Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
En Sanslısı benim demekki Yeni aldığım WV T3'ümün Noter satışı ve TÜV muayensinden vede Trafik sigortasından sonra Yeni Karavan Ruhsatımı almak için Trafik şb.ye gitiğimde görevli memura sadece şifaen Aracımda fabrika çıkışı orjinal Kendi çeki demirinin olduğunu ruhsata işli olmadığını M2...
Ynt: T3 düzenleme Yaza yetiştirmek istiyorum.
Ön Koltuk ve kapı içleri Masam tamamlanmadı. onları yapıyorum. Bunun yanında Elektirik işleri'de var tabii 1000 V.Köselli invertör'üm ve Redresörüm var onları bağlamak istiyorum. Buzdolabına yeter sanırım..Fikirlerinizi bekliyorum.
Ynt: ilkbahar 2012 de gürcistan gezisine katılmak isteyenler.
İnşallah T3 ümle İstanbuldan yola çıkmayı düşünüyorum.Bazı ayrıntıların netleşmesini bekliyorum. Gidemesemde eminimki çok güzel bir yolculuk olacak.
Bu tip toplu şekilde tur programlarının çoğalması dileğiyle... ;)
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)
Bende size Sarkoyden ficilar dolusu nefis saraplar,Tekirdagin en Leziz kofteleri ve Kucak dolusu sevgi ve saygilarimi sunuyorum. ;)
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)
Herkeze selamlar. Uzun zamandır Karavan Meraklısıydım.Hayellerimi bu zamana kadar ertelediğim için şimdi daha çok üzülüyürum. Gezenbilir'i Uzun zamandır takip etmekteyim ve sizlerin sayesinde birçok işimi daha çabuk ve bilinçli olarak hallettim.1965...