Arama sonuçlarınız

1. cagatay67

Dacia Duster; Gündüz Farı Montaju Hakkında

yakışmış güle güle kullanın :) ... Aslında arabayı ilk aldığımda galeride gündüz farı için Dacia ambleminin hemen sağ ve soldaki boşluğa düşünmüştüm. Bilmiyorum yerini tam tarif edebildim mi ama aşağıya değilde amblem hizasındaki sağlı sollu başlıklara. Tam o kısım kadar gündüz farı buldum en ve...

2. cagatay67

Telsiz seçimi hakkında yardım

Ynt: Telsiz seçimi hakkında yardım evet fakat mobil olarak ne kadarlık bir kullanım mesafesi sağlayabilirler iyi bir antenle onu merak ediyorum
  3. cagatay67

Ynt: Telsiz seçimi hakkında yardım Link: http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-lisanssiz-telsiz-satilik-president-am-fm-3bantli-jfk-cb-100667724/detay Bu ürünü kullanım için belge şart sanırım

4. cagatay67

Selamlar.. Öncelikle bu konuda çok çok yeni olduğumu belirtmek isterim. Bir süre araştırma sonucunda kafam iyice karışmış durumda. Umarım konu kalabalığı yapmış olmam. Öncelikle amatör telsiz kullanımı için bir belgem yok. Benim niyetim sadece şehir içinde offroad buluşmalarında kullanabileceğim...
  5. cagatay67

Zonguldak buluşması

Arkadaşlar merhabalar. Zonguldak sayfamız çok yavan kalmış. Biz offroad severler olarak birbirimizi tanısak buluşma ayarlasak nasıl olur. Umarım yakın zamanda yeterli kitleye ulaşabiliriz.

6. cagatay67

DACİA DUSTER 4X4 MAT KAPLAMA

Ynt: DACİA DUSTER 4X4 MAT KAPLAMA budur ! ancak bu kadar güzel olabilirdi tebrikler.

7. cagatay67

Dacia Duster 4x4 Thule Bagaj & Warn Sis Lamba Montajı

Ynt: Dacia Duster 4x4 Thule Bagaj & Warn Sis Lamba Montajı işte bu ya harika ;)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri