Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlginiz için çok teşekkürler, zaten bu başlığı açmadan önce sizin konunuzu okumuştum, açıkçası saly'ye sıcak bakmama sebep olanda sizin bu topiğiniz olmuştu :)
açıkçası herşey ciddiye binip alma kısmına geçmeyi beceribilirsem tecribelerinizden dolayı zaten sizi özel olarak rahatsız etmeyi...
Cevabınız için teşekkür ederim.
Geçenlerde sanırım sizin satılık ilanınız vardı nette. Ya da sizinki ile aynı karavan ve araçla başka birinin ilanı idi.
Sitede yazılan ve tecrübe edilen çeşitli sebeplerden dolayı Erba'ya uzağım biraz, ama tabiki yinede araştırıyorum hepsini ön yargı olmadan...
Bizzat görmedim ama netten inceledim birkaç gün önce, sıfır maksi karavanları çok uygun evet ama malesef çok çekici gelmedi bana. Tabi ki ne kadar ekmek o kadar köfte demişler orası da ayrı. Yine de teşekkür ederim, şimdilik aynı paraya daha düzgün ama 2. El birşeylere niyetliyim
öncelikle iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim :) sizin ikizlere de maşallah, artık kendi karavanlarıyla gezme vaktleri gelmişte geçiyor bile :) inşalşah bizde sağlıklı büyüdükleri o günleri görürüz.
o zamanlar pi2010 düşünürken uzun yolculuklar planlamamıştım zaten, çadırın bir tık üstü...
Peki yukarıda bahsettiğim 2 marka ile ilgili (saly ve başoğlu) fikirleriniz nelerdir? 2005 ve sonrası modellerinin, daha eski avrupa karavanlara göre kalite anlamında eksiği çokmudur?
Öncelikle cevabınız için teşekkürler.
aracın dengesi ya da çeki demirine binen yükle alakalı endişem yok. Karavan harici, ama benzer ağırlık/güç/yük ilişkisi olan başka deneyimler edinmişliğim var aracımla.
Ama daha önce ufak tefek römork dışında karavan vb birşey çekmediğim için sizin...
Herkese merhaba,
Ortalama 1 yıldır çekme karavan alma düşüncem var.
Daha doğrusu 1 yıl kadar önce Pino pi2010 model karavan almanın niyetine girmiştim (hem 2 kişilik bir aile olmamızdan ötürü hemde bütçeden dolayı seçim buydu). Uygun bir rakama 2.el buldum, ama ben gidip alana kadar başkasına...
Herkese merhaba. Bende Mimaroba'dayım
Aralık ortasından sonra planlanan etkinlikler olursa bende katılım gösterebilirim.
Ya da fikirler doğrultusunda hep beraber de planlama yapabiliriz sanırım.
Herkese merhaba. Bende Mimaroba'dayım
Aralık ortasından sonra planlanan etkinlikler olursa bende katılım gösterebilirim.
Ya da fikirler doğrultusunda hep beraber de planlama yapabiliriz sanırım.
Herkese merhabalar,
İnternette motosikletim için römork aramayla başlayıp, kendimi karavan bakarken bulmam ve devamında bu siteye denk gelmemle birlikte içerikte hoşuma gidince üye oldum.
İşim gereği yıllardır bir çok ülke bir çok coğrafya gezdim ve site de bu sebepten çok ilgimi çekmişti.
Yakın...