Arama sonuçlarınız

1. M

Antalyada Kamp Alanları Listesi

Ynt: Antalyada Kamp Alanları Listesi 2 hafta sonra antalyadan bisiklet ile alanyaya doğru kamp yapmaya gidecegiz. yoruldugumuzda manavgatta bir gece kalıp oradan yeniden alanyaya gidebiliriz ancak manavgat a da alanyaya da daha önce gitmedik ve gidip orada da özelleştirilmiş bir kamp alanında...

2. M

Antalya - Adrasan

Ynt: Antalya - Adrasan Kamp yapılacak fazla el değmemiş yerler var mı rota üzerinde bildiginiz ?
  3. M

Türkiye turum 1 Nisan'da Antalya'dan başlıyor

Ynt: Türkiye turum 1 Nisan'da Antalya'dan başlıyor Antalya içi rotanız nedir direk mi cıkacaksınız ve turunuzu nerede bitireceksiniz. simdiden kolay gelsin diyorum

4. M

salcano 212hd nicin tercih edilmeli ya da edilmemeli

yeni bir bisiklet almayı düşünüyorum cok kararsız kaldım. genel olarak asfaltta kullanacagım o yuzden lastik kalınlııgı yol için tercih edilmemeli gibi bilgiler aldım. 800 tl civarında bütcem var ancak o bisikleti alırsam bir de bir süre sonra parça degıstırmek istemiyorum. ona es deger olarak...
  5. M

Likya Yürüyüşü ( Haziran ayı 2012)

Ynt: Likya Yürüyüşü ( Haziran ayı 2012) Biraz alakasız olacak ama özür dilerim. yeni üye oldugum için özelden yazdıgımda görunmuyormus anladıgım kadarıyla ancak aynı konular için forumu mesgul etmeyeyim demiştim. Antalya merkezden 25-30 km uzaklıkta aynı zamanda yüzebilecegim bir kamp yolu...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,174
Kayıtlı Üye Sayımız
167,059
Kaydolan Son Üyemiz
dancebykarizma@gmail

Çevrimiçi üyeler

Geri