Arama sonuçlarınız

1. 1tan

Suzuki Jimny Sierra (Kıbrıs)

Ynt: Suzuki Jimny Sierra (Kıbrıs) aracınızı güle güle kullanın.. çok güzel gerçekten çok beğendim.. şu cam rüzgarlıklarından bende istiyorum ama tr de şahinlere takılan tiplerden ince rüzgar siperliği var. senin şişman siperlik çok başarılı duruyo çok beğendim gerçekten.. ayrıca şu ön kaputtaki...

2. 1tan

Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız?

Ynt: Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız? bu kadar yorumları okudum da hiç jimnye lpg takan yokmu? iyi veya kötü bi yorum okusam.. benim aracımda çok yakıyor. 1.3 olmasına rağmen yakıt konusunda maşallahı var ufaklığın:) marka model verip yorumlarsanız sevinirim..
  3. 1tan

2013 Suzuki Jimny

Ynt: 2013 Suzuki Jimny 2013 ön kaput ön ızgara ve ön tamponu bulsam hemen alırım. fuarda binme fırsatım oldu bagajı 2 parmak daha büyümüş:)

4. 1tan

Suzuki Jimny On Road ;)

Ynt: Suzuki Jimny On Road ;) bunlarda yeni shootlar
  5. 1tan

Suzuki Jimny On Road ;)

Ynt: Suzuki Jimny On Road ;) ooow escudo dediğiniz pikes peak. biliyorum abicim bilmezmiyim:) escudonun kanadından aradım bulamadım abi jimnynin orjinal kanadını taktım :))

6. 1tan

Jimny için Off road değil on road için yardım..

Ynt: Jimny için Off road değil on road için yardım.. hehehe samuray jimnynin atası abicim onlara can feda:) güzel olucak Allahın izniyle.

7. 1tan

Ynt: Jimny için Off road değil on road için yardım.. teşekkürler. ancak ben spacer ve bf lastikleri sezonluk kullanıcam. aracı yaz sezonu yere basacağımız zaman güzel offsetli ve max 225 taban asfalt lastikleri ile kullanıcaz. değişik bişey olucak farkındayım ama bakalım bakalım:)
  8. 1tan

Jimny Orijinal Teybin Özellikleri

Ynt: Jimny Orijinal Teybin Özellikleri anladım teşekkürler:)
  9. 1tan

Jimny Orijinal Teybin Özellikleri

Ynt: Jimny Orijinal Teybin Özellikleri merhabalar. teybin arkasında usb çıkışmı var yoksa ordaki jackden dönüştürücü vasıtasıylamı usb kullanabiliyoruz? yani piyasadaki 150 tl ye dönüştürücüye muhtaçmıyız? :) teşekkürler..

10. 1tan

km nasıl hesaplanır?

Ynt: km nasıl hesaplanır? merhabalar. aracınıza orjinalinden büyük ebadda lastik takarsanız tabiiki km göstergesi hatalı gösterecektir.ancak bu lastiğin orjinal lastiklerden büyük olduğu zaman gerçekleşir. mesela siz 15 inç jant yerine 17 veya 18 inç jant takarsanız tekerin attığı tur sayısı...

11. 1tan

Jimny için Kış lastiği

Ynt: Jimny için Kış lastiği 215x75x16 lastikleri takarsam çekişinde ve yakıtında hissedilir düşüş+artış hissedermiyim acaba? bide 215 taban bf a/t lastikle 1" spacer kullansam ne gibi değişim olur aracımda? sadece lastiklerim kalın ve dodiklerden çıksın istiyorum.
  12. 1tan

Lassa competus A/T 195/80/15

Ynt: Lassa competus A/T 195/80/15 edit....................

13. 1tan

Suzuki Jimny On Road ;)

Ynt: Suzuki Jimny On Road ;) efsane scudo dediğiniz nedir? :)
  14. 1tan

Ynt: Jimny için Off road değil on road için yardım.. teşekkür ederim.. şu kara kışı atlatana kadar bişey yapamıycam zaten. şimdi bf goodrich lastik alıcam bu haftasonu. kış lastiği gerekli bana. 205 70 15 yerine 215 75 15 koymamın sakıncası varmıdır,yakıtı ne kadar arttırır,gidişini ne kadar...
  15. 1tan

Ynt: Jimny için Off road değil on road için yardım.. öncelikle değerli yorumlarınız için çok teşekkürler.. amacım herkesin yaptığından ziyade farklı şeyler yapmak.. yabancı sitelerde görüyorsunuzdur adamlar toyota hiluxları,apacheleri yere oturtuyolar. benim amacım ise sadece tekerle dodik...

16. 1tan

Suzuki Jimny On Road ;)

aracımı off yerine on road yapmaya karar verdim.. yakında basabildiğim kadar da yere basıcam coilover ile. şimdilik çıtırdan resimler..
  17. 1tan

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) Birtan ÇOLAK (Suzuki Jimny 1.3 JLX 2009) Tuzla/İstanbul
  18. 1tan

merhaba arkadaşlar. gezenbilir sitesini internette gezinirken şans eseri buldum. ve sitede dolaştıkça gerçekten çok kaliteli bi site olduğunu farkettim.. sitedeki arkadaşların birbirleri ile yardımlaşıp,fikir alışverişi gerçekten şahane.. ismim birtan ve istanbul tuzlada oturuyorum. yaklaşık 3...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,174
Kayıtlı Üye Sayımız
167,059
Kaydolan Son Üyemiz
dancebykarizma@gmail

Çevrimiçi üyeler

Geri