Arama sonuçlarınız

1. H

Zeitgeist Addendum

Ynt: Zeitgeist Addendum Koyunlara masallar anlatılarak masal dinlemeye alıstırma.

2. H

Oyuncu; Gamer (2009)

Ynt: Oyuncu; Gamer (2009) Guzel ve dusundurucu bır film.
  3. H

Into The Wild (2007)

Ynt: Into The Wild (2007) Olaganustu bir film.

4. H

Çok Uzun Mesafeli Fener Arıyorum

Ynt: Çok Uzun Mesafeli Fener Arıyorum Ledin omru teorik olarak sonsuz. Omru kısa olanlar flamanlı lambalar.
  5. H

Sonu geldi denilen Defender'ın yenisini yine Otokar mı üretecek

Ynt: Sonu geldi denilen Defender'ın yenisini yine Otokar mı üretecek Otomobil modelide harikaymış.

6. H

Aranıyor - Devamlı 4 Çeker Olmayan Bir Araç

Ynt: Aranıyor - Devamlı 4 Çeker Olmayan Bir Araç Japon ama hangi japon?

7. H

Ynt: Çok Uzun Mesafeli Fener Arıyorum Kardeşim baksana ne yazmışım aynı cins diyorum 200 lumenlikleri mukayese edeceksin çok pahalı ve ucuzu aynı diyorum 300 lüklerde aynı sekilde pahalı ve ucuzu var önce ne yazılmış iyi okumak lazım. Marka faktorü kazığın temel nedeni. İçerdeki ledleri imal...
  8. H

SKYSTAR ım 5 AYDA 2 KERE ES ROT ARIZASI VERDİ

Ynt: SKYSTAR ım 5 AYDA 2 KERE ES ROT ARIZASI VERDİ Aslında yerlininde orginal kalitesinde olması gerekiyor yani bizde o teknoloji var ama küçük imalatçılar o kalitede yapamıyorlar. Sen birdaha götür ve garantiden değiştir son yaptırdığını.
  9. H

SKYSTAR ım 5 AYDA 2 KERE ES ROT ARIZASI VERDİ

Ynt: SKYSTAR ım 5 AYDA 2 KERE ES ROT ARIZASI VERDİ Anormal kazık fiatla satıyorlar.( Orjinalini)

10. H

Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı

Ynt: Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı Bir sinama gibi seyrettim yaptıklarınızı. Saygılar.

11. H

Yeni Bir Land Cruiser Sizlerle.

Ynt: Yeni Bir Land Cruiser Sizlerle. Toyotanın havası baska oluyor. Gule gule kullanın.
  12. H

2008 Hilux Modifiyesi

Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi Gercekten olaganustu olmus. Gule gule kullan.

13. H

Çakı Seçimi Konusunda Yardım

Ynt: Çakı Seçimi Konusunda Yardım Ben hep Viktorinox alıyorum ama arkadasların dedigi gibi kullanmaya kıyamıyorsun.
  14. H

Ynt: Çok Uzun Mesafeli Fener Arıyorum Fenerler hepsi led ve aydınlatması aynı tip ledlerde (markaları ayrıda olsa) aynı olur. Verdiginiz cok yuksek fiat kazıgıdır. Yani ucuzu ve dayanıklısını almak en iyisidir.
  15. H

aks kesme

Ynt: aks kesme Gecmis olsun . Kasko arızaları karsılıyormu?

16. H

Bu Hilux Nasıl Yapılır?

Ynt: Bu Hilux Nasıl Yapılır? Kutba giderken seyrettim NG kanalda.
  17. H

2007 Mitsubishi L200 projesi

Ynt: 2007 Mitsubishi L200 projesi Aracınız harika olmus gule gule kullanın.
  18. H

4X4 PICK-UP’ların ÖTV ve MTV Tutarları Hakkında

Ynt: 4X4 PICK-UP’ların ÖTV ve MTV Tutarları Hakkında Bakalım gelecek ne gosterecek.

19. H

Acil Durumda Yapılabilecekler

Ynt: Acil Durumda Yapılabilecekler Hernekadar zaman geçmissede anahtar olayının doğrusunu yazayımda bilinsin. Kumandalar ses sinyalleriyle. ışıkla ve radio frekans vasıtasıyla iletişim kurarlar. Oto kumandaları bazıları ışık bazıları Radio Frekans ile haberleşir. Eger kumandada beyaz led...
  20. H

TÜV 15.01.2012 itibariyle KUSUR TABLOSU

Ynt: TÜV 15.01.2012 itibariyle KUSUR TABLOSU Original olmayan jantmı demek istiyor acaba? Yahutta kırık yamuk dışarı taşanmı? Yoruma ve memuruna bağlı bir durum.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri