Arama sonuçlarınız

1. Kuzey44

300 Tdi Özel Overland Yapım

Defender işçiliği çok pahalı. 25 binlik malzeme + işçilik, bu araçta 50 bine çıkıyor. Bu nedenle önermiyorum. 300 tdı rn 380 şanzıman birlikteliği bu araçta çok başarılı .Orjinal 300 tdı motorlusunu almanızı oneriyorum. Kolay kolay bozulmaz. Servis giderleri fena değil. Yakıt diğer motorlara...

2. Kuzey44

Defender 3.0tdi Swap Yapılır Mı

Defender mümkün olduğunca mekanik bir araçtır. Teknolojiden ne kadar uzak durursan basın o kadar az ağrır. Audi A5 motoru, otomatik şanzımanı illa ki bu araca takılabilir. Ancaaakk bu motor, şanzıman ciddi elektronik veriler doğrultusunda çalışır. Abs, esp vs. Onlarca veri gerekli. Tüm bu alt...
  3. Kuzey44

Satılık Defender Full Aksesuarlı 90 Model

Aracın başka resimleri var mı. Yüklerseniz sevinirim

4. Kuzey44

Deffender Ihale

Artık mkek satışı yok. TSK, jandarma, sağlık bakanlığı, afad, akut, dsi vs. Elindeki hurda veya eski araçları ihale ile hurdasan a veriyor. Eğer düşündükleri fiyat teklifini alamazlarsa ihale ile kendileri satışa çıkarıyor. Yani ihaleden araç Almak için 2 yol var: 1- hurdasan ı webden takip...
  5. Kuzey44

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Selamlar ben Bülent. Ankara dayım. 1 hafta evvel 96 defender 300 TDI aldım. Ilk off road aracım. Zaman icerisinde toplamayı düşünüyorum. Araştırırken gezebilir.com a rastladım. Değerli bilgilerinizden oldukça faydalanacağım gibi. Henüz deneyimsiz olduğum için şimdilik geri planda durmak uygun...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.