Arama sonuçlarınız

1. T

WJ Çok Acil yardım

Ynt: Wj Çok Acil Yardım Mesajınızı aldım Birkaç sefer aradım ulaşamadım. Artık istanbulda özellikle bu araçlarda uzman bir servise gitmeyi düşünüyorum.Yinede gitmenden önce sizin tanıdığınız yerlere uğrarız. İstanbulda jeep garaj veya master servisi öneriyorlar.Selamlar

2. T

WJ Çok Acil yardım

Ynt: Wj Çok Acil Yardım Aynen iki sanayi sitesinide gezdim nafile, aracı gören ilk defa görüyormuş gibi bakıyor.Hatta birine grand cherokee dedim jeep mi diye sordu :) Hemen topuk tabiki..
  3. T

JEEP servislerinde öpülmek:)))

Ynt: JEEP servislerinde öpülmek:))) yeni aldığım 4.7 aracım için ankarada ki bir serviste expertiz yaptırdım;test cihazı ile hata kotlarına bakıldı, boya kontrolü yapıldı,ve 10 dakika yol testi yapıldı 150 tl ödeme yaptım,ayrıca arka 2 adet Z link demiri ve alt tabla fişekleri değişti 600 tl...

4. T

WJ Çok Acil yardım

Ynt: WJ Çok Acil yardım antalyadayım.Burada bu araçlardan gerçekten anlayan bizi fazla çarpmayacak güvenilir bir servis bilmiyorum.yetkili servis ise ufak işler için büyük rakamlar çıkaracağına eminim.Deneme yanılma olmadan; tam olarak arıza ve gerekli parça tesbiti yapılabilirse,parçaları...
  5. T

WJ Çok Acil yardım

Ynt: WJ Çok Acil yardım evet done yazdı birkaç sefer yani arıza yokumu demek oluyor,mekanik arızaların çoğunda hata kodu verirmi?aracımı yeni aldım kafam rahat olsun diye hertürlü bakımını ve kontrolünü yaptıracağım,değişmesi gereken yürüyen aksamı yenileyeceğim,motor ,şanzıman'difransiyel...

6. T

WJ Çok Acil yardım

Ynt: WJ Çok Acil yardım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. benim bu araç ile ilgili tecrübem ve bilgim çok sınırlı ,siteden takip ettiğim kadarı ile bilgi sahiyim.servislerdede bir kaç ufak iş için öpüldük işin açıkcası,artık güvenim kalmadı,vereceğiniz bilgiler ışığına işin...

7. T

WJ Çok Acil yardım

Ynt: WJ Çok Acil yardım bunu denededim fakat ekranda hata kodu çıkmadı,sadece toplam km görünüyor.
  8. T

WJ Çok Acil yardım

Ynt: WJ Çok Acil yardım trafikde stop etmiyor motor soğukken ilk çalıştırmalarda yapıyor.krak mili sensör arıza tesbitini nasıl yapılacak tam anlamadım aslında?marstan derken kontak açınca ekrandamı beliriyor?
  9. T

WJ Çok Acil yardım

Merhaba arkadaşlar 4.7 WJ aracımdaki son zamanda yaşadığım bazı şeyler canımı kısıyor.Birkaç konuda sizlerden fikir almak istiyorum. 1-ilk marşa bastığımda genelde çalışmıyor ,ikinci kez marşa basınca zorlanarak çalışıyor.Yada ilk seferde gaz yemiyormuş gibi tekleyerek hırıltı yaparak...

10. T

CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK

Ynt: CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK yardımların için teşekkürle. Bende sürekli wj jeeps sitesinden inceleme yapıyorum, evet haklısınız 2003 daha dolu görünüyor. Ama şu ana kadar İnternet ilanlarında 2003 veya 2004 model,tam anlamıyla temiz bir araç bulamadım bulursam fikrinizi...

11. T

Ynt: CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK evet 2003 ile 2004 arasındaki vergi farkı büyük fakat bunu göze alabilirim.2004 makyajı kasası güzel görünüyor gerçekten.Fakat 2004 modeli seçersem 2003 modellerdeki özelliklerden mahrum kalırmıyım.yada bu özellikler 2004 modellerdede varmı...
  12. T

Ynt: CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK teşekkür ederim fakat daha karar verip alamadım,temiz bir araç bulmak kolay görünmüyor.Araştırıyorum ,2004 model overland düşünüyorum.2004 modeller içinde birkaç kasa tipi var gibi http://www.wjjeeps.com/newoptions2.htm sayfasında...

13. T

Ynt: CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK micoz01 Verdiğin bilgiler 2003 model ve üstü WJ almayı düşünen biri olarak bana çok faydası oldu. Sizin ve diğer arkadaşların vermiş olduğu detaylar tüm arkadaşlar içinde faydalı olacağına inanıyorum. Emeğiniz için teşekkür ederim...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.