Arama sonuçlarınız

1. bakas

Ilk Aracım Olacak.. Fikir Ve Önerisi Olan Varmı?

Vallahi tam örneği oldu :) Ben de kıyas yapmıyorum zaten artık bu araçları, ama hadi normal sürücüleri geçtim ustaların ikisinin bakımları aynı demesine çok içerleniyorum. Biraz da alacak olan arkadaşın fikri olsun diye detaylı uzun uzun yazmaya çalıştım. XJ'yi içime sinerek değil Jeep olsun...

2. bakas

Hocam hangi kısmının yanlış olduğunu söylüyorlar? 4x4 ZJ'lerde ön diferansiyel uğultusu, 200-250.000km'de bir direksiyonun tam turda dönüşü kasan viscous coupling parçasının değişmesi gibi ekstra bakım masrafları vardır bu gerçektir. 4 disk olmasından ötürü 2 ekstra disk ve balata masrafı...
  3. bakas

Zj Alırken Dikkat Edilecek Hususları Biliyoruz. Ya Satarken?

Alıcısı gelip alıyor zaten ya. Bu bazen 1 ay sürüyor bazen 7 ay bazen 1 saat. Son 5.9'umu satarken 10 ay bekledim, arada bir ilandan çektim vesaire. Sadece 2.bakmaya gelen kişi 10 dakika tur attı aldı gitti. Sorunları vardı ama piyasanın da oldukça altına koymuştum zaten. XJ kasayı satarken...

4. bakas

Xj'ye Geri Dönüş..

Pek saygıdeğer abiler ve arkadaşlarım, 5.9'u sattıktan sonra bir süredir çeşit çeşit marka araçlar bakıyordum. Artık biraz da binek olsun mantığıyla mercedes, bmw, alfa romeo modellere baktım. Elbette hepsi için demiyorum ancak farkettiğim şudur ki marka profili çok önemliymiş. Gerçekten Jeep...
  5. bakas

1 yıl kadar 98 5.2, sonrasında 2 yıl kadar 4.0 XJ ve sonrasında yine 1 yıl 98 5.9 sahibi oldum. Elbette yüzlerce örneği var bu araçların, bende sorun çıkartmayan kasanın diğer örnekleri belki sürekli sanayide yatıyordur. Ama özetlemek gerekirse, 5.9 satıp tekrar XJ almaya karar vermiş...

6. bakas

Grand Cherooke 4.7 Mi,5.2 Mi?

Ynt: Grand Cherooke 4.7 Mi,5.2 Mi? Bugüne kadar 2 adet araç aldım Akgün Aydın servisinden. Hiçbirinde gram problem olmadı sürdüğüm yıllar boyunca. İçiniz rahat olabilir, her aracı satmazlar zaten orada.

7. bakas

Grand Cherokee 5.2 Ve Cherokee 4.0 Kıyaslaması

Ynt: Grand Cherokee 5.2 Ve Cherokee 4.0 Kıyaslaması Kullanım amacınız ne olacak acaba? Aynı amaçlı gibi görünebilirler ancak çok farklı 2 araç ikisi.
  8. bakas

Satılık Cherokee Xj Moonvisor

Ynt: Satılık Cherokee Xj Moonvisor Malzeme fiber, internetten satın aldım. XJ aracımı sattığım için takmadım yoksa üründe bir sıkıntı yok, hiç kullanılmamış. Evet ışıksız versiyon, ışıklıları astronomik fiyatlara dolanıyor zaten. Güncel fiyat aynı, kargosu alıcıya ait şekilde 175 TL. Uygun...
  9. bakas

Ynt: Satılık Cherokee Xj Moonvisor Kusura bakmayın kameram olmadığı için çekememiştim fotoğrafları, şimdi anca mümkün oldu :).

10. bakas

XJ mi?.. ZJ mi?.. Neden?..

Ynt: Xj Mi?.. Zj Mi?.. Neden?.. Dediğiniz amaçlar için XJ. Konforda standart şehir içi kullanacak olsanız evet fark var, ama dediğiniz modifikasyonlardan sonra ZJ'deki konfor daha çok belaya dönüşecektir. İlk alım fiyatında kendini göstermeyen bakım ve tamirat paralarını ekleyince 1 yılda ZJ...

11. bakas

Grand Cherokee Amortisor Nerde Bulurum

Ynt: Grand Cherokee Amortisor Nerde Bulurum Akgün&Aydın servistede bulunmakta, adet fiyatı 100-120 arasında. Monroe bildiğim kadarıyla orjinal parça olarak da kullanılıyor, sensatrack modeli yol tutuşu iyi biraz sert bir modeldir. Daha yumuşak versiyonları bulunmakta, ancak daha yüksek yol...
  12. bakas

Direksiyondaki boşluk

Ynt: Direksiyondaki Boşluk 3 adet Jeep'im oldu, direksiyonlarının ilk bir kaç cmsinde hepsinde hissiyatsızlık vardı. Boşluk gibi geliyor insana ama eğer sürerken sorun çıkarmıyorsa alışıyorsunuz, alt takım sağlam aldıktan sonra direksiyon kutusunu açtırıp milyarlar dökmenin lüzumu yok bu olay...

13. bakas

Güncel Yakıt Tüketimi

Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi Aracı yeni aldığım için biraz elbette tadını çıkrtıyorum şu sıralar, o yüzden bunların normalden yüksek olduğuna ben de katılıyorum :). Sakin sürüşte 20.5 litre civarı yaktığını gördüm ama 30 km kadar kısa bir süre ölçtüm o değeri.
  14. bakas

Güncel Yakıt Tüketimi

Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi 5.9 zj, fazla sıkışık olmayan şehir içi sürüş ortalama 22-24 litre arası. 55-60 kuruş arası ediyor sanırım.
  15. bakas

5.2 V8 Muhteşem

Ynt: 5.2 V8 Muhteşem Akgün aydın tek seferde her hatayı bulup doğru yapar, 3 yıllık tecrübem bunu söyler. HMC daha geniş alanda bir hizmet sunuyor, aklınıza takılan her şeyin çözümünü olmasa da cevabını bulabileceğiniz bir yer. Özkanlar ise diğer ikisine göre çok daha sevimli ve samimi bir...

16. bakas

Cherokee Yadım Lazım

Ynt: Cherokee Yadım Lazım Coşku abinin dediklerine katılıyorum. XJ gezen bir araç değil, sadece tümseklerde bozuk yollarda falan binek araçlar yukarı aşağı sallanırken her yüksek ve solid aks araçta olduğu gibi cherokee sağa sola sallanır biraz daha. Ama normal sürüşte olmaz ve yol tutuş için...
  17. bakas

Ynt: Satılık Cherokee Xj Moonvisor Evet güncel, fotoğraf çekip koymaya çalışacağım yakın zamanda :).
  18. bakas

Jeep Cherokee 2.5 Düz Vites Araç Hakkında Bilgi Lazım..

Ynt: Jeep Cherokee 2.5 Düz Vites Araç Hakkında Bilgi Lazım.. 2.5 benzinli modelden bahsediyorsanız, 105-117 bg arası üreten beygir üreten ve kanımca cherokee için yeterli olmayan bir motordur. Yakıtta da çok fazla tasarruf edemezsiniz. 4.0'ların piyasası şuan aksesuarsız araçlar için 91 model...

19. bakas

Benzindeyken İlerlemiyor Araç ?

Ynt: Benzindeyken İlerlemiyor Araç ? Lpg ayarı yapılırken aracın benzin ayarları da etkilenir, çünkü araçlarımızın bir beyni var ve sürüşü kaydediyor. Sürekli lpgde çalıştıysa bu araç yıllardır artık aracın beyni lpg hava/yakıt oranını vermeye adapte olmuştur, o da aracı yürütmeye yeterli...
  20. bakas

Benzindeyken İlerlemiyor Araç ?

Ynt: Benzindeyken İlerlemiyor Araç ? Eski sistem lpg değilse araç benzinde çalışıyordur, o yüzden benzin pompası olacağını sanmıyorum. Ama eski sistemse sebep bu olabilir, ya da direk benzin kalmamış olabilir gösterge yanıltıyordur :). Aracım gitmiyor derken tekleme mi söz konusu yoksa hiç...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,174
Kayıtlı Üye Sayımız
167,059
Kaydolan Son Üyemiz
dancebykarizma@gmail

Çevrimiçi üyeler

Geri