Arama sonuçlarınız

1. Hasan Göçmen

SAANEN KARAVAN (Lüleburgaz Saanen Keçi Çiftliği)

Ynt: SAANEN KARAVAN (Lüleburgaz Saanen Keçi Çiftliği) Teşekkürler zentoz .İşlerden uzun bir zamandır imalata ara vermişti.Geçen Hafta başladım ve resimlerini ekliyorum.Bu aradada mimari projeji değiştirdim uzunlu 370 oldu yatak sayısı 1 adet çift kişilik + 1 adet ranza olmak üzerede 4 kişiliğe...

2. Hasan Göçmen

Ynt: SAANEN KARAVAN (Lüleburgaz Saanen Keçi Çiftliği) Yandan görünüş jpg
  3. Hasan Göçmen

Ynt: SAANEN KARAVAN (Lüleburgaz Saanen Keçi Çiftliği) Yandan görünüş

4. Hasan Göçmen

Ynt: SAANEN KARAVAN (Lüleburgaz Saanen Keçi Çiftliği) böylede olabilir çalışmalara devam
  5. Hasan Göçmen

Ynt: SAANEN KARAVAN (Lüleburgaz Saanen Keçi Çiftliği) YERLEŞİM PLANI

6. Hasan Göçmen

Ynt: SAANEN KARAVAN (Lüleburgaz Saanen Keçi Çiftliği) Şasinin yanlarından 30 cm çıkmaları olacak.Arka taraftanda 40-50 cm çıkma olacaktır.50 lik kare kaplin ve denge tekerleğini temin ettim hafta başında onların montajını yapacağım.Dingilin ortasında pis su tankı olacak polyesterden şekline...

7. Hasan Göçmen

Ynt: SAANEN KARAVAN (Lüleburgaz Saanen Keçi Çiftliği) ve nihayet resimleri ekleyebildim.
  8. Hasan Göçmen

Ynt: SAANEN KARAVAN (Lüleburgaz Saanen Keçi Çiftliği) Ve nihayet kaynak montajına başladım.Bu gün 50 lik kaplin ve ön destek tekerleği geliyor.Burada beni düşündüren kaplinin yerden yüksekliği ne olacaktır.Bilen arkadaşlar var ise bilgilendirirse sevinirim.Binek aracım 2000 model passat tdi...
  9. Hasan Göçmen

Ynt: SAANEN KARAVAN (Lüleburgaz Saanen Keçi Çiftliği) Ve nihayet şasi için profilleri bu gün kestim.Tabiki bu geçen süre içinde bir çok proje inceledim , proje çizdim seçim yapmak için çok kararsızdım.İmalat resimlerini bir kaç gün içinde yayınlayacağım.Şimdi projeyi ekliyorum yorumlarınızı...

10. Hasan Göçmen

Ynt: SAANEN KARAVAN (Lüleburgaz Saanen Keçi Çiftliği) Facebook ta sayfam var Lüleburgaz Saanen Keçi Çifliği yazarsanız bulursunuz.Karavan projelerini hep değiştiriyorum şimdi ise 2m x 3m olarak çizdim.Bakalım daha dingil olarak bahçede duruyor.Hep kafamdaki 750 kg ağırlık 2mx4m sınır...

11. Hasan Göçmen

Kırklareli Kamp Ve Karavan Turizmi

Ynt: Kırklareli Kamp Ve Karavan Turizmi Çok güzel yerler mevsimde şu an müsait gidip gelinebilir.
  12. Hasan Göçmen

Ynt: SAANEN KARAVAN (Lüleburgaz Saanen Keçi Çiftliği) 30x30x2 mm kutu profil olarak düşündüğüm karkası ahşap yapmaya karar verdim.5cmx5cm çam keresteden yapmaya karar verdim.

13. Hasan Göçmen

Beyaz Defender 110 1990 Model

Ynt: Beyaz Defender 110 1990 Model Çok güzel bir araç çocukluğumuzda TRT de safarileri bu araçlarla çok seyrettik.Hala çekici ,dayanıklı,güven veren bir araç.
  14. Hasan Göçmen

yeni lada largus (yani bildiğin dacia) :)

Ynt: yeni lada largus (yani bildiğin dacia) :) Güzel
  15. Hasan Göçmen

yeni lada niva

Ynt: yeni lada niva 1990 model opel Kadett sahibiyim satıp Lada almayı düşünüyorum ve araştımadayım 4x4 istediğimden .Takas düşünen varsa görüşürüz.

16. Hasan Göçmen

Ynt: Kırklareli Kamp Ve Karavan Turizmi Ben Lüleburgaz ilçesi Karaağaç Köyünde hayvancılık ile uğraşıyorum köyün iki tarafında çok güzel gölet var ve etrafı meşelik yaz kış gidilebilir.
  17. Hasan Göçmen

Ynt: Kırklareli Kamp Ve Karavan Turizmi Kırklareline bağlı bir çok köylerin göletleri var ve gölet kenarlarında kamp yapılacak çok güzel yerler var.
  18. Hasan Göçmen

Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi

Ynt: Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi Kolay gelsin bende yeni başladım devamınızı merakla bekliyorum

19. Hasan Göçmen

Ynt: SAANEN KARAVAN (Lüleburgaz Saanen Keçi Çiftliği) erhan bey , cemsar bey teşekkürler.
  20. Hasan Göçmen

Ynt: SAANEN KARAVAN (Lüleburgaz Saanen Keçi Çiftliği) Yusuf bey teşekkürler Şase U veya C bükümlü saç değil 50x70x3 kutu profil olacak zaten. Şase üstü iskeleti ise metalci olarak ilk aklıma gelen demir profil oldu daha kolay olacağını düşündün.Ama üst karkas büyük bir ihtimal ile alüminyum...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri