Arama sonuçlarınız

1. H

hilux nasıl bir araçtır???

Ynt: hilux nasıl bir araçtır??? Usulune uygun kullanıldımı arıza ihtimali azalır. Ayrıca toyota en kalıteli arac ama alırken sıfır almak en iyisi.

2. H

Sizce Hangi Hilux'u Almalıyım

Ynt: Sizce Hangi Hilux'u Almalıyım Kamyonetlerde 2 yıllık muayene oluyormuki?
  3. H

Nissan Team sticker..

Ynt: Nissan Team sticker.. Hurriyet gazetesine benzemis.

4. H

Hilux e Vinç ve Tampon

Ynt: Hilux e Vinç ve Tampon Seninki güzel olmuş kıvırmaları caka damı yaptın birde bir darbede kaynak yerlerinden ayrılmasın. Birde öndeki o galvanizli parça satınmı alınıyor yoksa yapılıyormu? ( ön sayfadaki çelik teli kılavuzlayan parça.) Sevgiler ve saygılar.
  5. H

Hilux e Vinç ve Tampon

Ynt: Hilux e Vinç ve Tampon Ben aracı almadım ama skystar, hilux veya navara dan hesaplı birini alacağım ama tip olarak 1.sahifedeki gibi düşünüyorum.

6. H

Hilux e Vinç ve Tampon

Ynt: Hilux e Vinç ve Tampon Ustadım bende kendim yapabilirim yanlız kalıp ve kesmeyi nasıl yapıyorsun böyle temiz bir şekilde onu merak ettim. Nissan skystar veya Hilux arac için üstündemi ölçüyorsun yoksa başka bir yerdenmi alıyorsun. selam ve saygılar.

7. H

VECTOR 4000 Antenna Montajı Anlatımı (resimli)

Ynt: VECTOR 4000 Antenna Montajı Anlatımı (resimli) Selam teknoka anteni kaça almıştın? Ve fark görüyormusun? Teşekkürler.
  8. H

Arabanızı Suyla Çalıştırın :)

Ynt: Arabanızı Suyla Çalıştırın :) Bu sistemde çok çok az hidrojen üretilebiliyor ( arac giderken üretim yapılıyor ) ve dolayısıyla sizin sarfettiğiniz yakıtın yanında üretilen miktar minnacık kalıyor dolayısıyle paranıza yazık. Başka sistemlerde direkt su yanma odasına gönderiliyor yani farklı...
  9. H

Aracıma İngiltere'den Talip Var

Ynt: Aracıma İngiltere'den Talip Var Oltayı sallıyorlar balık düşerse diye.

10. H

Arka ağırlık

Ynt: Arka ağırlık iki cuval çimento koy fiatı 16 TL istediginde indirirsin olur biter.

11. H

Actyon Sports 4x4 M.T.V.indirimi hakkında (2008 Modeller)

Ynt: Actyon Sports 4x4 M.T.V.indirimi hakkında (2008 Modeller) Başka başka vergi dairesi farklı hesaplıyabiliyor.
  12. H

SsangYong Vergilendirme

Ynt: SsangYong Vergilendirme Kasko değerini internettenmi bakıyorsunuz yoksa sigortacıya ricamı ediyorsunuz?

13. H

B2 yetki belgesi hakkında

Ynt: B2 yetki belgesi hakkında Cevapların için cok tesekkür ederim.
  14. H

Ynt: B2 yetki belgesi hakkında Cogunluk hususi yazıyor onunla yuk tasıyor. T.polısı gozuyle herkesi tasıyıcı gibi goruyor. Ben uygulama nasıl diye soruyorum. Birde trafik sigortası kac para? Tesekkurler.
  15. H

Navara Almak İstiyorum Düşünceleriniz

Ynt: Navara Almak İstiyorum Düşünceleriniz Navaramı skystar mı diye dusunuyorum.

16. H

NAVARA OTOMATİK

Ynt: NAVARA OTOMATİK Navara satanların bazıları yarım otomatik diye satıyor. Bunlarda tam ve yarım otomatik varmı?
  17. H

Vergilerimizi Doğru Araca Doğru Olarak Ödemek

Ynt: Vergilerimizi Doğru Araca Doğru Olarak Ödemek Cari acık buyuk oldugu icin benzin ve mazot 5 TL ye dayandı. Ordan burdan ne cıkarsa kardır diye dusunuyorlar.
  18. H

Nissan Radyo Kodu Cozulmesi

Ynt: Nissan Radyo Kodu Cozulmesi Ilk 4 tusla kod yazılıyor 6.tusla kod aktif ediliyor.

19. H

Ben otomobil gibi kullanmak amacıyla 4x2 arac almak istiyorum. Ticari olarak kullanmayacagım vergi numaramda yok. Bu araclara B2 belgesi istiyorlarmı?( Hususi kullanmak icin) Aracın trafik sigortası kac para ( Cift kabinli) Bu sartlarda kullananların bilgileri bizleri aydınlatır. Cok cok...
  20. H

Ssangyong Actyon 4x2 Hakkında

Ynt: Ssangyong Actyon 4x2 Hakkında Cruse control eğer uzun yolda kullanıyorsanız çok gerekli ama şehir içi gereksiz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri