Arama sonuçlarınız

1. bakas

ZJ LER ARAZİDE 2 TL YAKIYO TEST EDİLDİ ONAYLANDI...

Ynt: ZJ LER ARAZİDE 2 TL YAKIYO TEST EDİLDİ ONAYLANDI... Benim Zj şehir içi 70 kuruş yakıyordu benziniyle birlikte. Daha aşşağı olsa olsa 60-65 arası görür belki, daha da olmaz. Şehirlerarası sanırım 40 kuruş yakıyordu. Bunlar ekonomi aracı değil, ne diye yakıta bu kadar takılıyoruz...

2. bakas

tavsiye 3.7 renegade-4.0 kare kasa?

Ynt: tavsiye 3.7 renegade-4.0 kare kasa? Şehrinizi bilmiyorum ancak Ankara vs gibi şehirlerde hiçbir parça ihtiyacının sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Bir krom ön panjuru girdiğim her dükkandan bulabildim sanayide en basitinden.En çok 84-96 arası kasanın parçası rahat bulunur. Eğer 97 model ve...
  3. bakas

Ynt: tavsiye 3.7 renegade-4.0 kare kasa? 91 ve sonrasında High output modelleri var, onlardan almanızı öneririm kare kasa alacaksanız. Hele ki düzünü bulursanız yakıtı da düşünmezsiniz çok fazla. Hızlanması vesaire epey keyifli de bir araba. 91 öncesi olanları 177, 91 sonrası olanları 190-193...

4. bakas

Ynt: tavsiye 3.7 renegade-4.0 kare kasa? Parça, bakım, vergi gibi etkenlerde kare kasa öne çıkar. Genel olarak kare kasa görüntü olarak da daha hoş karşılanır, ama elbette sizin beğeninize kalmış bu iş. Düz vites 4.0 HO var bende 2 gündür, yakıtı bir kere ölçtüm onda da 2.45 lpg fiyatıyla...
  5. bakas

Ödünç 16 inç 4 adet Jeep jantına ihtiyacım var

Ynt: Ödünç 16 inç 4 adet Jeep jantına ihtiyacım var İvedik hurdacılarında uygun denebilecek fiyatlarda vardı diye hatırlıyorum. En olmadı o bijon aralıklarına uygun başka bir araç jantı satın alabilirsiniz. Biz XJ kasaya uyumlu mercedes jantlarını 4 adet 125e almıştık.

6. bakas

2.5 Benzinli XJ

Ynt: 2.5 Benzinli XJ Türkiye'de bulması zor bir araç. Ancak benim tecrübe ettiğim ve gördüğüm kadarıyla katır gibi araç. Pek kırılmak bilmiyor. Yakıt olarak da alınabilecek en hesaplı Jeep aracı denebilir. Hele manuelleri lpg'de 25-30 kuruş yakıyor deniyor. Süper bir hızlanma beklememeniz...

7. bakas

1980 Chevrolet Silverado Hakkında

Ynt: 1980 Chevrolet Silverado Hakkında Aybars abi çok sağol, kaydettim telefonunu arayacağım en yakın vakitte :).
  8. bakas

Ynt: 1980 Chevrolet Silverado Hakkında İçimi rahatlatıyorsunuz vallahi :). İnsana sadece biraz garip geliyor bol elektronikli, güvenlik sahibi bir aracı satıp neredeyse aynı paraları verip neredeyse 20 yıl yaşlı ve zorlayıcı bir araç almak. Ancak binerken hissettiğim o his, sanki bir aracı...
  9. bakas

Ynt: 1980 Chevrolet Silverado Hakkında Baktığım Silverado'larda farklı olarak bir tanesinde vites P-R-N-D-overdrive gibi bir şekildeydi. Yani en azından sürücüsü bana o son vitesin overdrive olduğunu söyledi. Kaç vites olduğunu bilemeyecek kadar sıkışık trafikte yol aldık, maksimum 70i...

10. bakas

Ynt: 1980 Chevrolet Silverado Hakkında Çok teşekkürler detaylı cevap için Bahadır abicim. Altın değerinde bilgiler bunlar. Araçla ilgili kafamı kurcalayan şeyler 15-20.000 lira civarına 80 model bir araç almak ve onu bir daha asla satamayacak olmak ya da gerçekten zorlanarak satacak olmak. Yani...

11. bakas

Ynt: 1980 Chevrolet Silverado Hakkında Eh ben de 5.2 motordan indim, ben de o değerlerde yakıyordum. Ama silverado daha çok yakar diye sanıyorum :). Bakalım umarım tam cevaplayan olur.
  12. bakas

Abilerim daha bir hafta önce 98 model ZJ'imi satıp araç arayışına koyuldum. Şu ana kadar zaten kaç zamandır aklımda olan Silverado ağır basmakta. Custom Deluxe 5.7 v8 modelleri ile ilgili paylaşacağınız bilgiler benim için altın değerinde olacaktır. Her ne kadar içinde bulunmuş ve biraz sürmüş...

13. bakas

vites P ye geçmiyor..

Ynt: vites P ye geçmiyor.. Park vitesini tetikleyen tel temassızlaşmış/özelliğini yitirmiş olabilir. Ucuz bir işlem yenilemek eğer sorun buysa. 93-98 Grand Cherokee'lerde P'de marş almayıp N'de alınca anlaşılıyordu, sizde nasıl olur bilemedim.
  14. bakas

Grand Cherokee 5.2 V8 Ses Gelmeme Problemi

Ynt: Grand Cherokee 5.2 V8 Ses Gelmeme Problemi Güncel... Fiyatı düşürdüm bilginize :).
  15. bakas

94 model cherokee 3.6 hakkında yardım

Ynt: 94 model cherokee 3.6 hakkında yardım Doğru ya ilan onay sürecinde şuan, ful link de koymak istemedim ama sabaha aktif olur heralde :)

16. bakas

Grand Cherokee 5.2 V8 Ses Gelmeme Problemi

Ynt: Grand Cherokee 5.2 V8 Ses Gelmeme Problemi Arkadaşlar ilgilenirseniz aracımı satıyorum. Muhtemelen 1-2 ay sonra tekrar bir ZJ alacağım ancak şimdilik sıcak paraya ihtiyaç oldu :). İlgili sitede ilan numarası 109707832 Gezenbilir üyeleri için elbette güzel bir fiyat yapacağım, gelip...
  17. bakas

Ynt: 94 model cherokee 3.6 hakkında yardım Arkadaşlar ilgilenirseniz aracımı satıyorum. Muhtemelen 1-2 ay sonra tekrar bir ZJ alacağım ancak şimdilik sıcak paraya ihtiyaç oldu :). İlgili sitede ilan numarası 109707832 Gezenbilir üyeleri için elbette güzel bir fiyat yapacağım, gelip lastik...
  18. bakas

Cherokee ler Ankara Buluşması

Ynt: Cherokee ler Ankara Buluşması Bu kadar mı fotolar? :) Gelemedik bari fotolarla gitmiş kadar olsaydık. Heves ettim görünce be :(

19. bakas

Ynt: 94 model cherokee 3.6 hakkında yardım Hocam ben öğrenciyim, ve hani zengin tayfadan da değilim. Kendim part time işlerde çalışarak 5.2 motora bakabiliyorsam bence herkes iyi kötü bakabilir diyorum. Az yakmıyor ya da heran sorunu çıkabilir evet, ama v8 demek hobi demektir. Ayda 300-400 lira...
  20. bakas

2.1 TD choreke

Ynt: 2.1 TD choreke Ben 5 yıllık Toyo open country at lastiklerle daha 2-3 gün önce 20-25 santimlik kara girdim hiç zorlanmadım ZJ ile. Dediğim lastikler çok başarılı lastikler de değil hani. Cherokee'nin neden çuvalladığını anlamadım ben de doğrusu, ama kullanıcı olan sizler daha iyi...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,174
Kayıtlı Üye Sayımız
167,059
Kaydolan Son Üyemiz
dancebykarizma@gmail

Çevrimiçi üyeler

Geri