Arama sonuçlarınız

1. Hasan Göçmen

Karvan Yapımı 3m 2.proje

Ynt: Karvan Yapımı 3m 2.proje İç kaplama bitti kısmetse yarın akşam yayınlayacağım.

2. Hasan Göçmen

Karvan Yapımı 3m 2.proje

Ynt: Karvan Yapımı 3m 2.proje Resimlere devam
  3. Hasan Göçmen

Karvan Yapımı 3m 2.proje

4. Hasan Göçmen

Karvan Yapımı 3m 2.proje

5. Hasan Göçmen

Karvan Yapımı 3m 2.proje

6. Hasan Göçmen

Karvan Yapımı 3m 2.proje

Ynt: Karvan Yapımı 3m 2.proje Bugün ekopanel ile zemin kaplaması bitti yarın atık su deposunu yapacağım.Resimlerde görülen zemin üzerinde kaplaması yapılmayan yer de olacak.Ölçüleri ise 100x60x250 .150 litre olacak.Atık su deposu 0,5 galvaniz saç ve polyester kaplama olacak.

7. Hasan Göçmen

Karvan Yapımı 3m 2.proje

Ynt: Karvan Yapımı 3m 2.proje Bir resim eksik yayınlamışım.
  8. Hasan Göçmen

Karvan Yapımı 3m 2.proje

Ynt: Karvan Yapımı 3m 2.proje Şu an yayınladığım resimleri cep tel ile çektiğimden net değil bir sonraki resimleri kısmetse fotoğraf makinası ile çekeceğim.
  9. Hasan Göçmen

Karvan Yapımı 3m 2.proje

Ynt: Karvan Yapımı 3m 2.proje Şimdi bitirmek üzere işlere başladım.İlk önce yarım kalan boya işleri bitti.Tabanı kompozit panel ile kapladım.Kompozit üzerine Ekopanel ile kaplayacağım.Çamurluk davlunbazları bitti.Kısmetse yarın Eko paneli zemini kaplayacağım ve iç duvarları osb ile kaplayacağım.

10. Hasan Göçmen

Karvan Yapımı 3m 2.proje

Ynt: Karvan Yapımı 3m 2.proje Sayın airboat 4 işlemi bilmeden bu işe başladığımımı düşündünüz yoksa ? :)25 m² de maksimum 40 kg farkediyor.Ben zaten dış kaplama olarak ekopanel ve ctp kullanacağım.Ayrıca sahibinden.com sitenizdeki ürünlere baktım bana bayağı pahalı geldiler vardır bir hikmeti...

11. Hasan Göçmen

Karvan Yapımı 3m 2.proje

Ynt: Karvan Yapımı 3m 2.proje Şase ayarlandı ve yan karkasları şase üzerine montajı yapıldı.Kısmetse salı günü ara profillerini bağladıktan sonra zemin ve iç kaplamasına başlayacağım.
  12. Hasan Göçmen

Karvan Yapımı 3m 2.proje

Ynt: Karvan Yapımı 3m 2.proje Sayın Kağan bey ruhsat değil de tip onay belgesine ihtiyacım olacak.Onuda tedarik edeceğimi düşünüyorum.Daha önce alış veriş yaptığım yer römork ve römorka benzer değişik imalatları var.O firma ile çok samimi arkadaşım vasıtası ile alacağımı düşünüyorum.Arkadaşım...

13. Hasan Göçmen

Karvan Yapımı 3m 2.proje

Ynt: Karvan Yapımı 3m 2.proje Sayın merkezci sizin sorularınıza cevap aşağıdaki linklerdedir . http://www.tetrapak.com/tr/environment/tp-turkey-cevre/geri-kazanim/tarihce http://www.nemkayapi.com/6_mmekopan
  14. Hasan Göçmen

Karvan Yapımı 3m 2.proje

Ynt: Karvan Yapımı 3m 2.proje Yan cephe karkas imalatı
  15. Hasan Göçmen

Karvan Yapımı 3m 2.proje

Ynt: Karvan Yapımı 3m 2.proje Yan cephe karkas imalatı

16. Hasan Göçmen

Karvan Yapımı 3m 2.proje

Ynt: Karvan Yapımı 3m 2.proje resim 6
  17. Hasan Göçmen

Karvan Yapımı 3m 2.proje

3,7 m lik ilk yapmış olduğum karavanda görmüş olduğum hatalarım ve eksikliklerim den dolayı şimdi 3 m lik 2 kişilik karavan yapmaya başladım.Şase ve iki yan cepheler bitti.Karkas 30x30x1,5 kutu profil olarak yaptım.Dış kaplama malzemesi olarak Ekopanel (Geridönüşümden preslenmiş 6mm kalılıkta...
  18. Hasan Göçmen

SAANEN KARAVAN (Lüleburgaz Saanen Keçi Çiftliği)

Ynt: Saanen Karavan (lüleburgaz Saanen Keçi Çiftliği) Şehir dışında kısa süreli bir iş aldığımda yapmakta olduğun karavanımı keyfe keder topladım.İstanbul maltepe den Sakarya Ali Fuat Paşa ya ilk yolculuğumu yaptım.Hızım 80 km gibi idi.2 veya 3 kez 100 km çıktım.Yakıt olarak % 30 artış...

19. Hasan Göçmen

Ynt: Saanen Karavan (lüleburgaz Saanen Keçi Çiftliği) Ön ve arka CTP kaplama işi bitti.Sol yan ve tavan kaplaması kaldı.Eğimli cepheleri yapıştırmada baskı yapması için panjur ipi kullandım.Ve aynı zamanda ipin altına laminat parke sıkıştırdım baskı istediğim gibi oldu.Zaten Baskı süresi 1-2...
  20. Hasan Göçmen

Ynt: Saanen Karavan (lüleburgaz Saanen Keçi Çiftliği) Aracım boş iken çeki demiri topuz merkez yüksekliği 45 cm ama karavan daha bitmediği halde kaplin merkez yüksekliği 38 cm .Kaplin yüksekliği hesabında hata yaptım.Karavan tam bittiğinde kaplin yüksekliğini değiştireceğim.Bu konuda benzer...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri