Arama sonuçlarınız

1. bakas

Grand Cherokee 5.2 Lpg İlk Çalışmada Sorun

Ynt: Grand Cherokee 5.2 Lpg İlk Çalışmada Sorun Lpg regülatörü gibi duruyor. Lpg ustanıza sorarsanız tam sorun nedir söyleyecektir. O zamana kadar lpg beyninin soketini fişten çıkarıp geri takarsanız da biraz iyileşme görebilirsiniz.

2. bakas

Dizel Mercedes Motoru Takılmış Cherokee Alınır Mı?

Ynt: Dizel Mercedes Motoru Takılmış Cherokee Alınır Mı? 2500 eski teknoloji bir dizelin 4.0 lpgliden az yakacağını hiç sanmıyorum. Dizeller iyi bir alternatif olmaya daha şu son 10 yıldır falan başladı. Benim 4.0 kare kasa 25-45 kuruş arası yakıyor basışıma göre. Henüz ne daha azını ne daha...
  3. bakas

Dizel Mercedes Motoru Takılmış Cherokee Alınır Mı?

Ynt: Dizel Mercedes Motoru Takılmış Cherokee Alınır Mı? Mercedes 250d motoru ise bu zaten merco olsa bile almazdım açıkçası :). Dayanıklılığına diyecek laf yok, ama 0-100'ü 25 saniyeye yakın bir motor. Hele ZJ kasasında çok daha vahim olur durum düşüncesindeyim. Ayrıca muhtemelen o motora uygun...

4. bakas

Jeepler Geri Çağrılıyormuş!

Ynt: Jeepler Geri Çağrılıyormuş! Başka konuda konuşulduğu için yazılmamış sanırım buraya. Böyle geri çağırmalarda değişecek parçalar ücretsiz değiştirilir. Ama Türkiye'deki yetkili servislerin sağı solu belli olmuyor, bazen hemen değiştirirler bazen yok öyle bir şey derler..
  5. bakas

XJ Sahipleri Kaç Kişiyiz?

Ynt: Xj Sahipleri Kaç Kişiyiz? Böyle bir başlık mı varmış :). Ege Gürler 91 XJ 4.0 HO düz vites/lacivert

6. bakas

Wj 4,7 Hararet

Ynt: Wj 4,7 Hararet Soğutma ekipmanlarını kontrol ettirin, içiniz rahat olsun. Bir sorun var mı yok mu belli olana kadar emin olmak için tırmanışlar ya da çok yavaş geçmeniz gereken arazilerde motordan biraz yükü alabilmek için klimayı kapatın, en sıcağa getirip en yüksek hızda içeri verin...

7. bakas

Araç Hakkında Bilgi..

Ynt: Araç Hakkında Bilgi.. Araç fiyatıyla, duruşuyla, kilometresiyle çok uygun ve güzel duruyor. Özellikle açılabilir tavan olayı müthiş bir şey. Sonradan yaptırılmış olmasına rağmen eğer mantıklı yapıldıysa orjinallerden sağlıklı olabilir. Bakıp görmek lazım, hayırlı olsun.
  8. bakas

98 Cherokee İçin Asfalt Lastiği Kararsızlığı

Ynt: 98 Cherokee İçin Asfalt Lastiği Kararsızlığı Eskişehir yolundan Konya yoluna dönüşten 200 metre falan sonra sağ tarafta kalıyor Michelin/BF bayii. Konya yolu No:128 adresi. Telefonu da 0312 284 48 55-56. Sahibi de Rubicon sahibi ve eski aracı XJ olan birisi olduğu için hem bu konuda...
  9. bakas

Ynt: 98 Cherokee İçin Asfalt Lastiği Kararsızlığı 235/75r15 ebadları. 2 inç yükseltmeyle bile gayet güzel oturuyor araca. Yükseltme öncesi de hiçbir sürtme sorunu yoktu.

10. bakas

Zj'ler Toplanıyor Mu ?

Ynt: Zj'ler Toplanıyor Mu ? Toplanma değil. Serviste ücretsiz parça değişimi olacak bahsedilen konuda güçlendirme amaçlı. Bir çok kez yaptıkları bir şey bu. Vites kolunun bağlanma aparatına kadar, her "fabrika hatası" olarak görülen ufak tefek şeyler arada bir böyle geri çağrılmalarla ücretsiz...

11. bakas

Ynt: 98 Cherokee İçin Asfalt Lastiği Kararsızlığı Ben de 91 model XJ sahibiyim. Eğer Bf A/T düşünüyorsanız ve şuan Dueler'dan memnunsanız, kesinlikle alın derim :). Dueler'dan sonra sanki asfalt lastiği gibi sessiz gelecek. Karda en iyi lastik zaten bf, ancak benim en çok şaşırdığım ve memnun...
  12. bakas

Bir Grand Cherokee Yi Kim Alır?

Ynt: Bir Grand Cherokee Yi Kim Alır? Sadece yakıtı yüksek olsa dediğiniz hesapla gidin alın denilir. Grand Cherokee'yi Grand Cherokee yapan şey o kadar yakıtı içtiğini sürerken unutturacak bir v8'i olması. Daha az yaksın ama aynı zevki konforu versin derseniz öyle bir araç yok malesef...

13. bakas

xj ve zj nin motor ömrü

Ynt: Xj Ve Zj Nin Motor Ömrü 800.000km de orjinal motoruyla duran 4.0 XJ gördüm, 500.000 de yine orjinal motorlu 5.2 ZJ gördüm. Şahsen benim XJ 330.000 km'de, henüz yağ yakma ya da performans düşüklüğü gibi sorunlarım yok.
  14. bakas

16 Yaş Üzeri Mtv Hk.

Ynt: 16 Yaş Üzeri Mtv Hk. Evet bu Ocak ayında 5.2 ZJ vardı bende de, sigorta şirketimden aracımın kasko değerini gösteren bir belge ile ilgili vergi dairesine başvurdum. Ocak ve Temmuz taksitlerini 520 liraya indirdiler ve ocağı öyle ödedim. 1 dakikalık bir işlem. Sanırım aynı sene içerisinde...
  15. bakas

16 Yaş Üzeri Mtv Hk.

Ynt: 16 Yaş Üzeri Mtv Hk. Vergi dairesine verilen bir dilekçeyle 6 aylık 520 liraya iniyor.

16. bakas

Motor Ömrü

Ynt: Motor Ömrü Motor veya şanzıman gibi önemli parçalarda dayanıklılığına güvendiğim 2 marka Jeep ve Mercedes'tir. 2.7 CRD mercedes motoru olduğu için uzun ömürler gidecektir diye düşünüyorum. Ama önceki sahibinin aracına nasıl baktığıyla da direk alakalı bir durum bu.
  17. bakas

Bu Araç Hakkında Bilgisi Olan Varmı?

Ynt: Bu Araç Hakkında Bilgisi Olan Varmı? O fiyata daha uygun kilometrede bir 5.2 alınabilir. 310.000 kmdeki bir 5.2 ölüdür demek değildir bu, hala koltuğa yapıştırır, ama fiyatı daha uygun olmalı elbette. 5.2 motor bir araç alıp da şahin ya da doğan kadar yakmasını beklemeyin, bu konu çok...
  18. bakas

Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Wj 2001 Gaza Fazla Basınca Uyarı Sesi Neden Geliyor?

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Wj 2001 Gaza Fazla Basınca Uyarı Sesi Neden Geliyor? Lpg'niz az kaldı ya da göstergesi bozuldu da siz basınca bitiyor uyarısı vermiş olmasın? Çok basit bir düşünce oldu ama, bazen lpg olduğunu unutup uyarı sesi gelince afalladığım oluyor..

19. bakas

1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

Ynt: 1987 Gmc Suburban 6.2 Diesel..yenileniyor Mayıs 2013 oldu, neredeyse 3 yıl bitecek. İlk sayfadan beri okuyorum heyecanla, nasıl bir canavarın ortaya çıkacağını düşünerek. Gittim çay salladım şu saatte, zevkle okumak için. Ama okurken geçen süreyi gördükçe içim acıdı, benim olmayan araca...
  20. bakas

Yardım Ve Bilgi, Cherokee Zj 4.0 Şanzıman Seçenkleri Hk.

Ynt: Yardım Ve Bilgi, Cherokee Zj 4.0 Şanzıman Seçenkleri Hk. Onu da biliyorum! :D. 4.0'dan farklı olarak AX-5 ya da reno şanzumanı kullanılıyor(87 öncesi sonrası farkı sanırım). AX-15'e göre zayıf kalıyor ancak motora yetiyor da. Ben karbüratörlüsüyle tanışığım, eğer enjeksiyonlusu çıktıysa...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,174
Kayıtlı Üye Sayımız
167,059
Kaydolan Son Üyemiz
dancebykarizma@gmail

Çevrimiçi üyeler

Geri