Arama sonuçlarınız

1. H

Nikon D800

Ynt: Nikon D800 3000 dolara 36M piksek bedava ama piyasaya daha düşmedi veya ben görmedim.

2. H

5.2 V8 'im Opel Corsa kadar yakıyor

Ynt: 5.2 V8 'im Opel Corsa kadar yakıyor Araçta elektronik bir arıza olmalı yoksa o değer olamaz.
  3. H

Sonunda bende Defendırıma kavuştum....

Ynt: Sonunda bende Defendırıma kavuştum.... Hayırlı olsun.

4. H

Vize Ücretleri El Yakıyor

Ynt: Vize Ücretleri El Yakıyor Vize ücretleri epey kazık.
  5. H

NİVA YAKIT TÜKETİMİ İÇİN ACİL YARDIM. İFLAS EDİYORUM.

Ynt: NİVA YAKIT TÜKETİMİ İÇİN ACİL YARDIM. İFLAS EDİYORUM. Lada Niva için normal sarfiyat. En az yakmak için devamlı en yüksek vitesle gitmek lazım.

6. H

Mitsubishi 2.8 Turbo dizel araç egsozdan siyah duman atıyor.

Ynt: Mitsubishi 2.8 Turbo dizel araç egsozdan siyah duman atıyor. Muayene zamanı tekrar bağlarsın.

7. H

Sportage'im Siyah Duman Çıkarıyor - Atıyor ?

Ynt: Sportage'im Siyah Duman Çıkarıyor - Atıyor ? Motor yenilenme zamanı gelmiş demekki.
  8. H

TATA Defender geliyor mu ?

Ynt: TATA Defender geliyor mu ? Tata markasıyla LR ucuz gelirse alınır.
  9. H

hilux hayalim gerçek oldu..1998 2.8 hilux artık benim....

Ynt: hilux hayalim gerçek oldu..1998 2.8 hilux artık benim.... Guzel arac, gule gule kullanın.

10. H

Sonunda bende Defendırıma kavuştum....

Ynt: Sonunda bende Defendırıma kavuştum.... Hayırlı olsun.

11. H

Hayalimdeki VX 80 ime kavuştum..

Ynt: Hayalimdeki VX 80 ime kavuştum.. Aracın hayırlı olsun.
  12. H

Subaranun motor sıkıntısı

Ynt: Subaranun motor sıkıntısı Lpg dendir. Bakın Kia ceed lpg den ne hale gelmis Arac eski degil 1-2 senelik

13. H

Navara'nız Ne Kadar Yakıyor?

Ynt: Navara'nız Ne Kadar Yakıyor? Herhalde navarada 7-8 litre/100km yakalamak basarı olur.
  14. H

Bir Jeep'cinin Land Cruiser VX80 Günlüğü

Ynt: Bir Jeep'cinin Land Cruiser VX80 Günlüğü Abartmıssın epey kalın olmuş ama araca harika bir görüntü katmış.
  15. H

Skystar Çekiş Problemi

Demekki sağır açılmış.( Eğer başka bir problem görünmüyorsa)

16. H

Sis Farları Yüzünden Arabayı Bağlıyorlardı.

Ynt: Sis Farları Yüzünden Arabayı Bağlıyorlardı. Süs olarak olsada aynı sorun var yani kabul etmiyorlar.
  17. H

Skystar Çekiş Problemi

Bu problem araba yeniyken ilk 5000 km de sağır açıldıysada olur. Çünkü aşagı yukarı önemli yerler bakılmış. Aracı kullanılmışmı aldın sıfırmı?
  18. H

SKYSTAR ım 5 AYDA 2 KERE ES ROT ARIZASI VERDİ

Ynt: SKYSTAR ım 5 AYDA 2 KERE ES ROT ARIZASI VERDİ Teflon cok pahalıdır 30 tl ye yapılmaz ve rengi süt beyazıdır. Ustalar hepsine teflon derler ama herhalde Nylon101 kullanmışlardır.

19. H

Aranıyor - Devamlı 4 Çeker Olmayan Bir Araç

Ynt: Aranıyor - Devamlı 4 Çeker Olmayan Bir Araç Hususi kullanıp zevk için alıyorsan farklı bakılır. Yani seçme epey zor oluyor.
  20. H

SKYSTAR ım 5 AYDA 2 KERE ES ROT ARIZASI VERDİ

Ynt: SKYSTAR ım 5 AYDA 2 KERE ES ROT ARIZASI VERDİ Nylon101 den yap hiçbirşey olmaz yahutta süper istiyorsan teflondan yap hiçbirşey olmaz. Ama adamlar bir iki senede bozulsun istiyorlarki malzemeden kazansınlar. İyisini yapsalar hiç bozulmaz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri