Arama sonuçlarınız

1. arthurilyuts

Duster'a CB (27MHz) anten...

Ynt: Duster'a CB (27MHz) anten... Duster olmasa da, Anteni araca mante etmenin bir kaç iyi fikir:

2. arthurilyuts

Ynt: Duster'a CB (27MHz) anten... Uzun bir aradan sonra tekrar selam! :) Sn. acincin, en yakin zamanda telsiz antenleri takabilen bir yere ugrayip, SWR degerini olcmenizi tavsiye ederim. Bir de anteninizi mutlaka aracinizin sasesiyla olabilecek en kisa ve bulabileceginiz en kalin kabloyla...
  3. arthurilyuts

Ynt: Duster'a CB (27MHz) anten... Merhaba Sn. acincin! Paylastiginiz resim icin cok tesekkur ederim! Estetik acidan eminim cok guzel olmus, fakat 2 seyi deginmeden edemiyorum. 1 - Sanirim bu durumda anten hic bir sekilde arac sasesiyle temas etmiyor. :o Eger barin onden ve arkadan arac...

4. arthurilyuts

Ynt: Duster'a CB (27MHz) anten... Rize-Balikesir arasi mi? Yanilmiyorsam, bu 1.000 Km. civarinda bir mesafe soz konusu. Bu mesafeyi miknatisli "Midland ML145" ile basardiniz?
  5. arthurilyuts

Ynt: Duster'a CB (27MHz) anten... Tesekkur ederim Sn. ümiterkan! Gormek istediklerim bunlardi! Bu arada Duster'da telsiz kullanan birini bulmusken, sunu sormadan edemiyorum: Aracinizin uzerindeki antenleri ile 27MHz ve (UHF mi, VHF mi?) ile bugune dek kurabildiginiz en uzak mesafeli gorusme...

6. arthurilyuts

Ynt: Duster'a CB (27MHz) anten... Merhaba Sn. ümiterkan! Bahsettiginiz fotolari gorebilecegim sayfanin direk linki verebilirmisiniz? Iki tane gezinize baktim, oradaki fotolarda hic bir telsiz anteni goremedim. Bu arada kullandiginiz telsiz hangi model ve Duster'in icinde neresine monte...

7. arthurilyuts

Ynt: Duster'a CB (27MHz) anten... Miknatisli anten iyi fikir degil. Telsizin gucunun yarisini bile kullanmaniza imkan vermez. Anten isinden anlayan her bir kisi size der ki, miknatisli anten, tam anlaminda anten bile degil. Tek ve tek "artisi", o da kolay kurulumu. Obur tum yonleri...
  8. arthurilyuts

Merhaba Duster sahipleri! Duster'a "CB" (27MHz) anten takan oldu mu? Forumu dolastim ama Duster'a CB anten takani goremedim. Varsa bunu yapan, nasil yaptiginizi paylasabilirmisiniz? Neresine taktiniz? Hangi model anteni kullandiniz? Ben takmak istiyorum, ama varsa once ornekleri gormek...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.