Arama sonuçlarınız

1. bakas

Jeep Cherokee Xj(kare Kasa) H.o 4.0 Önerirmisiniz Offroad/onroad Karışık

Ynt: Jeep Cherokee Xj(kare Kasa) H.o 4.0 Önerirmisiniz Offroad/onroad Karışık Çok yanlış bilgilendirilmişsiniz. 91 sonrası XJ'lerde 4.0 motorun 192 beygir üreten H.O. versiyonu var. 91 öncesi ise 177 beygir üreten renix motor mevcut. İran miran değil yani olay :). Başlık sahibinine cevap...

2. bakas

tavsiye 3.7 renegade-4.0 kare kasa?

Ynt: Tavsiye 3.7 Renegade-4.0 Kare Kasa? Üstte yazdıklarımdan sonra neredeyse 1.5 yıl geçti, hala XJ'me keyifle biniyorum, sorularınıza da cevap vereyim :). 1. Eğer bütçe sorun değilse 97-99 arası almanızı öneririm. 97 öncesine göre daha karışık ve teferruatlı bir elektrik sistemi varken...
  3. bakas

Xj Mi Yoksa Zj Mi Almak Hangısı Daha Masrafsız

Ynt: Xj Mi Yoksa Zj Mi Almak Hangısı Daha Masrafsız Sürekli yazmaktan sıkıldım o yüzden eski bir yazımdan kopyalıyorum, bazı alakasız cümleler olabilir o konuya cevaben yazılmış :). İki aracın da sahibi olmuş ve hala XJ süren biri olarak, 30.000 üstü verip 97 sonrası XJ alınacağına herhangi...

4. bakas

Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum !

Ynt: Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum ! İnanır mısınız bir kare kasa sahibi olarak kaç gündür bu ilana bakıp duruyorum. Fiyatı gerçekten çok makul, eğer yapabiliyorsanız bi' denemenizi öneririm. Her şeyden öte, çok temiz duruyor. Sahibinin dediği 31" lastik var ama 33" takılabilir kısmı ise...
  5. bakas

Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum !

Ynt: Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum ! Bence motorun iyi olup olmaması en önemli mevzu değil. Parasını verip tamir ettirmek mümkün, ama kaporta ve elektrik aksam öyle değil malesef. Her ustanın yapabileceği bir şey değil, yapılsa da garanti verilmez artık. Lpg konusunda da tecrübeme göre...

6. bakas

Sizce Hangi Zj

Ynt: Sizce Hangi Zj Hocam 93 model bir ZJ isterse showroom kalitesinde olsun stok haliyle maks 20'dir fiyatı. 2 adet Jeep değiştirdim bu sırada da en az 10-15 tane ZJ bakmışımdır, 20.500'e de gayet temiz 98 model ve bana uzun süre sorun çıkartmamış olanı almıştım. 23.000 gibi fiyatlara ise...

7. bakas

Sizce Hangi Zj

Ynt: Sizce Hangi Zj Bütçe varsa 5.9.. İlla ki bu 2 araç arasında da kalmamak gerekiyor bence. Linkteki 5.2 çok pahalı, gıcır gıcır boyasıyla hiçbir kusuru olmayan 5.2'ler baktım zamanında 16.000e bırakan. 5.9 içinse 23.500 düşük geldi bile diyebilirim gözüme, genelde bu fiyat site değil...
  8. bakas

Güncel Yakıt Tüketimi

Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi Çap büyümese de geniş lastikler sürtünme alanı artacağı için yakıtı biraz etkiler. Ne miktarda etkiler bilemiyorum, bir tecrübem olmadı. Yine de şehir içinde 1,5-2 litrelik bir fark yaratmıştı benim aracımda (4.0 XJ) Katalizörün sökülüp takılması 50-100 liralık bir...
  9. bakas

Güncel Yakıt Tüketimi

Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi Katalizör tıkanıklığı, boğaz kelebeği kirlenmesi, ateşleme problemleri olabilir. Hepsi de basitçe kontrol edilebilir şeyler, hatta boaz kelebeğini kendiniz temizleyerek başlayabilirsiniz denemeye :).

10. bakas

Güncel Yakıt Tüketimi

Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi 1 aylık denemelerim sonucu aracımda Opet'ten aldığım Aygaz'la gittiğim yolda 50-60km azaldığını farkettim. Elbette kötüleme amaçlı değil, önceki araçlarımda da tam tersi durumların olduğu olmuştu. Farklı istasyonları denemek lazım aslında.. Opet'ten aldığımla 3 depoda...

11. bakas

Jeeplerde Trafik Sigortası Ne Kadar Tutuyor?

Ynt: Jeeplerde Trafik Sigortası Ne Kadar Tutuyor? Jeep'ten ziyade sürücü bilgileri önemli sigorta için, sürücünün yaşı aracın kazasızlığı vs. 91 XJ için 305 lira ödedim en son bu yıl başında.
  12. bakas

Güncel Yakıt Tüketimi

Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi Temelde aynı olan, ancak 17 yıl öncesinin teknolojisinde olan bir chevy 5.7 motoru ile 33lük lastiklerle şehiriçi 27-35 litre arası yakıyordum. 90-70 kuruş arası ediyor. Zamanına göre gayet normal bir yakıt, o yüzden 5.7'leri severim. Bence yakıtınız çok anormal...

13. bakas

96-98 Arası Cherokee ?

Ynt: 96-98 Arası Cherokee ? Şehiriçi 70-80 kuruş, şehirlerarası 45-50 kuruş hatta biraz altında yakar. 6 aylık vergisi indirimle 500 küsür, parçaları çoğu Amerikana göre ucuz sayılır. Konfor olarak önceki aracınız nedir bilmiyorum ama stok bir ZJ eğer bakımlıysa (20.000e bakımlılıarı mevcut)...
  14. bakas

Güncel Yakıt Tüketimi

Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi Hala acaba lpg mi yoksa benzin mi diye düşünüyorum sizin değerleriniz :). İnanmadınız bana biliyorum ancak 33 lastikli 80 model 5.7 chevrolet silverado da sürdüm, o bile ancak şehiriçi lpgde 90 kuruş civarı yakıyordu. Sürdüğüm en çok yakan araçtı kendisi, ki az da...
  15. bakas

Sorunsuz Grand Cherokee 5.2 Limited Zj (takaslı)

Ynt: Sorunsuz Grand Cherokee 5.2 Limited Zj (takaslı) Disco ZJ'den sonra size motorlu kanepe gibi gelecektir, v8 dediğine bakmayın ZJ ile aynı olan tek şeyi yakıtı. ZJ'de alıştığınız performanstır konfordur bunları bulamazsınız Discoda. Şahsen WJ en sevmediğim Grand Cherokee kasa tipi, belki...

16. bakas

Güncel Yakıt Tüketimi

Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi Hocam değerleriniz normal değil, 4000 devri görmeden vites atmadığım halde şehiriçi en fazla 18 litre yaktım açıkçası bugüne kadar. Her türlü ışıkta da yarışırım, 0-100'ü de her seferinde 8 saniyede tamamlarım eğer önüm boşsa. Araziye de ara ara girerim. Performans...
  17. bakas

Güncel Yakıt Tüketimi

Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi 144 tl lpg ile 300 km. XJ 4.0. Çok yaktı bu kez ama bastım da şimdi ne yalan söyleyim :).
  18. bakas

Jeep Grand Cherokee / Cherokee 4.0 almayı düşünüyorum, tecrübelerinize ihtiyaç

Ynt: Jeep Grand Cherokee / Cherokee 4.0 Almayı Düşünüyorum, Tecrübelerinize İhtiyaç Konu hortlamış ama okuyan olur diye yorumumu katayım ben de. İki aracın da sahibi olmuş ve hala XJ süren biri olarak, 97 sonrası XJ alınacağına herhangi bir ZJ alınmalıdır derim hep. Madem öncelik konfor, madem...

19. bakas

96 Jeep Grand Cherokee Lpg Yakit Tuketim Sorunu

Ynt: 96 Jeep Grand Cherokee Lpg Yakit Tuketim Sorunu Boyutunu bilmiyorum ancak lastikler büyük olduğu için hesaplar şaşmıştır diye düşünüyorum. Depoyu fulleyip GPS gibi bir aletle ne kadar kilometre yaptığınızı hesaplayıp gelip tekrar fulleyin öyle ölçün derim.
  20. bakas

Jeep 4.7 V8 Performans

Ynt: Jeep 4.7 V8 Performans Zaten herkes çoğunu söylemiş ancak, ateşleme elemanlarının, hava filtresinin ve boğaz kelebeğinin (çıkarıp temizlenmesi gerek arada bir) bakımlarından emin olmak gerek önce. Tıkanmış bir katalitik de varsa performansı baltalar epey. 12 saniye sadece motor ve şanzıman...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,174
Kayıtlı Üye Sayımız
167,059
Kaydolan Son Üyemiz
dancebykarizma@gmail

Çevrimiçi üyeler

Geri