uygun fiyatlı-hibe "orjinal" teybi olan varmı acaba??? Bende de sizdeki teypten var ancak söylemeliyim ki eğer orjinallik takıntınız yoksa alın pioneer'in falan bir teybini. Gerek ses kalitesi, gerek diğer sağladığı kolaylıklar tartışılmaz derecede.
  12. bakas

Yaptıklarım - Ettiklerim ve Maliyetleri

Ynt: Yaptıklarım - Ettiklerim ve Maliyetleri Farlar gerçekten güzel, özellikle arka. Ancak kırılması vs durumunda yedeğini bulmak çetrefilli olur diye kalkışamadım şu işe. Aydınlatması nasıl ki?

13. bakas

Grand Cherokee Almayı Düşünüyorum..94 ve üzeri..

Ynt: Grand Cherokee Almayı Düşünüyorum..94 ve üzeri.. 2inch'e kadar get ile helezondan yükseltmek uygundur, hesaplıdır. 200 lira getler, 100 lira civarı da işçiliği tutar. Başka bir şey değiştirmenize gerek kalmaz. 2" ve üstü yükseltmelerde kit işine girersiniz. O zaman bu belirttiğimiz yakıt...
  14. bakas

Ynt: Grand Cherokee Almayı Düşünüyorum..94 ve üzeri.. Yakıt çok değişken bir konu. Ama değişmeyen bir şey varsa, dünyanın en pahalı yakıtının olduğu ülkede dünyanın en çok yakan araçlarından birini sürmek ucuz değil :) . Ama ben bile başedebiliyorsam sanırım çok sorun olmaz size de. Sadece...
  15. bakas

Ynt: Grand Cherokee Almayı Düşünüyorum..94 ve üzeri.. Foruma hoş geldiniz öncelikle. 5.2 ZJ sahibiyim ve ara ara WJ'ye binme fırsatım oluyor. ZJ ile WJ arasında genel fark olarak "maddiyat" vardır. WJ'lerin temizi iyisi 30.000 civarına bulunurken, ZJ'ler 20.000 civarına tertemiz bulunabilir...

16. bakas

Cherokee ler Ankara Buluşması

Ynt: Cherokee ler Ankara Buluşması Araçlarda minimum ne tür donanım bulunmalı gezi için? MT lastiği olmayan gelmesin falan tarzı bir sınır var mı?
  17. bakas

Ynt: LPG'li ZJ Ne Kadar Benzin Yakmalı? Tam durumumu anlattınız aslında. 250 kmyi 10 günde gidiyorum ve sürekli 6-7 kmlik yollar alıyorum. Yolun yarısını benzinde geçirdiğim oluyor trafiksiz zamanlarda. Dün 45 dereceye çektirdim geçiş derecesini, umarım böyle çözülür. LPG ayarlarını farklı...
  18. bakas

Ynt: LPG'li ZJ Ne Kadar Benzin Yakmalı? Sanırım benim sorunum derece direk. Kış için yüksek olması iyi aslında ama 55 de çok yahu..

19. bakas

yeni arkadaşım 5.9 zj yi size tanıtmaktan mutluluk duyuyorum

Ynt: yeni arkadaşım 5.9 zj yi size tanıtmaktan mutluluk duyuyorum Hayırlı olsun, kazasız belasız sürersiniz inşallah. Vakit geçtikçe daha da seveceksiniz aracınızı, çok doğru bir seçim yapmışsınız :)
  20. bakas

Herkese iyi günler abilerim. Aracım 5.2 ZJ ve 250km lpg ile giderken bi 40-50 lira da benzin yakıyor. Bu rakam normal midir değil midir bir türlü bilemedim. Sizde durum nasıl? Lpg kitim prins, her soğuk çalıştırmada 55 dereceye kadar benzinde gidiyor, bundan kaynaklı da olabilir bu yüksek...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,174
Kayıtlı Üye Sayımız
167,059
Kaydolan Son Üyemiz
dancebykarizma@gmail

Çevrimiçi üyeler

Geri